Ο έμπειρος γκαρντ του Άρη τόνισε στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση: “Αυτό που πρέπει να ευχηθούμε είναι υγεία σε όλους τους αθλητές και υπομονή και δύναμη σε όλους τους προπονητές. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και σε αυτές που παίζουν και στην Ευρώπη. Καταρχήν είναι καλό που η κλήρωση έγινε αρκετά νωρίς, για όλες τις ομάδες, για να ελέγξουν τον προγραμματισμό τους.

Για μας είναι μια κλήρωση που εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά πώς θα είμαστε εμείς έτοιμοι 100% στην αρχή του πρωταθλήματος και των προκριματικών που έχουμε στην Ευρώπη. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 13 Αυγούστου, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί έχουμε ανθρώπους μέσα στην ομάδα σαν τον κ. Γουλιέλμο που βοηθούν στη νέα προσπάθεια που γίνεται, τον κόουτς Αγγέλου που γνωρίζει τι σημαίνει να υπηρετείς ένα τέτοιο σωματείο. Όλοι μας θα στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια και όποιος θα είναι στο ρόστερ θα πρέπει να δίνει το 100%, να ματώνει για την ομάδα και μόνο έτσι ενωμένοι, θα επιδιώξουμε να φέρουμε και τον κόσμο δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να τον δίνουμε χαρές”.

Πηγή: Βεργίνης:

Εντάξει η φωτό όλα τα λεφτά…χααχαχαχα.

Στο σοβαρό της υπόθεσης , παίκτες που ματώνουν τη φανέλα θέλουμε και αν τους έχουμε , νομίζω θα έχουμε και μια ομάδα που θα αγαπηθεί από τον κόσμο