Χθες στο Nick Galis Hall πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση από το μεταβατικό πρόγραμμα που είχαν εκπονήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του. Όσοι παίκτες συμμετείχαν στις προπονήσεις θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν (ή και να συνεχίσουν ατομικές προπονήσεις) μέχρι να επιστρέψουν για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα, η τοποθεσία που θα γίνει η προετοιμασία (πιθανότατα εντός συνόρων) και ενδεχομένως να ανακοινωθούν κάποια φιλικά παιχνίδια, που θα χρειαστούν άμεσα, αφού ο Άρης ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του πιο νωρίς από κάθε άλλη σεζόν.

Πηγή: Για τις 13 Αυγούστου η προετοιμασία – PRESSARIS

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Μακάρι να είναι ανοιχτή και για το κοινό. Δύσκολο βέβαια. Μια από τις πολύ λίγες μέρες που ειμαι Θεσσαλονίκη.

Toby B

Χαχα μπα έχει και άλλους τρελούς μην νομίζεις. Μακάρι να με αφήσουν, αν γινει υπόσχομαι φωτογραφικο υλικο και συνεντεύξεις. Τώρα που είπαμε για προετοιμασία. Ο Σπυριδης θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ την επόμενη σεζόν. Επίσης την ομάδα θα ντύνει από τον Αύγουστο η Spalding. Νομίζω την είχαμε και στο παρελθόν, χρονιά 2011 2012 αν θυμάμαι καλά.. Σερχιο Κερους, Σαμ Μαλντροου, Νταν Μαυραειδης, Χρήστος Ταπουτος κτλ κτλ.

Toby B

Μουσταρδι

vaggelaris

Κ περιμένουμε ανοικτό φιλικό για τον κόσμο. Η ομάδα πρέπει να “βγει” προς τα έξω. Να γίνει κ μια παρουσίαση. Καλό θα είναι για τα διαρκειας

simon says

Spalding?? μα καλά η Nike και η Adidas δεν τους έκαναν?? Έστω η ASICS, να δημιουργησουμε καμιά ρετρό εμφάνιση. Κάποια εταιρεία με πανελλαδικό δίκτυο και αναγνωρίσιμο brand name. Μάρκετινγκ κ έσοδα δεν λέγαμε??

Toby B

Και να προσθέσω, να βγάλεις και μια κοντομανικη φανέλα να μπορεί ο κόσμος να την αγοράσει και να τη φοράει.

simon says

Για να την αγοράσει εύκολα, πρέπει να τη βρει εύκολα! Γι’ αυτό μίλησα για πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων! Δεύτερον μια μεγάλη εταιρεία μπορεί να σου αναδιαμορφωσει τη μπουτίκ! Να στη γεμίσει με ένα σωρό πράγματα (από casual ρούχα μέχρι βρεφικά) και εσύ σαν αγοραστής να ξέρεις ότι ψωνίζεις Α ποιότητα. Τέλος είναι θέμα πρεστίζ βρε αδελφάκι μου!! Δείξε ότι αλλάζεις κ ότι βγαίνεις από τη μιζέρια των μικροβιοτεχνιων. Το τελευταίο είναι το λιγότερο σημαντικό, αλλά μετράει!!

simon says

Προφανώς και άλλα πράγματα είναι πολύ πολύ πιο σημαντικά. Εδώ δεν έχουμε μαντήλι για να κλάψουμε, θα κοιτάμε αν είναι Nike?? Απλά περίμενα κ περιμένω από έναν τεχνοκρατη κάτι διαφορετικό από τις μέχρι τώρα πρακτικές.

vaggelaris

Αλήθεια αυτός ο Νταν μαυραειδης που να είναι τώρα? Καλό παικτακι ηταν

Jim Patras

Νομίζω,σταμάτησε στα 25 για ν΄ασχοληθεί με αυτό που σπούδασε.