Για τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ , για τις δηλώσεις εδώ

Η ήττα σε αυτό το παιχνίδι ήρθε φυσιολογικά . Οι απουσίες μας ήταν τεράστιες ( Ντικούδης και Χατζηβρέττας ) και όταν σου λείπουν τα 2/5 της πεντάδας , απέναντι στον Ολυμπιακό , δεν μπορείς να ελπίζεις και σε πολλά .

Θα κρατήσω μόνο θετικά από αυτό το παιχνίδι .

  • Η ομάδα φάνηκε πιο οργανωμένη στον επιθετικό τομέα . Είδα συστήματα από επαναφορά , η ομάδα είχε 12 αιφνιδιασμούς ( !!!) και γενικά κολλήσαμε λίγες φορές στον επιθετικό τομέα
  • Ήθελες παίκτη να σου ανεβάσει επίπεδο και νομίζω πως ο Μάιλς απέδειξε πως σε ανεβάζει . 27 πόντοι σε 31 λεπτά με 4 ριμπάουντ , 4 ασίστ , 4 λάθη και 2 κλεψίματα είναι μια εκπληκτική εμφάνιση . Δεν είναι μόνο οι πόντοι , είναι η εικόνα του στο γήπεδο . Μπήκε και ανέλαβε ηγετικό ρόλο από την πρώτη επίθεση κι ας έχει κάνει μόνο λίγες προπονήσεις . Με εντυπωσίασε στο γήπεδο εμένα και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
  • Το κοουτσάρισμα του Κατσικάρη μου άρεσε αρκετά . Προσπαθούσε συνέχεια να βρει λύσεις , εμπιστεύτηκε και τους μικρούς .
  • Χρυσικόπουλος !!! Ακόμα δεν έκλεισε τα 17 και όμως μπήκε κι έπαιξε 8 λεπτά , είχε 6 πόντους με 2/3 τρίποντα . Το κυριότερο είναι ότι δεν κωλώνει . Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μεγάλος παίκτης ( Και τουλάχιστον όταν τον πουλήσουμε θα τον έχουμε χαρεί κιόλας )

Σαφώς και εμφάνιση δεν ήταν τέλεια , είχε αρκετά αρνητικά , αλλά δεδομένων των συνθηκών ( τραυματισμοί , καινούριος προπονητής , Ολυμπιακός ) ήταν μια καλή εμφάνιση και όσο μπορούσαμε να παλέψουμε το παιχνίδι το παλέψαμε .

Ελπίζω στο Κρατικό να δούμε μια ακόμα πιο βελτιωμένη ομάδα , απέναντι σε έναν- σαφέστατα – πιο αδύνατο αντίπαλο από τον Ολυμπιακό .

* Επίσημα η ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Nova για 2+1 χρόνια . Νομίζω ότι είναι θετικό γιατί σου δίνει μια σταθερή οικονομική βάση .

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Theodoros

Λίγο υπομονή! Τώρα ανέλαβε ο Κατρικάρης!! Έχουμε υπομείνει και έχουμε υπομείνει……