Απίστευτο, αλλά ΕΟΚικό. Γίνεται τελικός στη Θεσσαλονίκη, γίνεται τελικός με φιναλίστ του Άρη, γίνεται τελικός στο Αλεξάνδρειο, γίνεται τελικός στην αίθουσα που έχει πάρει το όνομά του και δεν κλήθηκε ο Νίκος Γκάλης! Μιλάμε για την απόλυτη επιβεβαίωση του πόσο αντιπαθούν στην ΕΟΚ τον άνθρωπο, χάρη στον οποίο τούς έμαθε ο κόσμος, χάρη στον οποίο έχτισαν… καριέρες, χάρη στον οποίο απέκτησε νόημα η ζωή τους.

Τελικός στο Αλεξάνδρειο χωρίς τον Νίκο Γκάλη! Τελικός χωρίς τον Νίκο Γκάλη! Ποιος μπορούσε να πιστέψει ότι η παρέα του Γιώργου Βασιλακόπουλου θα έπεφτε τόσο χαμηλά; Κανονικά έπρεπε να κληθεί και να τιμηθεί και αυτός και ο Παναγιώτης Γιαννάκης (άλλωστε αμφότεροι έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες), να κληθεί ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος επίσης υπηρέτησε και τα δύο σωματεία, αλλά και άλλοι παίκτες.

Ένας τελικός που αποτελεί βραχνά κι όχι γιορτή, που είναι η απόλυτη ξεπέτα, που είναι απλά ένας αγώνας, να δώσει ο Αριστείδης Γολέμης το τρόπαιο (φυσικά και δεν θα είναι εκεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αρνείται να παρακολουθήσει τον τελικό της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ διοργάνωσης) και να πάμε σπίτια μας. Τελικός δίχως λάμψη, δίχως προσωπικότητες, πλην αυτών που θα αναμετρηθούν στο παρκέ.

άσκετ στο Internet | eBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xanthoskyli4

Άφωνος! Υποκλίνομαι στα απύθμενα βάθη που έχει φτάσει η εμπάθεια του γέρου και δικτάτορα του ελληνικού μπάσκετ. Η διοίκηση τι κάνει!; Αυτό έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα

vlzvl

ίσως κάνω λάθος αλλά ποιος γμτ τι κάνει ο βασιλακόπουλος?
εμείς δεν έπρεπε να τον καλέσουμε ως ΑΡΗΣ?
βέβαια εδώ δώσαμε όλα τα εισητήρια σε συνδέσμους, ίσως δεν έμεινε
ένα για τον Θεό μας