Για την κατάσταση στον Άρη σήμερα:

«Την άποψή μου την έχω εκφράσει κατ ιδίαν και στον Λευτέρη (σ.σ Αρβανίτη). Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα βρεθεί λύση για τον Άρη και δεν αναφέρομαι στο να μαζευτούμε 4-5 άτομα και να δώσουν ένα ποσό ο καθένας. Χρειάζεται σοβαρή λύση ανάλογη και αντάξια του μεγέθους του Άρη, που είναι ένας τεράστιος σύλλογος».

Για τη μεταβίβαση των μετοχών:

«Το πρόβλημα δε νομίζω πως είναι οι μετοχές αυτές καθαυτές. Πιστεύω πως αν υπήρχε ένας ισχυρός επενδυτής σήμερα για τον Άρη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος δε θα έφερνε αντίρρηση και θα τις παραχωρούσε άμεσα. Το πρόβλημα στον Άρη είναι τα χρήματα, όχι οι μετοχές. Ακόμα και να είχε τις μετοχές σήμερα ο Ερασιτέχνης τι θα άλλαζε; Λεφτά υπάρχουν για να τρέξει η ομάδα άμεσα; Αυτό είναι το θέμα».

Για τον Γουλιέλμο:

«Έκανε πολλά διοικητικά λάθη, αδίκησε τον εαυτό του, απομάκρυνε ανθρώπους από τον Άρη, έφερε όμως αρκετά χρήματα στην ομάδα και δεν πρέπει να τον λοιδορούμε. Το ποσό που έχει φέρει είναι μεγαλύτερο και από αυτό που είχαμε βάλει εμείς που είχαμε εμπλακεί διοικητικά στον Άρη και απ’ όσο πληροφορούμαι είναι μεταξύ περίπου 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ. Μου έκανε πρόταση να μπω διοικητικά, όμως αρνήθηκα γιατί παθιάζομαι με τον Άρη και δεν μπορώ να είμαι διακοσμητικός καθώς ο κ. Γουλιέλμος διοικεί μόνος του».

Για το πλάνο που έχει ο ΑΣ Άρης για την επόμενη μέρα:

«Θα πρέπει οι άνθρωποι του ΑΣ να δημοσιοποιήσουν άμεσα το πλάνο που έχουν. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή με την απαίτηση της απόκτησης πρώτα των μετοχών της ΚΑΕ. Ποιο είναι αυτό το βιώσιμο πλάνο; Το ότι μπορεί να πάρει το Παλέ ο Άρης και έτσι θα σωθεί; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και τα έχω πει στον Λευτέρη (Αρβανίτη). Μακάρι αυτό το πλάνο να είναι τόσο σίγουρο ώστε να είναι εξασφαλισμένη η αξιοπρεπής πορεία της ομάδας τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν. Σημασία έχει να υπάρχει αυτή η λύση αλλά θεωρώ η μη δημοσιοποίηση του πλάνου δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο».

Πηγή: Γαλιλαίας: «Το θέμα δεν είναι οι μετοχές της ΚΑΕ, αλλά τα χρήματα! Να δημοσιοποιήσει άμεσα το πλάνο του ο ΑΣ Άρης» – PRESSARIS

Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ πάνω κάτω…

28 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Σωστά μιλά ο Χρήστος. Κατά την γνώμη μου το πλάνο δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει και δεν υπάρχει επειδή θαύματα στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν υπάρχουν. Κάποιοι είπαν να κάνουν την προσπάθεια μέχρι που η φιμπα έδωσε την χαριστική βολή.

Sam Vincent

Επίσης το παραμύθι με τον “δράκο” τον Γουιλ και τις μετοχές, έλαβε τέλος. Οι “διαχειριστές και οι διοικητικοί ” είναι οι τελευταίοι που αγωνίζονται και οι μεγαλοεπενδυτες , άφαντοι… Τώρα να δω τι θα κάνουμε χωρίς ” βαρβάρους.

Dr Nimbelugen

Ωραία τα λέει ο άνθρωπος,το θέμα είναι ποιος τον ακούει.

vaggelaris

Το ότι έβαλε 1.5 εκ ο Γουλιέλμος φαίνεται όντως κάπου? Απλά μου κάνει εντύπωση. Έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια η εννοεί μαζί κ χορηγίες κ άλλες συμφωνίες? Μου φαίνεται μεγάλο ποσό κ βέβαια αναλογικά με το αποτέλεσμα που βλέπουμε τώρα στην ομάδα δείχνει ότι απλά πεταχθηκαν. Γιατί δε βγαίνει κάποιος να μιλήσει κ να πει τι πραγματικά ισχύει? Αναφέρομαι στους τωρινούς…

kaptsik

Λοιπόν έχει βάλει λεφτά ο άνθρωπος και δεν αξίζει το κράξιμο.
Όταν όμως παραλαμβάνεις ομάδα με χρέη 4 εκ και παραδίδεις ομάδα με 4 εκ. τότε δικαιούμαστε να απορούμε πως τα κατάφερε βάζοντας 1 με 1,5 εκ
Γιατί στην τελική αν είναι αλήθεια τότε δεν υπάρχει σωτηρία.
Και να ρωτήσω και άλλο. Αφού η ενασχόληση με τα διοικητικά του Άρη είναι τόσο επιζήμια γιατί θέλουν οι επόμενοι να αναλάβουν; Παίζουν κάποιο παιχνίδι σε βάρος της ομάδας η τελικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα;
Είναι αλήθεια ότι η καθυστερήσεις οφείλονται σε ένα γραμμάτιο 30000; Αν ισχύει τότε δε μπορεί να το κάνεις θέμα όταν έχεις βάλει 1,5 εκ
Στο δια ταύτα συμφωνώ ότι το πρόβλημα μας είναι η έλλειψη χρημάτων. Ας ελπίσουμε να βγει να απαντήσει σε κάποια ουσιαστικά ερωτήματα προς υπεράσπιση του ο άνθρωπος γιατί αν έχει βάλει τόσα λεφτά είναι κρίμα να του την πέφτουμε. Απλώς είναι κάποια πράγματα που λέγονται και γίνονται ανεξήγητα.

Sam Vincent

Ακόμα και αν βγει και πει αποδειξει ότι έβαλε 1,47434 εκ ευρώ και άφησε 4,43578 εκ. Ευρώ χρέη είναι βέβαιο πως κάποια θα τον ρωτήσουν γιατί τ αυτιά του είναι μεγάλα, γιατί είναι γκρι ,χοντρός,τετράγωνος με χαυλιόδοντες .

Jim Patras

Πιστεύω ότι έβαλε γύρω στο 1,3.Να το γράψω πιο σωστά,όταν είχε το κουμάντο στην Κ.Α.Ε.μπήκαν στην ομάδα 1,3..Καθώς δεν ξέρουμε από ποια τσέπη μπήκαν..Αντιπαρέρχομαι τούτο..Τα 2 θέματα που εντοπίζω είναι ότι δεν είχε νοικοκυριό και δεν το είχε καθόλου στο επικοινωνιακό σκέλος..

dragon_aris

Τζιμ το νούμερο 1.3 από που προκύπτει; Δεν μου προκύπτει εμένα από πουθενά. Το 99 έχει πια πολύ μικρά ποσά. Τα μπαν τα διακανόνισε καλά όντως αλλά δεν τα πλήρωσε ποτέ παρά μόνο τη προκαταβολή με πολύ μικρά ποσά. Η ομάδα ήταν κακοπληρωμένη με τον μόρις να κάνει αποχές.Πώς ακριβώς έβαλε 1.3; H μόνη του συνεισφορά στην ομάδα ήταν τα ψαλίδια που έκανε στις συμφωνίες των μπαν. Αυτή θα ήταν η προσφορά του αν κρατιόνταν οι διακανονισμοί. Από τη στιγμή που δεν τήρησε τις συμφωνίες που ο ίδιος έκανε τα χρέη από τα μπαν επανήλθαν στα αρχικά.

vaggelaris

Είπαμε ο καθένας λέει ότι θέλει σε αυτή την ομάδα. Νομίζω έχει χαθεί λίγο η μπάλα με τα ποσά. Λέμε 1.5 εκ λες κ μιλάμε για 100 ευρώ. Πάνε έρχονται τα εκατομμυρια η ομάδα όσο πάει κ διαλύεται κ αυτοί που μας κυνηγάνε αυξάνονται. Πως μπορείς να πιστέψεις μετά ότι κάποιος έβαλε τόσο μεγάλα ποσά. Πέφτει πολύ δούλεμα. Κ νομίζω ότι τελικά μόνο εμείς χαλιομαστε στο τέλος. Ότι είχε για ξόδεμα 1.5 εκ ο Γουλιέλμος κ τα έβαλε στην ομάδα. Καλά χαϊβάνια ειμαστε

dragon_aris

H ουσία είναι ακριβώς αυτό που λες .Πέφτει τρελό δούλεμα και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολούμαστε με τα της ΚΑΕ. Εξάλλου δεν μαθαίνουμε ποτέ την αλήθεια.Ας κάνουν οτι θέλουν σάμπως γίνεται κάνας έλεγχος κάθε φορά στον εκάστοτε σωτήρα; Καλύτερα να βλέπουμε μόνο το αγωνιστικό.

vaggelaris

Κ μετά ζητάνε τη στήριξη του κόσμου με διάρκειας, κουπόνια κ viva. Να βοηθήσω φίλε κ με το παραπάνω αλλά βάλε κ εσύ μια σειρά σε αυτά που πρέπει. Να φαίνεται ότι έπιασε τόπο το 20αρικο που έδωσα. Μη ζητάς μόνο από τον κόσμο. Μάλλον όλοι τους εκμεταλλευονται τη τρέλα που έχουμε για την ομάδα.

Jim Patras

Έτσι λένε δημοσιογράφοι που δεν είναι θετικά διακείμενοι προς εκείνον και κάποιοι insiders.

Sam Vincent

Το γεγονός πως ο Γουιλ έβαλε αυτά τα λεφτά και πως έδωσε τις μετοχές, χαλάει σε κάποιους το γνωστό, ισοπεδωτικό αφήγημα. Η ιδεοληψία μπορεί να σε κάνει να προσπαθείς να περιστρεψεις τον κόσμο όλον και να τον ευθυγραμμισεις με τις πεποιθήσεις σου.

vaggelaris

Ήδη έχω ακούσει ότι ετοιμάζεται το άγαλμα του ως μέγας ευεργέτης έξω από το πάλε. Δίπλα σε δαμιανιδη τζεβελεκη Λάσκαρη κ άλλους. Ευτυχώς υπάρχει χώρος αρκετός γιατί είναι κ πολλοί δόξα το θεό…

Μην ανησυχείς Βαγγέλη.
Θα το ρίξουμε το άγαλμα,είναι και της μόδας τώρα.
Ξεκινα την επανάσταση κι έρχομαι.

Ο Γουιλ αποχώρησε . Να μαζευτούμε ,να …πάτε .

Sam Vincent

Η άποψη σου έχει καταγραφεί .Ο Γουίλ είναι ότι ο Δαμιανίδης και ο Λάσκαρης .

vaggelaris

Τα γραπτά μένουν. Φυσικά κ να καταγραφεί. Κ είναι η ξεκάθαρη η άποψη μου γιατί όταν αναλαμβάνεις ένα ρημαδιο κ το παραδίδεις χειρότερο φυσιολογικό είναι να έχω αυτή την εικόνα. Το αποτέλεσμα μετράει πάντα. Τα έχουμε συζητήσει αυτά εδώ μέσα εκατομμύρια φορές. Κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά. Προφανώς κ δεν έχουν όλοι αυτοί που πέρασαν ίδιες ευθύνες. Όμως πραγματικά δε βρίσκω τίποτα χειροπιαστα θετικό στη περίοδο Γουλιέλμου. Προσωπική άποψη πάντα. Κανείς δε μιλάει για τίτλους κ ευρωλιγκες. Ούτε να σβηστούν μαγικά τα χρέη. Τουλάχιστο εδώ μέσα πιστεύω ότι υπάρχει ένας σχετικός ρεαλισμός σε όλους μας. Αλλά επιτέλους να μπει μια σειρά κ ένα νοικοκύρεμα. Αντί αυτού είδαμε κακοδιαχειριση κ διάλυση.

Sam Vincent

ΟΚ.

Bilias6

Ρε τι πλακα μας κανουνε. Αν τους ρωτησεις ολους τους παραγοντες του Αρη, μα ολους, θα πουνε οτι βαλανε λεφτα. Επισης βαλε οτι εχουν μοσχοπουληθει και καποιοι παικτες, τοτε πως εχουμε εδω και 30 χρονια ακομα χρεη ρε παλικαρια?
Σας εχω ικανους να μας πατε εκασθ, να συνεχισετε να κανετε τους παραγοντες και σε 10 χρονια να εχουμε παλι χρεη. Δεν ντρεπεστε ρε σεις? Αφηστε ρε τον συλλογο να ανασανει.

“Το θέμα δεν είναι οι μετοχές της ΚΑΕ,αλλά τα χρήματα”.Αυτό ,ναι.Αλλα ποιος ,ποιοι θα τα βάλουν;Ιδού η απορία!
Οπότε για να το ρωτάμε ακόμα μεταξυ μας,να ασχολούμαστε αν ο Γουίλ έβαλε τόσα η οχι,μάλλον είμαστε η μια ακόμη φορά,βαθειά νυχτωμενοι.Σαν Άρης,όλοι μαζί.

Από τη στιγμή που κάποιος επιλέγει να βάλει το κεφάλι του μέσα στο πρόβλημα που λέγεται Άρης το ξέρει ότι θα δεχτεί κριτική κ μάλιστα έντονη. Κανένας δε μπορεί να είναι στο απυρόβλητο. Αλλά επιτέλους να υπάρξει διαφάνεια στο τι έχει προσφέρει πραγματικά ο καθένας που έχει αναλάβει διοίκηση. Καλά τα λόγια “έβαλε λεφτά ο ένας έβαλε λεφτά ο άλλος” αλλά έχει νόημα μόνο όταν βελτιώνεται η κατάσταση αλλιώς δε μου λέει κάτι. Κ βέβαια δε περιμέναμε τον Γαλιλαία να μας πει ότι ο Άρης θελει λεφτά. Εγώ θα πρόσθετα όμως κ ότι θέλει κ ανθρώπους που να έχουν ρεαλισμό για την τωρινή κατάσταση του Άρη να μη δημιουργούν αυταπάτες κ να μπορούν να εκμεταλλευτουν έστω κ λίγο αυτό το ρημάδι το όνομα. Άρα καλύτερα να βάλω 500 Χιλ κ να φτιάξω το μέλλον μου πάρα να “λέω” ότι έβαλα 1.5 εκ κ να το καταστρέφω…

Δυστυχώς έχει απαντηθεί το ερώτημα κατά επανάληψη με πολύ απογοητευτικό τρόπο. Κανείς. Οπότε ασχολιωμαστε με τα ισονος σημασίας. Για ψυχολογικούς μάλλον λόγους.
Τελευταία φορά ήταν με την “εμπλοκή” Μπουμπουρα. Τότε ο Μπουμπουρας όχι μόνο ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται αλλά και ότι δε ρώτησε!
Προτελευταία το γεράκι η πως το λέγαν. Πιο πριν κάτι φωνουλες για τσιμέντα από τη Ρωσία. Και ακόμη νωρίτερα ο Λάσκαρης…
Οπότε για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και από υποσυνείδητη (;) δική μας επιλογή καταλήγουμε στο βαθιά νυχτωμενοι 🙂

Συμφωνώ ,Καπτσικ μου.Εμείς οι φίλαθλοι νυχτωμενοι είμαστε γιατί δεν ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει.Ενα πράμα όπως με τον κορωνοιο,να πούμε:Μας είπαν τι μας είπαν και πορευόμαστε αναλόγως.Που ξέρω εγώ αν είναι 1,5 ,2 η τρία πεντοχιλιαρα δραχμές το τι έβαλε ο Γουλιέλμος;(και του κάθε Γουλιέλμου,Αρβανίτη,Τζεβελέκη, Δαμιανίδη);Μπορεί να είναι και ομόλογα του Σώρρα.Και δεν παίζει να μάθουμε καμμία αλήθεια,όσες γενικές συνελεύσεις κι αν γίνουν ,ακόμα κι αν μας βγάλει στο wikileaks κανας Αρειανός Σνοουντεν.

Sam Vincent

Με όσα λέγονται πιστεύω πως έφτασε η στιγμή να ζητήσουμε τα ρέστα και από τον κ.Πλιακη: Γιατί δεν βγαίνει να πει με διαφάνεια,πόσα χρήματα έβαλε; Ποιο το αποτέλεσμα που τόσα χρόνια ασχολείτε με τον Αρη; Ποιος ο λόγος να βάζει λεφτά χωρίς κέρδος? Να βγει και να πει γιατί τόσα χρόνια τριβή με τον Αρη και είμαστε στον γκρεμό, με Μπαν και χωρίς γήπεδο αφού Άρης είσαι και όχι Ηρακλής Δρυοκολαπτη.

#εξυγιανσηεδωκαιτωρα
#pliakiferepisotaklemmena

Πάντως το γεγονός ότι πολλοί παίκτες κ προπονητές παλιοί πίνουν νερό στο όνομα του κάτι σημαίνει. Ότι έχει βοηθήσει πραγματικά. Ενώ κάτι δαμιανιδοτζεβελεκηδογουλιελμηδες δε μπορούν πλέον να περάσουν ούτε έξω από τη ΔΕΘ.
Υ. Γ αν το πρόβλημα του Άρη είναι μόνο τα λεφτά όπως λέει ο Γαλιλαίας τα οποία όντως δεν υπάρχουν τι καθόμαστε τότε κ στενοχωριομαστε? Τσάμπα χαλιομαστε