«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για την άρση των οκτώ ban της ΦΙΜΠΑ από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κάτι που δίνει την ελευθερία στην ομάδα μπάσκετ να δημιουργήσει ένα ρόστερ το οποίο να μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ στην Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για μία ευχάριστη εξέλιξη, την οποία πιστώνεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Εύλογα, από δω και στο εξής είναι απαραίτητη η τήρηση των συμφωνηθέντων, ώστε να μην ξαναζήσει η ομάδα δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ, για μία παρουσία που ανταποκρίνεται στο όνομα και την ιστορία της ομάδας, εντός κι εκτός παρκέ.

Είναι χρέος όλων των φίλων του ΑΡΗ να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε το «Nick Galis Hall» να θυμίζει και φέτος την έδρα που αποτελεί εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Πηγή: ΑΣ Άρης:

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Καλή ανακοίνωση, νομίζω πως μοιάζει και σαν κίνηση καλής θέλησης από Αρβανίτη για τις διενέξεις και για τη μη επικοινωνία που είχε με τον Γουλιέλμο…

dorian gray

Όσοι περισσότεροι μπορούν, ας βοηθήσουν, λοιπόν.
Εγώ το διαρκείας μου το πήρα (μόλις) χθες.