Ανεβάζω τα δύο links μόνο και μόνο για να δείξω ότι στην διοίκηση έχουν γνώση οι φύλακες.

Post του Αρβανίτη στο facebook.

“Οι διαρροές για Ηράκλεια,αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι.
Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον ΑΡΗ να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη.
Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές.
Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό- ο ΑΡΗΣ θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του.
Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό,ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!!

Αλλά και δηλώσεις του Τσαγκρώνη, γ.γ. της ΕΟΚ

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει συζητηθεί τίποτα για την έδρα του τελικού. Όταν θα έχουμε κάτι θα ανακοινωθεί επίσημα.

Αν πάμε στο γήπεδο που είναι κοντά στον έναν, θα κατηγορηθούμε από τον άλλον. Θα συνεννοηθούμε και με την αστυνομία και να δούμε τη χωρητικότητα. Θέλουμε γεμάτες κερκίδες και να μη γίνει τίποτα. Προέχει η ασφάλεια όλων.

Θα δούμε αυτές τις μέρες. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε αποφασίσει για την έδρα.»

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Μια χαρά τα είπε ο Αρβανίτης! Μια χαρά!

GeorgeG

Μαζί σου πρόεδρε.

vayio

Κάντε το στο ΣΕΦ, λέω εγώ! Με κόσμο και των 2 ομάδων. Πάλι πιο πολλοί θα είμαστε! Από καμμιά δήθεν Ξάνθη ή Κοζάνη με τάχα μαθητές, προτιμότερο Πειραιά με κόσμο, παρα βόρεια Ελλαδα. Και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

thanasis

Μπράβο στον Αρβανίτη, αρκεί να ισχύσουν όσα λέει και στην πράξη! Αυτό (να μην κατέβουμε Κρήτη) έπρεπε να γίνει και το 2014, αλλά δεν πειράζει, μαθαίνουμε από τα λάθη και δεν πρέπει με τίποτα να συμβιβαστούμε! Τελικός σε Λάρισα, Κοζάνη, Ξάνθη, Δράμα ή Θεσσαλονίκη με 50-50 τα εισιτήρια και αν μέσα στο γήπεδο υπάρχει ανισορροπία φιλάθλων όπως το 2014, σηκωνόμαστε και φεύγουμε και ας παίξουν μπάσκετ μόνοι τους! Δεν θα σπάνε πλάκα με τον ΑΡΗ! Αυτά που ξέρανε, ΤΕΛΟΣ! Αντε, γιατί από τώρα κάτι δημοσιογράφοι από κάτω μιλάνε ότι ο παο ήδη εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν με τη χθεσινή νίκη! Σε κανένα επίπεδο δεν κρατάνε τα προσχήματα! Άλλωστε έτσι εχουν μάθε τόσα χρόνια! Τωρα όμως έχουμε στιβαρή διοίκηση και πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν, ότι είτε το θέλουν είτε όχι τον ΑΡΗ θα τον σέβονται! ΙΣΟΝΟΜΙΑ! Δεν είναι και τυχαίο και το τάιμινγκ της κλήσης σε απολογία σήμερα του Λάσκαρη για τον αγώνα με τον παο! Αρχισαν σε όλα τα επίπεδα οι προκλήσεις! Τολμώ να κάνω και πρόβλεψη για τριάδα διατησίας στον τελικό με την πλέον προκλητική τριάδα Αναστόπουλου, Γκόντα, Χριστοδούλου και επιλαχόντα Καρακατσούνη! Μάλιστα φήμες λένε και τον Λάρυ (Βορεάδη) να επιστερέφει στην ενεργό δράση μόνο για αυτόν τον αγώνα, αν χρειαστεί! Τίποτα δεν αποκλείω! ΠΡΟΣΟΧΗ στη διοικηση! Τουλάχιστον, είναι θετικό ότι και ο Σφυρής κατέβηκε να ζητήσει από εοκ ισονομία, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας ακούσουν!