Στη γραπτή του δήλωση, μάλιστα ο Βασίλης Τολιόπουλος τονίζει ότι θα κινηθεί και νομικά έπειτα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

“Σε απάντηση χθεσινού συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό”.

Πηγή: Βασίλης Τολιόπουλος: Δεν δημοσιοποίησα εγώ το ηχητικό του Πρίντεζη! – AllStar Basket

Εγώ προσωπικά δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα , αλλά αφού μπλέχτηκε σε αυτό και παίκτης του Άρη , το ανεβάζω.

Για όσους δε γνωρίζουν , πριν από μέρες κυκλοφόρησε από το newsbomb ( του Γιαννακόπουλου ) ένα ηχητικό που έστειλε ο Πρίντεζης στους συμπαίκτες του πριν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις κι έλεγε:

«Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι. Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο. Πιστυεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες…».

Βέβαια , έπαιξε στην Ευρωλίγκα τελικά και συνεχίζει γενικά να παίζει , παρόλο που δε διέψευσε την αυθεντικότητα του ηχητικού , λέγοντας απλά πως είναι παράνομο :

“Είμαστε όλοι μια οικογένεια και όλοι μαζί συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ για το ηχητικό είπε:

“Γνώριζα πως κάποια στιγμή θα βγάλουν κάτι, αλλά είναι παράνομο”

Οπότε , χθες κάποιο άρθρο ( που δεν μπόρεσα να βρω ) είπε πως ο Τολιόπουλος είναι αυτός που το έβγαλε και αυτός ένιωσε την ανάγκη να το διαψεύσει. Κι έτσι πρέπει και πρέπει και να τους κυνηγήσει νομικά , μόνο έτσι θα διώξει όλες τις αμφιβολίες και τη λάσπη.

 

2 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Είναι κοινό μυστικό σχεδόν στην Αθήνα ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ολυμπιακό με τις πληρωμές κ μάλιστα για αρκετούς μήνες. Το γεγονός ότι βγήκε το ηχητικό σημαίνει ότι δεν είναι κ τόσο οικογένεια στον ολυμπιακό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σαν πιο μικρό ψάρι την πλήρωσε ο τολιοπουλος. Εύκολο θύμα…

καπετάν Κανένας

Ο λόγος για τα κεσατια είναι η διαμάχη των Αγγελόπουλων;