Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΑΡΗ έχει αρχίσει και τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι ξένοι αθλητές της ομάδας μας θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Boris Dallo ανοίγει το “χορό” των αφίξεων για την ομάδα του ΑΡΗ την Πέμπτη (09/08), σε μια μέρα που οι “κίτρινοι” θα υποδεχθούν τους πέντε από τους έξι ξένους τους, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (13/08). Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:45 με πτήση από την Πράγα.

Θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα ο Gary Bell και ο Michale Kyser, οι οποίοι φτάνουν με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ στις 15:55.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Lucky Jones, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” από την Κωνσταντινούπολη στις 20:30. Ο Ramon Harris ολοκληρώνει τον κύκλο των αφίξεων για την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21:50 μέσω Αθήνας.

Ο Gary McGhee είναι ο τελευταίος που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ | Aris BC – Official Page & Online Store

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Με το καλό να έρθουν κ μακριά από τραυματισμούς. Καλή μπασκετική χρόνια!!

MrT

Mε το καλο να ερθουν , να γινουν ομαδα και να μας εκπληξουν.Συγχαρητηρια στον προπονητη και ειδικα τον προεδρο για την συγκεντρωση και την αποφασιστικοτητα που εδειξε η ομαδα το καλοκαιρι.

Επικίνδυνη πτήση αυτή των Κάιζερ και Μπέλ…Αν κάνουν παρεούλα που είναι κ το λογικό απ’το Άμστερνταμ, φοβάμαι μην αριβαρουν στο Μακεδονία βλέποντας ο νεος παντού ροζ ελέφαντες ,ο δε παλιός φωνάζοντας συνθήματα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ(“Άρη μου είσαι η μαστουρα η μεγάλη…”)

Starstruck

Εγώ θα ταξίδευα με Lucky… Είναι πιο “τυχερός”. Και θα ακούγαμε Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ στα ακουστικά, χα χα χα

SAKLEFORD

Καλή μπασκετική χρονιά και πάνω απ’ όλα ενωμένοι!

aka Θεούλης

Καλοτάξιδη μωρή ομαδα. Σας περιμένουμε…

vaggelaris

Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να γίνει κανένα event σαν παρουσίαση των παικτών προς το τέλος Αυγούστου ενόψει κ των διαρκείας για να ζεσταθεί λίγο ο κόσμος κ να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Τι λέτε εσείς?

ChrisSiak

Είναι λίγο ριψοκίνδυνο νομίζω να καταλήξει κιτς. Προσωπικά δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο επειδή η όλη κατάσταση θα έπρεπε να είναι ένα σόου όποτε θα ήταν αμφιλεγόμενο το αποτέλεσμα.

Από την άλλη θα ήθελα να δω ένα προμο για τα διαρκειας κάτι σαν συνονθυλευμα όλων των βίντεο με τις παρουσιάσεις κ τις δηλώσεις των παιχτών. Κ ίσως κάποια ανοιχτή προπόνηση.