Βεζένκοφ: «Σε 1-2 μήνες θα έχω το ελληνικό διαβατήριο! Νιώθω Έλληνας» | PRESSARIS.

Ο παίκτης του Άρη μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα: “Σε ένα με δύο μήνες θα έχω το ελληνικό διαβατήριο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω μεγαλώσει με τα ελληνικά ήθη και νιώθω Έλληνας. Επέλεξα να αγωνιστώ στην Εθνική Βουλγαρίας, διότι αυτή είναι η πατρίδα των γονιών μου, κι ας μην έχω ζήσει ποτέ εκεί”.

Και τότε θα πάρουμε το φθηνό Αμερικανάκι για να μας ενισχύσει στα πλέι οφ… Επίσης , φανταστείτε να έπαιζε στην Εθνική Ελλάδος…

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ναι δυστυχώς δεν γίνεται να παίξει στην Εθνική..Εξάλλλου ούτε ο ίδιος το θέλει

xaris

Πόσο ”λάθος” που δεν παίζει στην Εθνική Ελλάδος …Πόσο !!!! είναι αδύνατον να γίνει ;

xaris

φυσικά ειναι σεβαστό ! αλλά θαρρώ είναι μια απόφαση που πήρε π.χ στα 16 του , τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά , να μην φανταστηκε την ραγδαία εξέλιξη του ως παίχτης.

nikos

Νομίζω δεν μπορεί να παίξει στην Εθνική από την στιγμή που έπαιξε στην Εθνική ανδρών της Βουλγαρίως που νομίζω συνέβη επίσημα φέτος το καλοκαίρι..Άρα όχι και στα 16 του…Βούλγαρος με κύπριες ρίζες είναι..Ο καθένας μας θα έπαιρνε την ίδια επιλογή

sitos

Έμενα δεν μου κάθετε καλά αυτό, σε ότι άφορα την επόμενη ομάδα τις καριέρας του, μιας και μυρίζει ΠAO πίσω από αυτό, άρα 200 χιλ. λιγότερα σε σχέση με το NBA.