Ο Βεργίνης αναφέρει στη δήλωσή του:

“Με απορία κι απογοήτευση διαπιστώνω τη στοχοποίησή μου μέσα από δημοσιεύματα τα οποία προέρχονται από διαρροές της Κ.Α.Ε Άρης.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Ο Δημήτρης Βεργίνης χάρισε στον Άρη ποσό άνω του 50% των οφειλομένων του ( αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα και αποδείξεις που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ). Το ποσό αυτό συνολικά ανέρχεται στις 125.000 ευρώ. Θα μπορούσε ίσως η Κ.Α.Ε Άρης να αναφέρει κάποιον ξένο η Έλληνα καλαθοσφαιριστή ( πλην του Μιχάλη Τσαιρέλη) που να έχει προβεί σε ανάλογη πράξη;

Έχει συμβεί ποτέ στην Κ.Α.Ε Άρης ή γενικότερα στην ιστορία του Άρη, αθλητής που έχει υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό αγωνιζόμενος με την ομάδα του, να έχει εισπράξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν το ποσό του ενός μηνός, δίχως ωστόσο να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα??

Υπενθυμίζω επίσης στην Κ.Α.Ε Άρης πως ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την ένταξή της στο άρθρο 99 χαρίζοντας σοβαρότατο ποσό και υπογράφοντας αντίστοιχη δήλωση. Υπενθυμίζω ξανά στην Κ.Α.Ε Άρης ότι ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την Κ.Α.Ε επί διοικήσεως κ. Γουλιέλμου, μειώνοντας και διακανονίζοντας το ποσό της οφειλής μου. Ωστόσο η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε ποτέ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο άλλοι συνάδελφοι μου καλαθοσφαιριστές εισέπρατταν τα οφειλόμενά τους κι η ΚΑΕ παράλληλα πραγματοποιούσε μεταγραφές.

Υπενθυμίζω ακόμα στην Κ.Α.Ε Άρης πως ακόμα και πρόσφατα ήμουν αρωγός στην προσπάθειά της, ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική ( και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εκεί στην Κ.Α.Ε )

Ο Δημήτρης Βεργίνης λοιπόν κυνηγάει τον Άρη….??».

Πηγή: Βεργίνης: “Έχω χαρίσει στον ΑΡΗ πάνω από το 50% των οφειλομένων μου” – AllAboutARIS.gr

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Αγαπάω τον Άρη. Είμαι με τον Βεργινη. Και τον κάθε Βεργινη. Δεν γίνεται να συμβαινει δολοφονία χαρακτήρα ενός παίχτη, όσο και αν έχει προσφέρει στην ομάδα. Ποσω μάλλον όταν έχει χαρίσει λεφτά. Ας μην κρύβεται η ανικανότητα των διαχειριστών-προέδρων δείχνοντας με το δάχτυλο παίχτη η παιχτες. Ξεφτιλα.

spire

Συμφωνώ 100%. Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται.

Όταν κάθε χρόνο ακούμε θα κάνουμε φτηνή ομάδα με καλύτερους παίκτες και κάθε χρόνο καταλήγουμε να χρωστάμε στους υπάρχοντες σημαίνει προφανώς ανικανότητα διοίκησης / προυπολογισμού.

Μακάρι όσοι πέρασαν από τον Άρη ανεξαρτήτου προσφοράς ή μη, να εξοφληθούν κάποια στιγμή.

aris6emperor

Η ασυλία που έχει ο Αρβανίτης είναι πρωτόγνωρη. Αν ήταν άλλος Αρειανός στη θέση του θα είχε φάει τρελό κυνηγητό από παντού (Μ.Μ.Ε., οργανωμένους και μη φιλάθλους).

100% δίκιο έχει ο Βεργίνης.

vaggelaris

Ε καλα ενταξει. Παντα πρεπει να φταιει καποιος. Αλλος οχι εμεις….