Η στοιχηματική εταιρία ήταν ο βασικός χορηγός του ΕΣΑΚΕ αυτήν τη σεζόν, δίνοντας ένα ποσό που πλησίαζε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα τραγελαφικά που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες με πρωταγωνιστές τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ο υποβιβασμός των “ερυθρόλευκων” στην Α2, ανάγκασαν τους ιθύνοντες της εραιρίας να κάνουν πίσω για την επόμενη χρονιά.

Πλέον ο ΕΣΑΚΕ καλείται να βγει το νέο χορηγό και οι συνθήκες μόνο κατάλληλες δεν είναι. Σε επιστολή που έστειλε η Betshop στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δε θα γίνει χρήση του δεύτερου χρόνου της μεταξύ τους συμφωνίας και είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν άλλο χορηγό».

Πηγή: “Βόμβα” στην Basket League, αποχωρεί ο βασικός χορηγός! | AllAboutARIS.com

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Καμία βόμβα. Απλά όπως ακριβώς σχολιάζαμε κ στο αρθράκι που ανέβασα εγώ για τους ΧολαργοΚολοσσούς, πραγματικά πώς μπορεί κάποιος νορμάλ άνθρωπος να ασχολείται με το Ελληνικό μπάσκετ αυτή την στιγμή??? Ας το κλείσουν το μαγαζί καλύτερα, να ηρεμήσουμε όλοι.

vaggelaris

Απολύτως λογικό. Κάποιες εταιρείες δε δίνουν λεφτά για πέταμα όπως η ΕΡΤ. Το μπάσκετ έχει καταντήσει πιο γραφικό κ από το ποδόσφαιρο. Κ με γελοιους θεσμούς όπως τον ΕΣΑΚΕ την ΕΟΚ την πολιτεία να κάνει την πάπια κ τους αιώνιους να κάνουν τα δικά τους ξεφτιλικια γιατί να μείνει? Κ ποια σοβαρή εταιρεία θα έρθει? Τελείωσαν κ οι εποχές που υπήρχαν οι κρατικοδιαιτες χορηγίες… Το μπάσκετ δυστυχώς μας τελείωσε. Αν γίνει καμία επιτυχία το καλοκαιρι από την εθνική μπορεί οι γελοίοι πολιτικοί να το ξανά θυμηθούν για τις φώτο λεζάντες τους…

ChrisSiak

Καταφέραμε και βιασαμε το αθλημα το οποίο έχει φέρει τα περισσότερα τρόπαια σε αυτήν την χώρα. Πρόθεμα κωλο- προαιρετικό.

Αυτός ο Απεθαντος ο Βασιλακόπουλος και οι άθλιοι που αυτοαποκαλούνται παράγοντες. Για αυτό ακριβώς πρέπει να ζηλεύουμε έναν Λιολιο κ έναν Προμηθεα. Γιατί έχει ένα όραμα, έχει μαζέψει δέκα πιτσιρίκια από τις καφετέριες και την πρεζα και δεν ξέρω κ γω τι άλλο, τους έχει φυτέψει μια μπάλα στο χέρι και τους λέει παίξτε. Ποσο θα αντέξει κ αυτός με τούτο το χαλι όμως.

Μετά το παραλήρημα μου. Και πολύ έκατσε ο χορηγός.

Ian 73

Οι λεγόμενοι “αιώνιοι” έχουν το αντίθετο χάρισμα από τον Μίδα. Ότι έπιανε αυτός γινόταν χρυσός, ότι πιάνουν αυτοί γίνεται… περιττώματα.