«Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης εκφράζει την έντονη αγωνία και ανησυχία του για την κατάσταση του μπασκετικού ΑΡΗ.

Καλεί τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Νίκο Λάσκαρη να δώσουν άμεσα λύση στην απελπιστική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ιδιαίτερα ο κ. Λάσκαρης οφείλει να αντιληφθεί ότι ανεξαρτήτως παλαιών προθέσεων του, τα υπάρχοντα δυστυχώς προσωπικά και οικονομικά του προβλήματα παρασύρουν στην καταστροφή το πλέον λαοπρόβλητο και τροπαιοφόρο τμήμα του συλλόγου με την τεράστια ιστορία και προσφορά.

Δηλώνουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενωτική πρωτοβουλία, που θα προκύψει για την άρση του καταστροφικού αδιεξόδου».

Πηγή: Βετεράνοι Άρη σε Λάσκαρη:

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Θα συγκινηθεί τώρα,σίγουρα

Ian 73

Με χαρακτηριστική αργοπορία σημειώνονται όλες αυτές οι αντιδράσεις.Ηδη από το Σεπτέμβρη έπρεπε να κινηθούν- Ερασιτέχνης -δημοσιογραφοι-βετερανοι-“επιφανεις” Αρειανοι. Ο Λάσκαρης είναι μεγάλο πρόβλημα,όπως όμως συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι δεν αποτελούν μέρος της λύσης.

Subotic7

Τι είναι αυτά, με e-mails, επιτροπές κι επιστολές θα τον πιέσουν? Χα χα χα, αυτός τα βλέπει, ρίχνει δυό χασμουρητά και συνεχίζει τα… “meeting” Πιο αποτελεσματικό θα ήταν να του κόψουν το φρούτο το βράδυ ή να του επιβληθεί διατροφικό εμπάργκο από super markets και εστιατόρια…