Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketPlus, ο κ. Γουλιέλμος είπε στους παίκτες: «Δε θα φύγει κανείς, αύριο το πρωί όλοι στο γήπεδο, γιατί θα παίξουμε στα πλέι οφ!». Οι παίκτες απόρησαν, όμως περαιτέρω εξηγήσεις δε δόθηκαν.

Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι και ποιες εξελίξεις οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης σ’ αυτήν την ανακοίνωση προς τους παίκτες.

Πηγή: «Βόμβα» από τον Γουλιέλμο – Πλέι οφ ο Άρης | Yellow Radio

Λέμε καμιά λαλακία να περάσει η ώρα …;

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Θέλω τόσο πολύ να βρίσω!! Όχι μόνο για τη κατάντια μας αλλά και για αυτό που λέγεται ελληνικός “αθλητισμός” θα σεβαστώ όμως όλους σας και δε θα πω τίποτα παραπάνω.

kaptsik

comment image

Corto Malteze

Όλοι μας Jose, όλοι μας. Όσο για τον ελληνικό αθλητισμό που αναφέρεις δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά οι σκέψεις που μου έρχονται εμένα στο μυαλό είναι: χλευασμός στον αντίπαλο, πλούσιοι που κάνουν ότι γουστάρουν γιατί μπορούν, λαμόγια που εκμεταλλεύονται ομάδες και κόσμο για ίδιον όφελος, πολιτικά παιχνίδια και ψηφοθηρία, οπαδοί χάπατα με παρωπίδες, ικανοί να σκοτωθούν στο ξύλο για την ”ομάδα” και οπαδοί στη διάθεση του αφεντικού για ότι διατάξει και άλλα τέτοια όμορφα. Κανένας, μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ (και ειδικά οι φίλαθλοι που θεωρώ ότι έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη σε αυτό), δεν έβαλε το γενικό καλό ενός αθλήματος πάνω από το πρόσκαιρο και ευκαιριακό καλό – εύνοια της ομάδας του. Κανένας δεν μπορεί να κοιτάξει ένα μικρό παιδί που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό -με την πραγματική έννοια του όρου- στα μάτια και να του πει εγώ έκανα κάτι για σένα. Εμείς να κερδίζουμε και οι υπόλοιποι να πάνε να… Δεν μπορώ να βρω έστω και έναν καλό λόγο ώστε ένας σοβαρός και λογικός άνθρωπος να ασχοληθεί με αυτό που αποκαλούμε ελληνικό αθλητισμό.

Jose

Πολύ πιθανό αυτό να ισχύει για τη πλειοψηφία αυτών που συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γήπεδα και να ασχολούνται ενεργά. Αυτοί όμως είναι οι λίγοι, οι πολλοί έχουν απομακρυνθεί από όλα τα αθλήματα χρόνια τώρα!