Βασίλης Καββαδάς: «Θέλω Άρη και με θέλουν, αρκεί να λυθούν οι εκκρεμότητες, είμαι εδώ και περιμένω»

Στο αν τον θέλει ο Γιαννάκης είπε:

Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς, είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες μετά που ανέλαβε τον Άρη, μου είπε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και με τιμάει πολύ όλο αυτό. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του, από εκεί και πέρα του εξήγησα πως έχει η κατάσταση επίσης του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί και το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί του και αυτός έδειξε κατανόηση, πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως

Στο αν τον έχει ενοχλήσει η ΚΑΕ είπε:

Καταρχάς θέλω να πω ότι ήθελα και θέλω να φοράω την φανέλα του Άρη και για αυτό δεν έβγαινα σε κανένα Μ.Μ.Ε όλο το καλοκαίρι. Ναι έχουμε επαφές με τον Άρη, είχαμε συζητήσει με την διοίκηση και μου δήλωνε το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και εμένα προσωπικά, ξέρω που μπορεί να με φτάσει ο Άρης αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση.

Για το αν έχει μιλήσει για το πρόβλημα του στην ΚΑΕ είπε:

Φυσικά και έχω μιλήσει και μιλάω, τους έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου δώσανε ξεκάθαρη απάντηση.

Για το γιατί δεν έχει βρει ομάδα ακόμα είπε:

Δεν μπορώ να βρω ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος  ακόμα, ανήκω στον Άρη. Η προσφυγή έχει «τρέξει» κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί.

Για το αν πιστεύει ο Άρης ότι μπορεί να προλάβει έστω και στο τελευταίο λεπτό είπε:

Μακάρι, εγώ είμαι εδώ και περιμένω.

26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Toby B

Πάντως αν εκδικαστεί η προσφυγή μετά θα έχουμε την εξής κατάσταση: Καββαδάς ελεύθερος από τον Άρη, ο Άρης να πρέπει να του πληρώσει τα οφειλόμενα άμεσα (ή με διακανονισμό με τον Καββαδά να έχει το πάνω χέρι), θα πρέπει να πληρώσουμε και τα 150χιλ για το επόμενο συμβόλαιο του και θα πρέπει να πληρώσουμε και τον αντικαταστάτη του Καββαδά. Δηλαδή γύρω στα 230χιλ για έναν πάικτη που δεν είναι στο ρόστερ μας και άλλα 100χιλ για τον αντικαταστάτη. Οπότε ας κοιτάξουν να μιλήσουν μαζί του λογικά, να του δώσουν ένα 20αρι 30αρι σαν κίνηση καλής θέλησης, επέκταση του συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο, μείωση των αποδοχών της σεζόν που έρχεται και τελική αποπληρωμή των χρημάτων που χρωστάμε μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς, όχι της φετινής. Ο Καββαδάς ξέρει και αυτός πολύ καλά πως έχει αργήσει τραγικά και θα το πληρώσει. Ωστόσο, ο Άρης δεν πρέπει να φτάσει στο σημείο να πληρώσει τόσα χρήματα και να μην έχει και τον παίκτη.

dorian gray

Δεν συμφωνώ. Εφόσον δεν είναι παρών ο Αθλητής στις τρέχουσες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, η ΚΑΕ μπορεί (θέλει;) να τον καταγγείλει, γλυτώνοντας έτσι χρήματα από την τρέχουσα σεζόν.
Κατά τα λοιπά, πλησιάζει η στιγμή που θα στείλω ένα (σχεδόν) οργισμένο pm στον fb friend Nick (κι όχι Nikos, όπως έγραφα) Lotsos.
Κι ό,τι κάτσει.

tomsou

χωράει μεγάλη συζήτηση με αυτή τη γενιά παικτών που καναν ένα ξεπεταγμα και μετά μείναν ουσιαστικά στάσιμοι. Υπέγραψαν μικροί μεγάλα και υπεριμημένα συμβόλαια σε Παο και Οσφπ και όσοι αναζήτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μικρότερης αγωνιστικής αξίας ομάδες, όπως ο Καββαδάς το κάναν ρίχνοντας το κασέ τους… Σκεφτείτε ότι ο Μποχωρίδης που είναι 12-13ος στον Παο θα παρει φετος 200.000. Ο Καββαδάς αντίστοιχα με τα 150.000 πέρυσι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οπότε και αυτός από την πλευρά του νοιώθει ριγμένος.
Αν απο τη μία έχουμε την αφερρέγγυα και ακάλυπτη συμπεριφορά της διοικησης της ΚΑΕ, από την άλλη έχουμε και αυτή την τάση υπερτίμησης όλων αυτών των παικτών, προκειμένου να τους δέσουν για τα καλά από μικρούς οι μεγάλοι… το ίδιο συμβαίνει και αναμεσα σε ομάδες από τις παραδοσιακές δυνάμεις και σε ομάδες από Τουρκία και Ρωσία που ξοδεύουν χωρίς μετρο και δημιουργούν υπεραξίες παικτών. Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι ένα προσαρμοσμένο salary cap θα βοηθούσε πάρα πολύ το μπασκετ στην Ευρώπη

stepap

“Η ΚΑΕ μπορεί (θέλει;) να τον καταγγείλει, γλυτώνοντας έτσι χρήματα από την τρέχουσα σεζόν.”
Δεν νομίζω ότι στέκει λογικά αυτο απο την στιγμή που μας έχει καταγγείλει πρώτα και δικαίως ο αθλητής .
Παντως, Νομίζω ότι ο Καββαδάς δεν πάει σε αλλη ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα του δεύτερου χρόνου

dorian gray

Η καταγγελία δε σημαίνει και καταδίκη αφενός, η χρονική στιγμή που 2 αντίδικα μέρη αλληλοκαταγγέλονται επίσης.

Toby B

Δεν χρειάζεται να πάει στα άκρα η υπόθεση. Δεν πρέπει να διασυρθεί το όνομα της ομάδας οπότε θα είναι προτιμότερο να βρεθεί λύση εξωδικαστικά. Για μένα πρέπει να γίνει προσπάθεια συμβιβασμού ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στην ομάδα το γρηγορότερο δυνατόν. Δεν πιστεύω πως ο Καββαδάς είναι τρελός και πιστεύει πως θα του δωθούν 70-80χιλ άμεσα. Ξέρει πως θα γίνει διακανονισμός, ωστόσο ελπίζει να πάρει κάποια χρήματα μπροστά. Για μένα, όπως είπα και χθές, όλη η ουσία είναι να του δείξουμε πως τον υπολογίζουμε και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρει τα χρήματά του. Πρέπει να πάρει ένα 20αρι άμεσα, τα υπόλοιπα 50-60χιλ που του χρωστάμε να πληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο και να γίνει προσέγγιση ανανέωσης και αναπροσαρμογής του συμβολαίου. Θα ξεκινούσα με κάτι σαν καινούριο διετές με βάση τα 90χιλ το χρόνο, σε περίπτωση πρόκρισης από τους ομίλους του BCL μπόνους 10χιλ, σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου άλλα 10χιλ, κατάκτηση κυπέλλου ακόμα 10χιλ, σε περίπτωση τετράδας στην Α1 ακόμα 10χιλ, πρόκριση στο final four BCL ακόμα 10χιλ και κατάκτηση 20χιλ. Κατάκτηση 3ης θέσης μετά τα playoff ακόμα 10χιλ. Δηλαδή του βάζουμε μια νορμάλ βάση και ένα ψηλό ταβάνι σε περίπτωση που η ομάδα πάει καλά. Και για να μην κοροιδευόμαστε ξέρει και αυτός πως τα εφικτά είναι τα 90+10 (πρόκριση από τους ομίλους)+10 (4η θέση στο πρωτάθλημα). Κομβικό ρόλο θα παίξουν και οι εγγυήσεις και θα είναι σημαντικό να μην δώσουμε κομμάτι του τηλεοπτικού αλλά εκχώρηση εσόδων από εισιτήρια των ντέρμπι και Ευρώπης.

ChrisSiak

Προφανώς δεν έχει βρει ομάδα γι αυτό γίνεται όλο αυτό τώρα.

Προσωπικά έχω ξαναπεί ότι τον θέλω για να δω πως θα εξελιχθεί με τον Δράκο και επειδή είναι μαντρόσκυλο και έπαιζε με τραυματισμό.

Dimitraris

Αντε βρε μπουλντοζα ελα να κλεισει το ροστερ.λες κ δεν ξερεις οτι η καε περιμενει χρηματα απι τηλεοπτικα κλπ.πως να σου τακτοποιησουν τα περσινα οταν δεν εχουν χρηματα;τζάμπα χρόνος χανεται

stepap

Με τον Βασίλη γινόμαστε σχεδόν πλήρης ομάδα. Ταιριάζει με την φιλοσοφία του Δράκου.
Ο Μπενσον όπως έγραψα και προχτές μου φάνηκε αργός, πιο αργός απο τον Καββαδά.
Ο Βασίλης επίσης θα παίζει λόγω σώματοδομης περίπου 18 ,αντε 20 λεπτά, αλλα θα τα παίζει σε φουλ ρυθμούς και έτσι θα μένει χρόνος για τους νεαρότερους Χρηστίδη, Μοραντ, να πάρουν εμπειρίες για να εξελιχθούν.

tomsou

στα συν:
ξερει την ομάδα, και την κατασταση,
φιλοδοξία να δουλέψει με Δρακο και να ανελθει επιτελους σε υψηλότερο επίπεδο
είναι Έλληνας και αφενως δενεται πιο πολύ με την ομάδα, αφετερου μας δίνει το προσθηκης δικαίωμα ξενου
στα πλην:
είναι αργός και αγυμναστος, αλλά αυτά πέρνουν βελτίωση
Πραγματικά μου τι δίνει από το Νειμικ και μετά να βαζουν τους ψηλούς μας κάτω από τα καλάθια..

ArIskbasket

Δεν θα τον έλεγα αγυμναστο τον καββαδα

tomsou

για το κορμί του, ήθελε πολυ δουλειά, ετσι και αλλιώς… δεν είναι δυνατόν επαγγλματίας παίκτης σε αυτή την ηλικια να κουραζεται τοσο γρήγορα. Το σημαντικότερο βεβαια είναι ότι δεν επελεξε να παει σε μια ομαδα για προετοιμασία και αυτό σίγουρα θα εχει κανει χειροτερη την κατασταση.. Παρόλα αυτά, πιστευω με μια μερική αναπροσαρμογή συμβολαίου πρεπει να μεινει

Night Audit

να το πω και σε σένα , δεν μπορεί να παέι να κάνει προετοιμασία με άλλη ομάδα. Κάνει ατομικές προπονήσεις , δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο

tomsou

οκ, αν και το point μου δεν έχει να κάνει με το αν είναι τεμπέλης ή όχι, αλλά με το ότι είναι σίγουρα πίσω οσο αφορα την αγωνιστική του κατάσταση

Night Audit

Θα είναι εννοείται

stp

Απλά θα ήθελα να ήξερα τι ενέργειες κάνει αυτή την στιγμή η διοίκηση..Η περίπτωση Καββαδά πέρα από την μπασκετική αξία ή μη ,βοηθάει να γλυτώσεις και από μια προσφυγή. Οι υπόλοιποι παίκτες με προσφυγή ,εκτός από τον Γιανκοβιτς, έχουν βρει ομάδα;

SAKLEFORD

Κ μεις θελουμε Καββαδα.Ας κανει τα κουμαντα της η διοίκηση.Κ δε χρειαζομαστε αλλο παικτη μετά. Ασχετως προσοντων παίκτη που τα θετικά του τα ξερουμε ειναι κριμα μα μη μείνει ενας παικτης που ηθελε ο κοουτς..ειδικα φετος

Bryan Stack

Μάλλον κάποιος δεν βρήκε ομάδα. Ας έκανε τουλάχιστον προετοιμασία με κάποια άλλη ομάδα για να ήταν σε μια καλή κατάσταση(αφού δεν ήθελε να κάνει με μας λόγω των οφειλουμένων).

Night Audit

Δεν μπορεί , δεν είναι ελεύθερος

Bryan Stack

Επίσημα ναι…..σίγουρα όμως ο μανατζερ του έκανε συζητήσεις off the record, για να τσεκάρει την αγορά και να δει τι πιάνει η μπογιά του παίκτη. Απ’ το να μείνει ο Σαρικόπουλους προφανώς και εγω θέλω Καββαδά. Αλλά με τα λεφτά του Καββαδά μπορούμε να πάρουμε αμερικάνο που θα προσφέρει πολλά περισσότερα. Όπως και να έχει ο δράκος ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Κοντό ψαλμός…..

stepap

“Αλλά με τα λεφτά του Καββαδά μπορούμε να πάρουμε αμερικάνο που θα προσφέρει πολλά περισσότερα. ”
Εγώ θα έλεγα ότι στα 100 χιλιάρικα που παίρνει ο Καββαδάς μπορούμε να βρούμε αμερικανό που ισως να προσφέρει πολύ λιγότερα.
Οι Αμερικάνοι ψηλοί είναι λαχεία δυστυχώς , οπότε επιλέγω την σιγουριά του Καββαδά, με τα βήματα του, το αργό κορμί του, τα λάθη του αλλα και τα σίγουρα ποντακια του.

Bryan Stack

“”οπότε επιλέγω την σιγουριά του Καββαδά, με τα βήματα του, το αργό κορμί του, τα λάθη του”””
Νομίζω τα είπες όλα φίλε….

Night Audit

Βρε μπορεί να έχει συμφωνήσει κιόλας με άλλη ομάδα , αλλά δεν μπορεί να πάει να προπονηθεί με κανέναν άλλον μέχρι να εκδικασθεί η προσφυγή του.

MrT

Νομιζω ότι ο Καββαδας μπορει να βρει ομαδα κοντα στα χρηματα που επερνε και στο εξωτερικο, αλλα φανταζομαι προτιμάει να μεινει Ελλαδα και στον Αρη (ενας λογος παραπανω ο Γιαννακης).Εχει αποδειξει ότι είναι πολύ αξιόπιστος και ότι εχει πολύ φιλοτιμο, αλλα, όπως εδειξε αυτος απ’ την πλευρα του φιλοτιμο, περιμενει τουλάχιστον ένα δειγμα αντιστοιχο και αξιοπιστο από την Καε αλλιως θα φυγει.Απλα πραγματα.Μακαρι να μεινει , ισως ο Μπενσον να είναι καλυτερος, αλλα ο Καββαδας ξερει καλα την ομαδα ,εχει αποδειξει την αφοσιωση του .Παντως αν αναλογιστεί κανεις την απογοητευση που επικρατουσε με τη κατασταση της ομαδας πριν κανα μηνα αυτή την στιγμη τα παμε μια χαρα .

stepap

Δεν κάνουμε κανένα φιλικό με τον Ηρακλη πχ, με είσοδο 5 ευρώ ,να μαζέψουμε κανένα δεκάρικο, να του δώσουμε έναντι του Καββαδά;
Αφου θέλει το παιδί να έρθει, αρκεί να δει αμεσα πράξεις και όχι υποσχέσεις.
Παίκτες με καλο χαρακτηρα που τιμάνε τη φανέλα όπως ο Βασίλης πρέπει να τους κρατάμε στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και με τους Φλιωνη Μουρτο Τσαιρελη, περιμένοντας και στο ” κοντινό” μέλλον τον Μποχωριδη για να συμπληρωθεί η ομάδα απο Αριανακια που θα τα δίνουν ολα.