Μετά και τον δεύτερο αγώνα στο φιλικό αυτό τουρνουά και τον δεύτερο αποκλεισμό του Παπανικολάου από την δωδεκάδα , για μένα τουλάχιστον , είναι ξεκάθαρο πως ο Κασλάουσκας δεν τον υπολογίζει αυτή τη στιγμή για τη δωδεκάδα .

Στις δηλώσεις του βέβαια μετά τον αγώνα με τη Σερβία είπε :

«Για το επίπεδο που βρισκόμαστε, ο παίκτης για τη θέση ‘3’ είναι ο Περπέρογλου. Ο Πρίντεζης συνήθως παίζει ‘4’, αλλά είναι αρκετά γρήγορος και μπορεί να βοηθήσει στη θέση ‘3’. Στην τρίτη περίοδο βοήθησε πολύ αμυντικά την ομάδα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να παίζει στη θέση αυτή μετά από δύο-τρία παιχνίδια. Κάνουμε δοκιμές, έχουμε τον Παπανικολάου, αλλά έχουμε χρησιμοποιήσει και τον Καϊμακόγλου σε αυτή τη θέση, όπως και τον Καλαμπόκη και τον Τσαλδάρη που είναι περισσότερο ‘δυάρια’. Μέχρι να τελειώσει το τουρνουά Ακρόπολις μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα για τη θέση ‘3’ έγκειται περισσότερο στην άμυνα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε.»

Το Ακρόπολις είναι 24-26/08 .

31/08 αναχωρούμε εμείς για Ιταλία , για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας .

Στο τέλος λοιπόν του Ακρόπολις θα ξέρουμε τι θα γίνει με τον μικρό . Βέβαια σήμερα στη μετάδοση ( ναι δυστυχώς ακούω τον Ιωάννου* …. ) είπαν ότι μετά τα δυο μας φιλικά στη Σλοβενία ( 29-30/08 νομίζω ) θα ανακοινώσει την τελική 12άδα . Αλλά νομίζω πως ,αν έχουμε τα ίδια κ στο Ακρόπολις , πρέπει να ζητήσουμε ευγενικά και με όλο τον σεβασμό στην Εθνική να τον αφήσουν να φύγει .

Γιατί αν τον αφήσουν στις 26 , θα λάβει μέρος στο βασικό μέρος της προετοιμασίας (έστω σε ένα μεγάλο κομμάτι της ) και δε θα έχουμε τα θέματα εμείς , να πάρουμε τον Μπέλσερ , τον 3αροέλσερ και τον όποιον άλλο σε έρ …

”Να τον κρεμάσουμε κι αυτόν παιδιά ; ”

* Τον Λημνιάτη τον λυπάμαι καμιά φορά . Είναι κρίμα γιατί είναι πραγματικά ένας καλός σχολιαστής , που γνωρίζει μπάσκετ και επεμβαίνει , όπως πρέπει να κάνει ο σχολιαστής . Αλλά έχει δίπλα του τον – ξέρω λιγότερο μπάσκετ από όσο ο Κατσαρός ξέρει μπάλα – Ιωάννου. Κρίμα !

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aba

Gia mena to oti den epaixe o Papanikolaou simainei oti ithele na ton ksekourasei gia to Akropolis. Nomizo oti ekei tha ton doume se 2 agones stin 12ada.

Alloste min ksexname oti o Pap itan stin 12ada ston pro imeron anepisimo agona me tin Serbia. Den upirxe idiaiteros logos na paixei kai tora.