Υποθέτοντας πως σε κάποιο σημείο θα πρέπει να πάρουμε και κάποιους παίκτες(όχι μόνο να λύνουμε  συμβόλαια), το BasketballAris θα κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει κάποιους  Έλληνες παίκτες που θεωρούμε πως μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Επόμενος ο Ανδρέας Κανονίδης.


* Πριν είδαμε τον Χάρη Γιαννόπουλο.

ΘΕΣΗ     : FORWARD
ΥΨΟΣ     : 2.00
ΗΛΙΚΙΑ  : 21(26/07/91)
ΟΜΑΔΑ : Μαρούσι(δανεικός από Πανιώνιο)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: 

Η πρώτη γραμμή είναι τα βασικά στατιστικά του,η δεύτερη είναι τα στατιστικά του αν έπαιζε 40 λεπτά(αν είχε προπονητή τον Σούμποτιτς δηλαδή) και η τρίτη τα advance stats του.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ: Ο Κανονίδης έκανε-από το πουθενά- το μπαμ στο Μαρούσι. Από την κερκίδα του Πανιωνίου,στη βασική πεντάδα του Αμαρουσίου για 7 παιχνίδια και τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο! Σε μια ομάδα με εφήβους και τελειωμένους παίκτες βέβαια δεν είναι και δύσκολο να βρεις χρόνο,αλλά είναι δύσκολο να τον εκμεταλλευτείς. Πέρα από τον πολύ καλό του Offensive Rating(109,5- πολύ πάνω από τον μέσο όρο του πρωταθλήματος) , το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι τα ριμπάουντ. 6,1 μέσο όρο και 8,4 ανά 40 λεπτά, δείχνει ότι έχει μεγάλη έφεση σε αυτόν το τομέα του παιχνιδιού.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ: Ο Πανιώνιος τον δίνει δανεικό τα τελευταία χρόνια(Ηλυσιακό και Μαρούσι) και νομίζω πως φέτος έμεινε ελεύθερος (αλλά δεν είμαι σίγουρος). Πάντως πολλές προσφορές δε νομίζω να έχει…

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Γιατί είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι ακόμα στην πρώτη του χρονιά στην Α1
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ; Γιατί δε θα είναι ελεύθερος.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
olakitrina.gr

Παντως συμφωνα με τα τστατιστικα του ειναι καλη επιλογη. Α ναιτ εκεινο το το trb τι ειναι?