Αυτά είναι (μερικά από) τα όπλα της ΚΑΕ Άρης για το Άρθρο 99.

Θα έγραφα ένα άρθρο για το πόσο επηρεάζει η χθεσινή απόφαση κατά της ΠΑΕ , την αντίστοιχη υπόθεση για την ΚΑΕ , αλλά ο Χρήστος ο Γκάλης με πρόλαβε.

Απλά να προσθέσω , πως πληροφορίες του basketballaris ( πάντα ήθελα να το πω αυτό : ) ) , λένε πως η αίτηση της ΚΑΕ ήταν πολύ καλύτερη από της ΠΑΕ…

Εύλογα η αρνητική εξέλιξη στην ΠΑΕ Άρης αναφορικά με την υπαγωγή στο Άρθρο 99 κινητοποίησε τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Πλέον οι ιθύνοντες της τελευταίας έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη λογική με την οποία αποφασίζει το δικαστήριο. Στον Άρη πάντως δεν πανικοβάλονται και θεωρούν ότι έχουν αρκετά όπλα για να πετύχουν το στόχο τους.  Μερικά από τα ατού του Άρη είναι:

 

1) Η κερδοφορία των ισολογισμών πέρυσι και φέτος, Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ Άρης πέρυσι είχε κέρδη 250.000 ευρώ τα οποία και μοίρασε σε παλιές της υποχρεώσεις.

 

2) Οι κλεισμένες χορηγίες που αυξάνουν τα έσοδα της εταιρίας.

 

3) Το ρόστερ, το οποίο αποτελείται από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες με πολυετή συμβόλαια και σημαντική μεγάλη αξία στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

 

4) Η καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο,κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδη, όπως φάνηκε, στην προσπάθεια της ΠΑΕ.

 

Υπάρχουν κι άλλα όπλα στη φαρέτρα των «κιτρίνων», τα οποία κρατούνται μυστικά. Οι νομικοί της ΚΑΕ Άρης είχαν συνεχείς επαφές χθες με τους αντίστοιχους της ΠΑΕ. Οι «κίτρινοι» φορτσάρουν πλέον για να κλείσουν τη συμφωνία με τους «7» του Νίκου Πετράτου, ενώ από τη στιγμή που δεν επιθυμούν καμία παρέμβαση στη συζήτηση της υπόθεσης στις 13 Δεκεμβρίου, μένει να φανεί αν θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης στο θέμα του Γάιου Σκορδίλη.