Αρης 1966 – 2016 – “Ταξιδεύω μ’ εσένα” κυκλοφορεί από την Παρασκευή 10 Μαρτίου

Mία συλλεκτική έκδοση με τα 50 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας και όλες τις ένδοξες στιγμές του αυτοκράτορα του μπάσκετ στην Ελλάδα

Μαζί, δύο ιλουστρασιόν γιγαντοαφίσες. Το πάνθεον των τροπαίων και σκίτσο – έκπληξη: Αρης Dream Team!

428 παιχνίδια, πλούσια στατιστικά, εμβληματικές φωτογραφίες. Ο Αρης όλων των Ελλήνων σε ένα πολυτελές περιοδικό που δεν πρέπει να χάσει κανείς φίλος του μπάσκετ

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μιχάλης Ιγνατιάδης.

Αρης 1966 – 2016 – “Ταξιδεύω μ’ εσένα”. Ζητήστε το από την Παρασκευή 10 Μαρτίου σε όλα τα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας, μόνο με 6 ευρώ.

https://www.metrosport.gr/article/aris-1966-2016-taxidevo-m-esena-apo-paraskevi-10-martiou

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Το σκίτσο είναι καλτιά,όχι…ιδιαίτερα πετυχημένο,αλλά τρώγεται!Ο Παπαγεωργίου ας πούμε,αν δεν το έγραφε θα έλεγα οτι είναι ο Μπόνι!!!
Επίσης κάτι άλλο:μετά το Κόρατς ,μια εφημερίδα(νομίζω η Μετρο πάλι) είχε δώσει μια τέτοια αφίσα με ζωγραφισμένη την τότε ομάδα(Ο Σακλεφορντ με πατερίτσες!),νομίζω οτι ο καλλιτέχνης είναι ο ίδιος…Σωστά;Και τότε είχε ζωγραφίσει τον Λιαδέλη ως “λιονταράκι”!

vayio

Και ομως αλλος ειναι ο καλλιτεχνης τωρα… τυχαινει να τον γνωριζω γι αυτο το λεω. Παντως επειδη εκτιμω τον Ιγνατιαδη ως δημοσιογραφο καθως και τις λογικες και μετριοπαθεις (υπερβολικα πολλες φορες) αποψεις του, ελπιζω το περιοδικο αυτο να αξιζει!

καπετάν Κανένας

Όποια τέτοια έκδοση κυκλοφορεί,την αγοράζω!Πάντως ο φίλος σου μπορούσε να βάλει και τον Μπόνι(τουλάχιστον!)που ανέφερα!