Ο Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε μια διετία στην ΑΕΚ με πολύ καλή παρουσία, έγινε και διεθνής και πλέον στην δική του… κλάση, είναι ο πιο περιζήτητος.
Ήδη για τον Γιαννόπουλο έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει το Περιστέρι, η ΑΕΚ ενδεχομένως να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να τον επαναφέρει στο ρόστερ του ως μια επιλογή περισσότερο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και ο Προμηθέας που αναζητά Έλληνες παίκτες θα ενδιαφερθεί.
Πηγή: Γιατί ο Γιαννόπουλος δεν είναι ρεαλιστική επιλογή για τον Άρη – PRESSARIS
Δεν κατάλαβα , δε θέλει να έρθει στον Άρη;;;;
Καλά κανουν και τα γράφουν αυτά μπας και συνειδητοποιησουμε ότι πλέον ο Άρης μας δεν είναι ομάδα ούτε καν της 8αδας.
Και δεν έχεις τα χρήματα για να δελεασεις αυτούς τους παίκτες..
Αν κρίνω από αυτό , πάντως , τα μπάτζετ θα βουλιάξουν , πράγμα που εξακολουθώ να πιστεύω πως μας βολεύει…
Προφανώς. Γιατί να έρθει. Τι έχει να προσφέρει ο Άρης; Οικονομική ασφάλεια; Αγωνιστική πρόκληση; Ο βασιλιάς Ληρ είμαστε.
Όταν κ αν τελειώσει το θεμα των μετοχών μας βλέπω να κλαίμε με τα ονόματα που θα μπορούμε να φέρουμε στον Άρη. Θα λέμε νωντα, Σακελλαρίου, κωττα Σωτήρη μανωλοπουλο κ θα κλαίμε με λυγμούς. Τα γράφω κ τρέμω από τα νεύρα μου με αυτούς που έχουμε μπλέξει τα τελευταία χρόνια.
Θα το γράψω εδώ μιας και είναι το πιο πρόσφατο άρθρο στο ΒΑ…Ούτε Γιαννόπουλος ,ούτε Μποχωριδης είναι το πρόβλημα μας.Και λέω ΜΑΣ γιατί ο Άρης είμαστε εμείς κι όχι οι white colars/χαρτογιακαδες Χ,ψ,Ω, του “τόσα δίνω ποσα θες στα Λαδάδικα πουλάν αυτό που θες”(: literally,ο νοων νοειτω).
Το πρόβλημα μας είναι που για αλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια έχουμε κωλυσει στη λάσπη και κανείς δεν σπρώχνει.Θα τρέχουμε πάλι την τελευταία στιγμή κι αυτό είναι το καλύτερο σενάριο με αυτά που διαβάζω από εδώ κι από εκεί.Δεν έχει νόημα να δώσω λινκ,πχ του άρθρου του Σκουντή γιατί όλα που γράφτηκαν στο ίντερνετ μιλάνε για αλλανταλλα σκηνικά(Μισές ψηφοφορίες,κτλ.)
στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.
Ρωτώ λοιπόν: -Αληθευει πως ζητήθηκε κατώτατο μπάτζετ για συμμετοχή ομάδας στο πρωτάθλημα τα 800.000€;
-Αληθεύει πως ζητήθηκε να συμμετέχουν ΜΟΝΟ οι ομάδες που δεν θα έχουν χρέη;
-Αληθευει πως θα έχουμε τελικά πάλι 6 ξένους;
Ξέρουμε δηλαδή τίποτα;Κι αν όχι στάνταρ κάτι,τι προαισθημα έχουμε;Εγώ δεν θα μασησω τα λόγια μου και θα πω πως με δεδομένα τα κρυφτουλια του Γουλιέλμου https://www.pressaris.gr/επικοινωνία-με-γουλιέλμο-οι-εξελίξει/ που θυμίζουν Μωράκια ,αγωνιω για την τύχη της ομάδας μου.
Δεν ψηφίσαν τίποτα επίσημο ακόμα καπετάνιο , από βδομάδα κι έχουμε. 6 ομάδες τα πρότειναν αυτά , εμείς προτείναμε 4 ξένους , τα χρέη προηγούμενων ετών πρέπει να είναι διακανονισμένα , όχι εξαφανισμένα και το μπάτζετ 800 χιλιάδων είναι με φόρο , άρα είναι κάτι που εμείς έχουμε ( αντίθετα με τις μισές ομάδες της Α1).
Αλλά , τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επίσημο , οπότε περίμενε. Έχει πολλά επεισόδια ακόμα.
Οκ, Νάιτ.Το πολλά επεισόδια ακόμα,είναι ρισκυ μπίζνες πάντως,όχι;Και δεν εννοώ τα γενικά,του πρωταθλήματος..Είναι τα προσωπικά μας που μας βλέπω στο και πέντε ήδη,αφού ο Γουίλ δείχνει να το πάει για Οκτώβρη πάλι.Αντι να τελειώνουν (όπως φάνηκε να γίνεται με τον προπονητή)φοβάμαι πως θα παίζει η ορχήστρα όταν το καράβι(η ναυαρχίδα του συλλόγου,βρε!) θα βουλιάζει.Εσωστρεφεια πάλι;
Και τι ακριβώς περίμενες δηλαδή; Εδώ δεν ξέρει
η Ελλάδαο κόσμος τι του ξημερώνει αύριο με όλα αυτά που γίνονται , εσύ πιστεύεις ότι θα λύσουν τα θέματα τώρα;Ή ότι θα λυθούν όταν βγουν οι αποφάσεις στον ΕΣΑΚΕ;
Η διοικούσα επιτροπή είναι μέχρι τον Ιούλιο. Αν θέλει μπορεί να παραιτηθεί υποθέτω και να τρέξει τις εξελίξεις , αλλά μάλλον αυτό το κρατάνε για το τέλος.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήθελα αυτό που είπα πρωτύτερα: λυμένο και το διοικητικο μας,όπως λύθηκε νωρίς το του προπονητή.
Ιούλιο αν είναι να το παίξουν έτσι(δεν λέω ότι θα γίνει,οκ;),ας ελπίσουμε ότι θα έχει μείνει κάτι κ για μας στην αγορά να πάρουμε.
Κοντολογις,θα ηθελα να εκμεταλλευτούμε το συντομότερο δυνατόν την ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε,ούτως ώστε να περιμένουμε με το ένα πόδι πάνω στο άλλο,τους υπόλοιπους.Αλλα προφανώς ζητάω πολλά.
Στην αναμπουμπούλα ο Λύκος χαίρεται.
Και οι Λύκοι της Α1 ήμαστε εμείς και ο ΠΑΟΚ.
α. Από όσα ακούστηκαν τίποτα δεν θα γίνει στα σίγουρα.
β. Μέχρι τον Οκτώβρη θα έχουμε πολλά επεισόδια για το ποιες ομάδες και με ποιους όρους θα παίξουν Α1. Εδώ σε νορμαλ χρονιές ξεκινούσε το πρωτάθλημα και ομάδες και κανόνες έμπαιναν στον χορό.
γ. Όσο και να είναι το όριο στο μπάτζετ εμείς δεν έχουμε θέμα. Μιας και κάποια ή όλα από διακανονισμοί, λειτουργικά έξοδα και φορολογία αναγκαστικά θα είναι μέσα.
δ. Ο δικός μου φόβος είναι στο ότι υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει πρωτάθλημα την νέα χρονιά.
Πράγματι θυμίζει μωράκια
Αναρωτιέμαι ποιοι Ελληνες παίκτες θα είναι οι ρεαλιστικές επιλογές μας . Αφού δεν μπορούν να είναι οι Χάρη ,Τολιόπουλο ,Γκίκα Λουτζη Χριστοδούλου Τσαλμπούρη Λευτέρη λόγω αξίας ,Ζάρα ,Τσαιρέλη , Αθηναίου Ξανθόπουλο Βασιλόπουλο , Σαρικόπουλο Μούρτο Πουλιανίτη Σακελαρίου Χαριτόπουλο επειδή τους είχαμε παλιά και τους χρωστάμε Σταμάτης Μουράτος Γόντικας επειδή έκαναν συμπαθητική χρονιά Σκορδίλη Νώντα Μαυροειδή Τσόχλα Μπατή επειδή δεν τους θέλουμε μας απομένουν οι Φλιώνης ,Λεγκίκας ,Δημάκος Κουζέλογλου Κατούφας Διαμαντάκος Γιωργάκης Σιδηροηλίας .
Εμείς να υπολογίζουμε από Σταμάτη μουρατο κ κάτω. Όλοι οι άλλοι πρώτη εξάδα. Αλλά το κυριότερο είναι να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά γιατί αλλιώς τίποτα δεν έχει νοημα