Πίστευε κανείς ότι ο Ηλίας Καφφές θα έφευγε στα… μουγκά; Ο τελευταίος (πριν τη διοίκηση Πρωτοδικείο) πραγματικός πρόεδρος της ΟΔΚΕ, με… μανιφέστο που έστειλε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Διαιτητών, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν υποψήφιος στις σημερινές εκλογές.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μου ως προέδρου της ΟΔΚΕ στον Αθλητικό Εισαγγελέα, για επηρεασμό διαιτητών από μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Με την ιδιότητα του προέδρου της ΟΔΚΕ κατήγγειλα, εδώ κι ένα έτος, στον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, αλλά και στην ΕΟΚ, ότι σε αγώνα καλαθοσφαίρισης, μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ έστειλαν SMS στους διαιτητές του αγώνα, ακόμα και στο ημίχρονο, γράφοντας ότι “αν δεν κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα να μην γυρίσετε στην Αθήνα“.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε περιληφθεί στο στοίχημα και -κατά την άποψή μου- εμπίπτουν οι ενέργειες αυτές σε κακουργηματικής φύσεως αδικήματα. Όταν άρχισαν να ψελλίζουν κάποιοι, ανώνυμα βεβαίως όπως πάντα, εγώ ζήτησα να ανοιχτούν οι τηλεφωνικές μου συνομιλίες για τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ για δέκα πέντε μέρες.

Πηγή: Γιατί δεν ήμουν υποψήφιοςeBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet | eBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet

Κάντε έναν κόπο και διαβάστε την καταγγελία του προέδρου της ΟΔΚΕ. Πως προσπαθούν να τον κάνουν να φύγει , τον εκβιάζουν με ΣΔΟΕ , δεν δίνουν 3 εκ. ευρώ σε αμοιβές διαιτητών , κάνουν παράνομες σχολές διαιτητών.

Ποιοι με ρωτάτε;

Μα η ΕΟΚ…

Διαβάστε το , γιατί είμαι σίγουρος πως  το μόνο επίθετο που θα ακούμε από τα ”αντικειμενικά” σάιτ για τον Καφφέ , θα είναι το ”γραφικός” ( κλασσική τακτική του συστήματος , να κάνει αυτόν που λέει αλήθειες, φωνάζει και αντιστέκεται , να φαίνεται γραφικός για να αποδομήσει τις απόψεις του )

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Βρε αφου δεν τον ” φαγανε” τον ανθρωπο μετα απο τετοιες καταγγελιες να ευχαριστει τον θεο! Δεν μου κανει εντυπωση night οτι θα τον βγαλουν τρελο,γραφικο, και οτι ο αθλητικος δικαστης επαιξε μπασκετ με την καταγγελια του στο καλαθι των αχρηστων.