Για μένα, λοιπόν, σήμερα κιόλας, πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα. Είτε με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, είτε με πρωτοβουλία του δεύτερου τη τάξει, θεσμικά, στην διοίκηση, Λευτέρη Αρβανίτη, που οφείλει με την σειρά του να αναλάβει την ευθύνη της θέσης του προέδρου της ΚΑΕ:

Άμεση σύγκλιση Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή επιφανών Αρειανών που προσέφεραν στην ομάδα οικονομικά τα προηγούμενα χρόνια, διακεκριμένων νομικών της οικογένειας του Άρη, εκπροσώπων του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών και φυσικά, του Α.Σ. Να ενημερώσει ο Νίκος Λάσκαρης με λεπτομέρειες για την δικαστική διαμάχη που υπάρχει, τις προεκτάσεις και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ΚΑΕ, τις προβλέψεις που κάνει το νομικό του επιτελείο για λύση ή όχι, τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στην ΚΑΕ, το αν θέλει να παραμείνει ή αν σκέφτεται τρόπο απεμπλοκής του σε περίπτωση που εμφανιστεί άλλος επενδυτής.

Για την άμεση αντιμετώπιση των κινδύνων λόγω της έλλειψης ρευστότητας, να ανακοινώσει από σήμερα κιόλας η ΚΑΕ Άρης την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τιμές ανταγωνιστικές, που θα δώσουν την δυνατότητα στους χιλιάδες πραγματικά ανησυχούντες Αρειανούς φιλάθλους να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια με τον οβολό τους και όχι δωρεάν κριτική του πληκτρολογίου.

Να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από κάθε επιφανή Αρειανό για την άμεση καταβολή χρημάτων σε πιστωτές και την αποφυγή προβλημάτων με το άρθρο 99, την αδειοδότηση της ομάδας, την ΦΙΜΠΑ. Θα είναι μια μορφή ταμειακής διευκόλυνσης, μια άτοκη δανειοδότηση της ΚΑΕ και τα χρήματα θα επιστραφούν στους επιχειρηματίες που θα τα δώσουν μέσα από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνηθεί.

Να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες επαφών με τους πιστωτές και τους εκπροσώπους αυτών από τον Λευτέρη Αρβανίτη (ο οποίος χαίρει άκρας εμπιστοσύνης στο κομμάτι αυτό και έχει τον πρότερο έντιμο βίο από τις κινήσεις του για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99). Να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων τους και να γίνουν συμφωνίες ρύθμισης των οφειλών για τα υπόλοιπα σε νέες βάσεις και με νέους όρους και προϋποθέσεις.

Να δοθεί άμεσα το «πράσινο φως» στον Δημήτρη Πρίφτη – γιατί δεν νομίζω ότι η οικονομική στενότητα της ΚΑΕ επιτρέπει αλλαγές στο θέμα προπονητή – να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου με ένα λελογισμένο μπάτζετ και, φυσικά, με μειωμένες και τις δικές του αποδοχές. Ξεκινώντας τις επαφές του από τους Έλληνες παίκτες και προχωρώντας σε λύσεις ξένων που έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα την περσινή χρονιά (για ευνόητους λόγους).

Να δοθεί μια κοινή συνέντευξη Τύπου με μπροστάρηδες τους Νίκο Λάσκαρη και Λευτέρη Αρβανίτη, ώστε να δοθεί το μήνυμα στον Αρειανό κόσμο ότι δεν υπάρχουν στην ΚΑΕ «εμείς και εσείς», να σταλεί ένα ξεκάθαρο σήμα συσπείρωσης και ενότητας για την προστασία της ομάδας και να αναλυθούν με ρεαλισμό τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται.

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Αρειανοί και μάγκες!

Δασκάλου talking

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

τι προηγούμενες ημέρες που ήταν εξαφανισμένος;

gerorge

Ε μπανακια μωρε,χαλαρα,και για να μην ξεχασουμε την υπαρξη του,ας γραψει και γενικουρες,αφου ρεπορταζ δεν κανει

spire

” Μπορεί να μην βιοπορίζομαι, πλέον, από την δημοσιογραφία” αλήθεια τι εννοεί ο ποιητής;

oldantony

Προτασεις για να ξαναβιοπορισθει παλι ο Γιανναρος