Αν όλα τα παραπάνω κυλήσουν ομαλά, το ρόστερ του ΑΡΗ θα έχει την εξής μορφή: Από πλευράς Ελλήνων θα υπάρχουν οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Σακελλαρίου, Σλαφτσάκης, συν τους πιο νεαρούς Βουλγαρόπουλο, Βλάσιο και Σιδηροηλία (το θέμα του οποίου επίσης παραμένει εκκρεμές). Σύνολο Ελλήνων επτά, και αν προστεθούν οι έξι ξένοι, το ρόστερ κλείνει ή… σχεδόν κλείνει, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα ένας Έλληνας παίκτης από την ελεύθερη αγορά. Εδώ βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες παίκτες περιμένουν την τήρηση των δεσμεύσεων για τα οφειλόμενα…

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν την εντός… χρόνου άρση των ban, ώστε ο ΑΡΗΣ να επιλέξει ελεύθερα από την ξένη αγορά. Αν δε συμβεί αυτό, ακόμα και ο καταρτισμός 12άδας θα είναι «στον αέρα». Στην περίπτωση που τα πράγματα πάνε βάσει πλάνου, αναμένεται να αποκτηθούν δύο ξένοι γκαρντ, ένας σμολ φόργουορντ και τρεις παίκτες στις θέσεις «4» και «5».

Πηγή: Αυτό είναι το αγωνιστικό πλάνο του ΑΡΗ | AllAboutARIS.com

Έλα λίγο μεταγραφολογία να πέσει το σάιτ !

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Πάντως αν τελικά γίνουν αυτά σημαίνει ότι ο Γουλιέλμος είχε σχέδιο και ήξερε τι έκανε και γι’αυτό και ο Αρβανίτης δεν του έβαλε προβλήματα.