Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι το φαβορί διότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά όταν επιτεύχθηκε η συμφωνία τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και η αβεβαιότητα ελάχιστη. Σήμερα είναι απολύτως λογικό ο “δράκος” θα προβληματίζεται με όσα ακούει και βλέπει να (μην) συμβαίνουν στον Άρη, όμως παραμένει στο κάδρο και είναι ο βασικός υποψήφιος.

Εννοείται πως και αυτό το θέμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όσα θα ειπωθούν και αποφασιστούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο παρουσία του Νίκου Λάσκαρη.

Πηγή: Βασικός υποψήφιος ο Γιαννάκης για τη θέση του προπονητή, αλλά… – PRESSARIS

Μιας που επίσημα δεν έχουμε προπονητή.

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Από τη στιγμή που έφυγε ο Πρίφτης(τον φύγανε) ο Γιαννάκης- και με δεδομένη την κατάσταση της αβεβαιότητας- ακόμη κ αν υπάρχει μια κινητικότητα, φαντάζει όαση.

Ian 73

Η ενασχόληση του με τον Αρη από σημείολογικής άποψης θα είναι καλός οιωνος ,διότι δύσκολα θα αναλάβει χωρίς εγγυήσεις. Από την άλλη βέβαια η μακροχρόνια αποχή ίσως να τον κάνει να βάλει νερό στο κρασί του.

experience

Το καλό με τον Γιαννάκη είναι ότι μάλλον δε θα έχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση και μάλλον θα μπορούμε να τον καθυστερήσουμε λίγο γιατί αν είχε δε νομίζω να μας περίμενε

stepap

Μακάρι στο συμβούλιο να επικρατήσει το πλάνο με Γιαννάκη και πιτσιρικάδες συν Τσάι Μούρτο Καββαδά Σιμτσακ.

stepap

Αν του δωσουν χρήματα για να πάρει καλούς ξένους γιατί να μη δεχθεί;
Για τετράδα θα πάμε φέτος και του χρόνου για όσο πιο κοντά στους Μεγάλους.

Υ.Γ. Βασιλόπουλο αντι για Σιμτσακ βλέπεις;

Toby B

Ιδιαίτερα αισιόδοξο σε ακούω. Πάντως να πω την αλήθεια προτιμώ Αγγέλου από Γιαννάκη. Βέβαια αν δεν λυθεί το οικονομικό θα δούμε Καμπερίδη κτλ.

stepap

Εμένα μου έχει περάσει απο το μυαλό η ιδέα του να είναι πρώτος ο Καμπερίδης έως να λυθεί το πρόβλημα και μετά να έρθει ο Γιαννάκης μεσουσης της χρονιάς

Toby B

Εγώ τον βλέπω πρώτο κανονικότατα να σου πω την αλήθεια. Ίσως όταν ξεπεραστεί το θέμα να αναλάβει ο Δράκος τπτ GM.

simon says

Τεχνικά δεν μπορώ να τον κρίνω, αλλά μήπως είναι πολύ soft, πολύ φιλαράκι για πρώτος προπονητής??!!

Toby B

Δεν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει. Πάντως θα είναι μεγάλο ρίσκο σε μια χρονιά που το μπάτζετ θα πέσει πολύ και δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει οικονομική συνέπεια.

simon says

Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, χρειαζόμαστε προπονητή που να ξέρει την κατηγορία και να έχει 2-3 παίχτες δικούς του!! Να σώσουν την ομάδα από τον Α γύρο και του χρόνου βλέπουμε!!

Toby B

Να δούμε από αύριο τι θα γίνει. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάμε σε πολύ χαμηλό μπάτζετ και να βρεθεί λύση ώστε να έχουμε στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

simon says

Μήπως συνεχίσει μαζί με τον Πρίφτη από άλλο πόστο????
Εγώ πάντως θα τον ήθελα για έναν ακόμη χρόνο να ρίξει λίγο ξύλο στον Χριστίδη και να πορώσει τη νέα ομάδα!!