Βεζένκοφ: «Είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα, κανείς δεν μου έχει πει ότι θα δοθώ δανεικός»

 

Ο 21χρονος φόργουορντ τόνισε πως “κανείς από την ομάδα (Μπαρτσελόνα) δεν με πληροφόρησε ότι θα δοθώ μεταγραφή κάπου. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Είναι απόφασή τους. Μέχρι τώρα γνωρίζω ότι με θέλουν και ότι ο νέος προπονητής θα μου δώσει ρόλο στην ομάδα και γι’ αυτό θα παλέψω. Δεν γνωρίζω τίποτα για το ότι θα δοθώ δανεικός ή αντάλλαγμα”

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
U_nick

Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε! Απο την μια ελεγε πως πιεζει για να δοθει δανεικος στον Αρη αφου δεν υπολογιζεται, απο την αλλη οτι κανεις δεν του χει πει οτι θα δοθει δανεικος! Αυτο κι αν ειναι σκωτσεζικο ντουζ! Να δεις που θα υπαρχει αυριανο δημοσιευμα “μια ανασα απο τον Αρη ο Σασα”…

Pantelis

Aυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Οι δημοσιογράφοι τα βγάζουν όλα από το κεφάλι τους. Μάθανε ότι ενδιαφέρεται ο Άρης για δανεισμό Βεζένκοφ και έχουν βγάλει δηλώσεις που ξεκινούν από το ότι πιέζει ο ίδιος ο Σάσα να έρθει στον Άρη, συνεχίζουν στον πατέρα του που δεν θέλει με τίποτα να έρθει ο γιός του σε εμάς και φτάνουν μέχρι τον Μπαρτζώκα που είτε δεν έχει σε εκτίμηση τον Βεζένκοφ είτε του έχει εξηγήσει τον ρόλο του μεσα στην ομάδα και δείχνει πως τον πιστεύει. Ο Μπατζώκας μπορεί και να πιστεύει τον Βεζένκοφ. Εγώ έχω σταματήσει να τους πιστεύω σε αυτά που βγάζουν.

stepap

Λόγια που πρέπει να πει ο κάθε επαγγελματίας παίκτης που δεν έχει κληθεί επίσημα απο την ομαδα του να συζητήσει τον δανεισμός του.
Το ενδιαφέρον του Άρη το ξέρει , όπως και τις συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες

kaptsik

Επίσης φτιάχνει κλίμα, δεδομένου ότι θα του ζητηθεί να παραιτηθεί από μέρος του συμβολαίου του, ειδικά αν ξέρουν ότι επιθυμεί να καταλήξει στην ομάδα μας.

Toby B

Ας τα βρει η ομάδα με την Μπαρτσελονα και ο ο Βεζενκοφ πετάγεται μια βόλτα Θεσσαλονίκη και κάνει νέες δηλώσεις. Στον Άρη για πάντα.

Pantelis

Και κάτι ακόμα. Πόσο καιρό σκοπεύουμε να περιμένουμε τον Σάσα; Καλός. χρυσός, τον αγαπάμε και το θέλουμε στην ομάδα αλλά αν αυτή η περίπτωση δεν ξεκαθαρίσει μέχρι τις επόμενες 5 μέρες (για να μην πω νωρίτερα) τότε η ομάδα θα πρέπει να την εγκαταλείψει και να πάει στο σχεδιασμό με 2 Αμερικανούς και 2 κοινοτικούς. Τα περι Τσαϊρέλη ας τα αφήσουμε για τα αρειανά sites που τον προωθούν διαρκώς μιας και δεν νομίζω ότι είναι ο παίχτης που ψάχνουμε εκτός κι αν τον πάρουμε για να παίζει τον ρόλο του τρίτου 4αριου που έχει δυνατότητα να παίξει και στο 5, πράγμα που όμως δύσκολα θα δεχτεί ο Τσαϊρέλης.

stepap

Ας πάρουμε όλους τους άλλους κ ας περιμένουμε το Βεζενκοφ ως το τέλος Αυγούστου.Αν δεν έρθει δίνουμε τα λεφτά σε κάποιον Αμερικανο, τόσοι υπάρχουν, όπως πέρυσι που πήραμε τον Γουάιτ αφου κόπηκε απο το ΝΒΑ

stepap

Γράφουν επίσης ότι ψάχνουμε αμερικανο τριοτεσσαρι . Νομίζω είναι σωστή σκέψη, είτε έρθει ο Βαζε είτε δεν έρθει.
Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον έναν Έλληνα κ να αφήσουμε μια θέση ξένου κενή για τον Γενάρη για να καλύψουμε κάποιο κενό

kaptsik

Υπάρχει καμιά πιθανότητα να τον αγοράσουμε τον Βεζένκοφ; Αν ναι, φέτος πιο εύκολο να τον δώσει η Μπάρτσα από ότι του χρόνου (που θα έχει πάρει τα πάνω του σε μας). Για μας το ανάποδο λόγω αύξησης του μπάτζετ του χρόνου. Τραβηγμένο το σενάριο ε;

stepap

Πολύ τραβηγμένο