Αρνήθηκε την βράβευση ο Δράκος .

Ο “Δράκος” έφτασε μέχρι την…ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου διεξάγονταν η εκδήλωση ωστόσο όμως για δικούς του λόγους δεν μπήκε στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι ήθελε να αποφύγει τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Για αυτό και όταν συναντήθηκαν τυχαία στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ο Δημήτρης Γουλιέλμος τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, ο Παναγιώτης Γιαννάκης προς έκπληξη των παρευρισκομένων του γύρισε την πλάτη.

Άλλο ένα περιστατικό το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήθελε να αποφύγει την διοίκηση του Άρη είναι ότι προτίμησε να καθίσει απέναντι από τις θέσεις των επισήμων, μόνος του, και όχι στις διακεκριμένες θέσεις του Nick Galis Hall όπου ήταν ο Δημήτρης Γουλιέλμος και όλα τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης.

Γνωρίζει κανείς αν τα γεγονότα συνέβησαν πραγματικά ? Το παραθέτω ασχολίαστο .

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Σαμ,εγώ δεν ξέρω κάτι, αλλά είναι ανεβασμένο με ονοματεπώνυμο και στο yellow,δεν είναι δηλαδή σαν τις φάσεις με τα ανυπόγραφα σε κάτι τρέχα γυρεύε σάιτ.
Η όλη περιγραφή θυμίζει τη συμπεριφορά του Γιαννάκη παντως-με τον Κινέζο που δεν του έκανε χειραψία,κτλ.
Δεν αποκλείεται όμως να είναι μουφα.
Όπως και να ναι,λέω κρίμα….

dragon_aris

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Αν αληθεύει πολύ καλά έκανε.
Κράταγε μόνος την ομάδα πέρσυ όρθια χωρίς να έχει πάρει μια και μόλις η ομάδα βρήκε κάποια λεφτά και μπόρεσε να λειτουργήσει σαν κανονική καε η πρώτη τους κίνηση ήταν να τον διώξουν. Μεγάλο unfair, μεγάλη αχαριστία. Πάντα θα βαραίνει τον Γουιλ αυτή η ντροπιαστική απόφαση. Μας μίκρυνε σαν σύλλογο η απόφαση αυτή.

GeorgeG

Η ομάδα πέρσι ήθελε ένα ηλεκτροσόκ και αυτό έκανε ο Γουίλ αλλάζοντας τον προπονητή. Το ίδιο έγινε και φέτος με την αλλαγή του Αγγέλου.
Εκ του αποτελέσματος και στις δύο περιπτώσεις έπραξε σωστά.