Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν πετάω στα σύννεφα με το άκουσμα της είδησης, η οποία είμαι βέβαιος πως ”διέρρευσε” από την διοίκηση για να πιάσει τον σφυγμό του κόσμου και να δει αντιδράσεις.

Τον Τακιανό δεν τον ξέρω σαν προπονητή.
Δεν παρακολουθούσα Α2( ποιος μπορεί άλλωστε;).
Δεν ξέρω αν είναι ελπιδοφόρος ή είναι άχρηστος και δεν αξίζει.

Τον Μίνιτς τον ξέρουμε από το σύντομο-κακό- του πέρασμα σαν προπονητή.Θυμάμαι ακόμα και τότε που σκεφτόμουν πως όσο κακός προπονητής είναι, άλλο τόσο καλός είναι στο να φτιάχνει ομάδες και να βρίσκει παίκτες.
Το να διαχειρίζεται αυτός το μπάτζετ μου ακούγεται καλό, γιατί πραγματικά θα το διαχειρίζεται κάποιος που ξέρει μπάσκετ(ή στην τελική κάποιος που έχει καλύτερα κονέ στην πιάτσα).

Η όλη ιδέα μου αρέσει- έμπειρος τεχνικός διευθυντής και νέος προπονητής.

Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει αυτή η ιδέα στο χρόνο.

Θα στηριχτεί από τη διοίκηση ή θα τους διώξουν με την πρώτη ευκαιρία;

Θα μπει ο -ρεαλιστικός-στόχος βελτίωσης και ανάδειξης νεαρών ταλαντούχων παικτών ή θα μπει ο στόχος Ευρωλίγκα/3η θέση/αυτοκρατορία και άλλα τέτοια;

Σε αυτούς που ζουν στο παρελθόν, η είδηση αυτή θα χτυπήσει άσχημα στα αφτιά τους.
Θα βγαίνουν στα ραδιόφωνα, θα γράφουν στο ίντερνετ και θα φωνάζουν.

Αλλά αυτοί οι καιροί δεν είναι για εύκολες αποφάσεις.

Αν η διοίκηση πιστεύει πως ο Τακιανός έχει μέλλον και μπορεί να χτίσει μια ομάδα με νέους και πιστεύει πως ο Μίνιτς θα βρίσκει λαβράκια κοινοτικούς, τότε θα πρέπει να το προχωρήσει.

Αν τους κάνει 1 χρόνο συμβόλαιο τότε πάλι είμαστε στα ίδια…
Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…

2 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Δεν με νοιάζει αν τον λένε Τακιανό ή Μπαρτζώκα ή όπως αλλιώς, αρκεί η επιλογή του να έγινε με αγωνιστικά ή κριτήρια γενικότερης φιλοσοφίας επάνω στο άθλημα, τα οποία φυσικά πρέπει και να αναλυθούν ώστε και ο κόσμος να κατανοήσει αυτή την επιλογή.Γενικά δεν πιστεύω ότι στον κόσμο πρέπει να δίνουμε εξηγήσεις για όλα, αλλά η συγκεκριμένη επιλογή θα δεχτεί πολλές επικρίσεις οπότε ελπίζω η διοίκηση να φάνει έστω για μια φορά επικοινωνιακή.Το κακό για μένα με τον Τακιανό είναι ότι αν οι προπονητές της Α2 έχουν τόση απόσταση από τους επάνω όση έχουν οι παίκτες της κατηγορίας τότε την… Περισσότερα »

Anonymous

ΦΩΤΗς ΤΑΚΙΑΝΟΣ Ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ σε ηλικία μόλις εννιά ετών, όταν γράφτηκε στις ακαδημίες του Μακεδονικού. Στον Μακεδονικό έμεινε μέχρι τα 22 του χρόνια, για να μετακομίσει στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Ήταν μέλος της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994, επιτυγχάνοντας δύο νίκες επί της Στεφανέλ Τριέστε (75-66 στη Θεσσαλονίκη και 100-91 στην Ιταλία). Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μία χρονιά, ενώ η επόμενη τον βρήκε στον ʼρη. Ακολούθησαν δύο χρόνια στον ΚΑΟ Δράμας, όπου ήταν και η μοναδική φορά που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε για χάρη της ΜΕΝΤ,… Περισσότερα »