Βαθιά ανάσα στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. – ArisBC.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ένα ακόμα οικονομικό βάρος αφαιρέθηκε από την «πλάτη» της ομάδας.

Οι κ.κ. Ντίμης Παπαϊωάννου, Αλέξης Αντωνιάδης, Ηλίας Πόππης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν και Σπύρος Πουλιτσίδης ξόφλησαν το δάνειο που είχε πάρει η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. από την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 280.000 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρέος του ΑΡΗ.

Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απεμπλοκής του κ. Τάκη Γεωργούλη ως εγγυητή του δεύτερου δανείου της Κ.Α.Ε. και του επιστράφηκαν τα χρήματα της εγγύησής του. Το εν λόγω δάνειο, στο οποίο εγγυητής ήταν επίσης ο κ. Σωτήρης Κιοσέλογλου, πλέον έχει ενήμερο υπόλοιπο 35.000 ευρώ, το οποίο είναι διακανονισμένο έως το τέλος του 2016.

Έτσι, οι συνολικές υποχρεώσεις της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προς τις τράπεζες, από 420.000 ευρώ που ήταν το 2012, έχουν πέσει στις 35.000 ευρώ. Κάτι που αποτελεί μία βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει η Κ.Α.Ε. για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Μία προσπάθεια που παρά τις δυσκολίες συνεχίζεται καθημερινά και η επιτυχής ολοκλήρωσή της εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό στόχο του ΑΡΗ, ώστε να ξαναφτάσει η ομάδα εκεί που ο κόσμος της την είχε συνηθίσει στο παρελθόν και την ονειρεύεται για το μέλλον.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην παραπάνω εξέλιξη, για τη βοήθειά τους στη δύσκολη καμπή που βρίσκεται η ομάδα.

 

Άρχισαν να πληρώνουν  παλιά χρέη – αλλά και να βοηθάνε οικονομικά γενικά – οι παλιοί παράγοντες ( ας τους πω Γένεσις κ.α. ) ή μου φαίνεται;

Αν όντως συμβαίνει , είναι πολύ θετικό για την ομάδα.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Ευτυχώς το έκαναν.γιατί δεν έφταιγε ο κακομοίρης ο Γεωργούλης να πληρώσει τα σπασμένα!Ίσως τώρα με αυτή την κίνηση επανεργοποιηθεί και παλι,γιατί πολύ “κρυωμένος” τελευταία,είχα να έρθει και καιρό στο παλέ!

experience

Και επίσης ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει με διαρκείας και προσέλευση στο γήπεδο, αλλιώς πως μπορείς να έχεις απαιτήσεις;

xaris

Πάμε καλά , η εξυγιανση δεν είναι μόνο στα χαρτιά παίρνει σάρκα και οστά ! Πάνε και αυτά ! κοντά 400.000 € χρέος είναι το μπάτζετ μιας χρονια και σε 2-3 χρονακια αν έχουμε ξεχρεώσει με τα ίδια έσοδα (στην χειρότερη) να έχουμε 1.000.000 € μπάτζετ και να πάμε για αλλα καινούρια (ή παλιά ) πράγματα ! Συγγνώμη αν τα βλέπω λίγο ρομαντικά αλλά ελπίζω !