Για το άρθρο 99:

Ο Άρης τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ δύσκολη φάση, μακάρι να λυθούν τα προβλήματα και η ομάδα να βρει τον δρόμο της, αλλά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Εγώ έχω κάνει υπομονή, ουσιαστικά σε λίγο κλείνουμε έναν χρόνο που δεν θα έχω κάποιες οικονομικές απολαβές από τον Άρη και η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά απογοητευμένος.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν ξέρω πως θα μιλήσω.

Εγώ έχω κάνει τεράστια υπομονή, δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα, έχω δείξει μεγάλη επιείκεια και αυτό δεν ωφέλησε πουθενά.

Για το τι έλεγαν από την Κ.Α.Ε. Άρης αυτούς τους μήνες:

Μας λέγαν να κάνουμε λίγο υπομονή, περίμεναν κάποιες χορηγίες από Δευτέρα σε Δευτέρα, κάτι τέτοιο δεν έγινε και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο το δύσκολο για όλους.

Για το πως πρόκειται να κινηθεί στις επόμενες μέρες:

Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, ξέρω ότι έχει πολλά προβλήματα, θα περιμένω και αυτήν την εβδομάδα για να δω αν θα υπάρξει κάποια συμφωνία με τον κ.Λάσκαρη και την άλλη πλευρά, να μιλήσω αυτήν την εβδομάδα με κάποιους ανθρώπους ώστε να βρούμε μια λύση.

Για το εάν πρόκειται να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που ούτε αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν εξελίξεις:

Νομίζω ότι δεν μου έχουν αφήσει άλλη επιλογή, ελπίζω όμως να μην γίνει κάτι τέτοιο.

Source: Απειλεί το άρθρο 99 ο Βεργίνης «Τελειώνει η υπομονή μου» | Yellow Radio

Πόση υπομονή να κάνει κάποιος;;

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Ναιτ βλέπεις ο Βεργίνης πόσο στηρίζει. Καλά έχουμε ξεφτιλιστεί παντού. Δεν ξέρω αν μπορούμε να αποφύγουμε την Α2 πραγματικά με αυτά που βλέπω, αν δε γίνει αγωνιστικά θα γίνει εξωαγωνιστικά

experience

Θα κάνουμε πολλές ήττες ακόμα αλλά ο Πανιώνιος και τα Τρίκαλα είναι σε χειρότερη θέση γιατί τους νικήσαμε οπότε μάλλον θα σωθούμε

Jiorgy

Πάντως ο Βεργίνης δίνει και ειδήσεις! Ο πρόεδρας σε αυτούς που χρωστάει, τούς πάει από Δευτέρα σε Δευτέρα και όχι απο Πέμπτη-Παρασκευή σε Πέμπτη-Παρασκευή! Να τα λέμε κι αυτά!

Sam Vincent

Είναι προφανές πως μπερδεύτηκαν. Δεν μιλούν για την δική μας ομάδα .Άκου Δευτέρα σε Δευτέρα .

alan tomidy

Έχεις απόλυτο δίκιο Βεργίνη! Μπράβο σου για την υπομονή σου, αλλά για πόσο ακόμα! Το ίδιο ισχύει και για όλους όσους έχουν να παίρνουν και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί!