Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 6/3/2018 στα γραφεία του Α.Σ ΑΡΗΣ παρουσία του προέδρου του συλλλογου και της 5μελους επιτροπής που συστήθηκε για την διερεύνηση των δυνατοτήτων μεταβίβασης των μετόχων από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αποφασίστηκαν τα εξής :

– Η πενταμελής επιτροπή μετά από 40 μέρες προσπαθειών, επαφών, διερεύνησης νομικών και οικονομοτεχνικών λεπτομερειών πάνω στο θέμα της μεταβίβασης με τον κ. Λάσκαρη και μετά την τελευταία απάντηση του μεγαλομετόχου με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 5/3, είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο κ. Λάσκαρης δεν έχει την παραμικρή ουσιαστική διάθεση να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων.

Ως εκ τούτου, η αποστολή της επιτροπής ολοκληρώθηκε αφού περαιτέρω διατήρηση μιας προσχηματικής και άκαρπης επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο, κρίθηκε ανώφελη και ελλοχεύει τον κίνδυνο να καταταγεί ο ΑΣ και η επιτροπή στην κατηγορία των – εκούσια η ακούσια – συμμετεχόντων σε μια συνεχιζόμενη φαρσοκωμωδία.

– Ο ΑΣ ΑΡΗΣ, συναισθανόμενος την ευθύνη του ως δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΚΑΕ και ως θεματοφύλακας του συλλόγου, έδωσε άμεσα εντολή στο νομικό του τμήμα να διερευνήσει και εξαντλήσει τις δυνατότητες που του δίνει ο Νόμος για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης.

Πηγή: ΑΣ Άρης: «Δεν έχει καμιά διάθεση να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο ο Λάσκαρης» | Yellow Radio

Καμία επικοινωνία πλέον με Λάσκαρη…