Ο Γουίλ Χάτσερ δεν είναι θετικός στο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να παίξει στον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι ήδη αναζητούνται άλλες λύσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει είτε να περιμένει μια καλύτερη πρόταση από αυτή του Άρη, είτε διστάζει να αποδεχθεί την πρόταση γιατί θεωρεί ότι η κατάσταση και στην ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι καλή λόγω του κορωνοϊού.

Πηγή: Αρνητικός ο Χάτσερ, στροφή σε άλλους γκαρντ

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Μήπως να ξανασκεφτουν Μπραουν? Άλλωστε στις λιγοστές επιλογές είναι άλλη μια

timemaster

Θα στοιχηματιζα ένα σπίτι πώς στο επόμενο άρθρο που θα γραφτεί για τις μεταγραφές θα αναφέρει στροφή της ομάδας για Μπράουν

loukmosh

Νομίζω η πιο safe επιλογή, και χωρίς αμφιβολία θα είναι και καλό για την ομάδα να μείνουν 3 από τους ξένους της..

kaptsik

Με το χαρακτήρα του χάνεται όλη η ασφάλεια της επιλογής νομίζω.
Αν φέτος πέφτει μια μόνο ομάδα και οι Κολοσσός, Τρικούπης και Πανιώνιος (;) ξοδέψουν πολύ λίγα λεφτά, τότε δε βλέπω γιατί να ξοδευομαστε. Ας κλείσουν το Σμιθ και το Σταμάτη και πολύ είναι.
Αυτά αν το πρώτο ζητούμενο της χρονιάς είναι η επιβίωση (οικονομική και αγωνιστική)

Pippo

Καλύτερα. Δε μου άρεσε που ο Καμπερίδης κόλλησε με αυτόν.

Sam Vincent

Μπράουν και Χατσερ είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι pgs. Ένα θέμα λοιπόν είναι τι μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε, πόσο μάλλον αν μείνουν οι Γιουγκοι.

vaggelaris

Έχοντας πάντα στο νου μας όμως ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας δεν είναι το μπάτζετ αλλά η πολλη μικρή δεξαμενή παικτών που αναγκαστικά θα μας οδηγήσει κ σε λύσεις ανάγκης…

Sam Vincent

Ναι ,το έχω στα υπόψιν μου. Είναι όμως άλλο κάποιες λύσεις ανάγκης και άλλο μόνο λύσεις ανάγκης. Τέλος μιλάμε για τον βασικό pg . Run and gun δεν παίζεις με τον Χατσερ τον Φλιωνη τον Ντραγκυ και τον Μιλο και κοντρολ δεν παιζεις με τον Μπράουν και τον Χικι .

atsakala

Είχα γράψει εξ αρχής ότι μου αρέσει ο χατσερ αλλά προτιμώ τον χικευ κυρίως για το λόγο ότι παίζει καλή άμυνα. Υπάρχει και ο Μαντζαρης