Πιο είναι το μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο;

«Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης αγαπάει βαθιά το μπάσκετ κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Καλώ όλους τους λάτρεις και μη του αθλήματος να έρθουν στο γήπεδο, να περάσουν καλά, να ευχαριστηθούν το θέαμα και να δουν γιατί το μπάσκετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην αθλητική καθημερινότητα του Έλληνα. Είναι μία γιορτή κι ελπίζω όλοι να το διασκεδάσουν και να το δουν ως μία όμορφη ευκαιρία να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας».

Πηγή: Γιαννάκης: «Μητρόπολη του μπάσκετ η Θεσσαλονίκη, να γεμίσει το Nick Galis Hall» – PRESSARIS

Το κακό σε αυτές τις διοργανώσεις ( παγκοσμίως ) είναι το χαμηλό επίπεδο χιούμορ και η τσαπατσουλιά ( Ελληνικό φαινόμενο ).

Αλλά , σίγουρα οι παίκτες το διασκεδάζουν και είμαι και σίγουρος πως και τα παιδιά θα το απολαύσουν.

Εμείς , οι κυνικοί , θα απέχουμε διακριτικά…

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Νομίζω ότι μόνο τα παιδιά το ευχαριστιουνται από πλευράς κόσμου. Εγώ προσωπικά το βαριέμαι κ το δικό μας αλλά κ του nba.

Jim Patras

Η ένδεια στην παραγωγή αξιόλογων Ελλήνων παικτών(πέρα από την αφρόκρεμα)αποτυπώνεται πλήρως στην λίστα που υπάρχει στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ..Ειδικά στη θέση των forw.η κατάσταση είναι απελπιστική.

Dom

Τη δεκαετία του 80 στα ματς Ανατολής Δύσης γινόταν επικές μάχες γιατί και οι δύο τα έδιναν όλα για τη νίκη. Σήμερα προσπαθούν να μιμηθούν τους χαρλεμς και έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα. Πιο θεαματικό είναι να βλέπεις αυτούς που πηδούν στο τραμπολίνο και καρφώνουν.