Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Αθηναίου;

Υποθέτοντας πως σε κάποιο σημείο θα πρέπει να πάρουμε και κάποιους παίκτες(όχι μόνο να λύνουμε  συμβόλαια), το BasketballAris θα κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει κάποιους  Έλληνες παίκτες που θεωρούμε πως μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Επόμενος ο Γιάννης Αθηναίου.


* Πριν είδαμε τους Χάρη Γιαννόπουλο,Ανδρέα Κανονίδη.

ΘΕΣΗ     : GUARD
ΥΨΟΣ     : 1.94
ΗΛΙΚΙΑ  : 23(27/07/88)
ΟΜΑΔΑ : ΚΑΟΔ(δανεικός από Πανιώνιο)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: 

Η πρώτη γραμμή είναι τα βασικά στατιστικά του,η δεύτερη είναι τα στατιστικά του αν έπαιζε 40 λεπτά(αν είχε προπονητή τον Σούμποτιτς δηλαδή) και η τρίτη τα advance stats του.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ: Ακόμα ένας που έφυγε δανεικός από τον Πανιώνιο φέτος και κέρδισε χρόνο συμμετοχής και μάλιστα κέρδισε και μια κλήση στην Β’ Εθνική Αντρών(άλλαξε τον Γιαννόπουλο που τραυματίστηκε).Το στατιστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ευστοχία του στα τρίποντα(27/61, 44,3%) και πολύ οικονομικά. Με 14% usage rate(περίπου 6 κατοχές ανά αγώνα) είχε ένα αξιοπρεπέστατο 11,4 PER και ακόμα πιο σημαντικά 59% eFG%. Αυτό τον κάνει καλύτερο από τον Καραποστόλου(τυχαίο παράδειγμα),νεότερο και(μάλλον) οικονομικότερο.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ: Ο Πανιώνιος τον έδωσε δανεικό πέρυσι και δεν ξέρω κατά πόσο τον υπολογίζει. Νομίζω μπορούμε να τον πάρουμε ελεύθερο αν θέλουμε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Γιατί είναι μικρότερος από τον Καραποστόλου και συνηθισμένος σε βοηθητικό ρόλο στην επίθεση, που μπορεί να τον κάνει πολύ χρήσιμο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ; Γιατί δε θα είναι ελεύθερος και γιατί μπορεί να προτιμήσουμε να δώσουμε χρόνο στους δικούς μας παίκτες(Μαυραιδής,Μποχωρίδης,Βασιλειάδης,Μούρτος).

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

τυχαιο που το συγκρινεις με καραποστολου; δε νομιζω!! πολυ καλυτερη επιλογη απο τον καραποστολου, δεν ειναι ασχημη επιλογη

Night Audit

Η σειρά του ήταν αλλά έκατσε καλά με την είδηση του Καραποστόλου…