Βεζένκοφ: “Είπα όχι στον Παναθηναϊκό – Ας ελπίσουμε να δικαιωθώ ξανά”.

Κοίτα, δεν ήταν εύκολη απόφαση. Δεν είναι εύκολο να λες όχι στην πρόταση μιας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκού. Το σκέφτηκα πολύ καλά, το συζήτησα με τους ανθρώπους μου και την ομάδα και κρίναμε ότι το περιβάλλον του Άρη ήταν το πιο ιδανικό για μένα και την εξέλιξή μου. Τόσο απλά. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στον Άρη και πέρυσι δικαιώθηκα με την απόφασή μου να μείνω στον Άρη και να μην πάω στην Αμερική. Ας ελπίσουμε να δικαιωθώ ξανά.

 

Έτσι!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Καλή είδηση κατά τη γνώμη μου. Δείχνει ότι όντως πιστεύει στον εαυτό του και ότι θα έχει και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον, όντας και καλύτερος παίκτης. Είναι ταλέντο αλλά θέλει και δουλειά σε κάποιους τομείς και στον Άρη θα έχει σίγουρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής ενώ σε μια ομάδα με μεγαλύτερο ανταγωνισμό μπορεί να χαθείς. Ώριμη σκέψη πάντως και όντως δεν είναι εύκολο μερικές φορές να πεις όχι σε μία πρόταση που θα σε εξασφαλίσει για όλη σου τη ζωή από τα 18(!!!). Εγώ πιστεύω ότι είναι σωστή κίνηση γιατί αν δουλέψει θα έχει και άλλες προτάσεις στο μέλλον, και καλύτερες, έχει το δυναμικό.

The_Emperor_Is_Dead

Τέτοιο δέσιμο με την ομάδα, με ειλικρινέις προθέσεις, ρεαλιστικά και αποδεδειγμένα, δεν έχω δει στον Αρη τα τελευταία 10 χρόνια!Αύτος είναι ο αυριανός σταρ της ομάδας!

experience

Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος άλλα έχω την εντύπωση ότι η διοίκηση δεν καιγόταν και τόσο πολύ να κρατήσει τον Μποχωρίδη και προτίμησε να πάρει τα λεφτά. Ίσως να μη τον πίστευε τόσο πολύ ενώ τον Βεζένκοφ δεν ήθελε να τον δώσει και προσπάθησε να τον πείσει να μείνει.