Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Άρης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ρίχνουν χρήματα για να βελτιώσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους.

Ο βασικός λόγος είναι ότι αποτελεί… προαπαιτούμενο από την κυβέρνηση να προχωρήσουν οι ομάδες σε βελτίωση των γηπεδικών τους εγκατάστασεων για να εισπράξουν τα χρήματα από την φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών.

Υπάρχει μια σειρά από ενέργειες που πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες για να είναι σε θέση να εισπράξουν το συγκεκριμένο bonus και ειδικότερα για τον μπασκετικό Άρη που τώρα αναμορφώνει το παρκέ, είναι πολύ σημαντικό να είναι συνεπής για να εισπράξει τα +550 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: Γιατί ο Άρης και άλλες ομάδες βελτιώνουν τις εγκατάστασεις τους – pressaris.gr

Άρα εμείς ανακαινίζουμε το γήπεδο…

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Επειδή κυνηγάμε με το τουφέκι για εύρεση οικονομικών πόρων,νομίζω ότι ήταν σφάλμα η μη δήλωση συμμετοχής σε ευρωπ.κύπελλο..Ένα εξαψήφιο ποσό από τη παρουσία μας σε κάποια ευρωπ.διοργάνωση θα ήταν βάλσαμο.

Jim Patras

Είναι bonus από τη φορολόγηση των κερδών του παικτών του στοιχήματος.Όσοι λάβουν μέρος σε ευρωπ.διοργανώσεις θα λάβουν επιδοτήσεις.

Jim Patras

8(!) από τις 11 ομάδες της basket league που ολοκληρώθηκε δήλωσαν συμμετοχή σε κάποιο ευρωπ.κύπελλο.Αυτό λέει πολλά..Ούτε στα χρόνια της ευφορίας τέτοια θέρμη για ευρωπ.διάκριση..Θα παίζαμε π.χ.3 εκτός έδρας και θα βάζαμε στο ταμείο γύρω στις 100 χιλ.€

xav

μαλλον ειναι πιο ξεκαθαροι οι στοχοι για εμας…

gallistis237

Ας δηλώσουμε στη balkan basketball league, όπως κάποτε η Καβάλα

ChrisSiak

Εντάξει σαν προαπαιτούμενο για έσοδα από μια μεγάλη συμφωνία όπως αυτή δεν είναι άσχημο. Είναι έργο συντήρησης για το γηπεδο και θα μείνει. Απλά η πολιτεία δείχνει την ανικανότητα της για άλλη μια φορα στο να επενδύσει στον αθλητισμό. Ποσω μάλλον σε ένα αθλημα συγκεκριμένα που έχει φέρει τόσους τίτλους συλλογικά και εθνικά.