ARIS FM 92.8 – ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ – Για δες ποιος μιλάει:

Ο άνθρωπος μιλά για Αρειανή αλληλεγγύη. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αποτέλεσε την αφορμή για να διασπαστεί διοικητικά η ΓΕΝΕΣΙΣ το 2007, κόβοντας το Αλεξάνδρειο από ανθρώπους σαν τον Ντίμη Παπαϊωάννου. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που λασπολόγησε μέχρις εσχάτων την ΣΑΡΙΣΑ, αδιαφορώντας για τα 600 χιλιάρικα που η συγκεκριμένη εταιρεία έβαλε μέσα σε δυο χρόνια στην ΚΑΕ για να διοικεί. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έδιωξε κακήν – κακώς από τον ΑΡΗ ανθρώπους σαν τον Πάλμα και τον Κιοσέλογλου, που έβαλαν βαθειά το χέρι στην τσέπη αλλά… τόλμησαν να φανταστούν μια ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς εκείνον. Είναι ο ίδιος που τορπίλισε την χρυσή ευκαιρία που λεγόταν Τάκης Γεωργούλης, σπέρνοντας ανυπόστατες φήμες δεξιά και αριστερά για μη ολοκληρωμένη πρόταση και… φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι ο ίδιος που προσπάθησε να εμπλέξει την Κ.Μ.Α. στα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, προσδοκώντας σε έναν ακόμη οικονομικό αιμοδότη.

Κι έχει κι άλλα καλά…

 

Η δήλωση – απάντηση του Ιωάννη στην επιστολή παραίτησης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, αποτελεί μνημείο υποκρισίας και υπεκφυγών. Αναφέρεται σε συμφωνία για παραίτηση στο τέλος της χρονιάς κατόπιν, την στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ δεν έχει συμφωνήσει ή δεσμευτεί για κάτι τέτοιο. Μιλά για διάδοχη διοικητική κατάσταση, λες και του είπε κανένας ότι δεν έχει βρεθεί η λύση, όταν οι ίδιοι οι μεγαλομέτοχοι του έχουν ξεκαθαρίσει ότι η επόμενη διοίκηση είναι έτοιμη και θα οριστεί από το Πρωτοδικείο. Αλλά το μέγεθος της υποκρισίας εντοπίζεται αλλού.

 

και

 Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο «φεύγω τρέχοντας» από την  ΚΑΕ μας είπε ξεκάθαρα ότι έχει σκοπό να γαντζωθεί στην καρέκλα του για λίγο καιρό ακόμη. Και το μεγάλο επιχείρημα είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, που ο ίδιος όρισε για τις 7 Μαΐου (ο νομικός κ. Χριστοφορίδης βλέπετε, τον οποίο επικαλείται στην δήλωσή του, έχει υποβάλλει γραπτώς την παραίτησή του στην ΚΑΕ εδώ και ενάμιση μήνα). Αδυνατεί ακόμη να καταλάβει ο υπό παραίτηση πρόεδρος, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ. Και ότι ο νόμος περί ανωνύμων εταιρειών, είναι ξεκάθαρος για το τι συμβαίνει όταν οι μεγαλομέτοχοι παύουν έναν πρόεδρο από τις αρμοδιότητές του. Επομένως, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, τα πράγματα στην ΚΑΕ είναι δρομολογημένα αγαπητέ Ιωάννη. Το δικό σου διοικητικό μονοπάτι, τελειώνει κάπου εδώ.

Στο τέλος ο Δασκάλου αναφέρει πως αυτό θα είναι το τελευταίο(μάλλον) άρθρο του στον Aris FM.
Εγώ απλά να προσθέσω πως ο ελεύθερος Δασκάλου είναι ανάσα στη δημοσιογραφία του Άρη…
Ας ελευθερωθεί… 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Φοβερή διοίκηση, εύγε για την προσφορά και τις κινήσεις που έχουνε γίνει. Και να μη ξεχνάμε ότι έφταιγε ο κόσμος που δεν πήγαινε στο γήπεδο και δεν στήριζε αυτό το χάλι.

Ruben2501

Άσε μας ρε Δασκάλου κι εσύ.Όταν έβγαζες τον Ιωάννη στις εκπομπές σου καλά ήταν.Για το 2007 τώρα μας τα λες…Πολλοί οι διάδοχοι του Μελισσανίδη στις κωλοτούμπες.

Night Audit

Μη βρίζετε και μη χαρακτηρίζετε σας παρακαλώ…