Για τις δράσεις του Α.Σ.:

Την Δευτέρα ήμουν στην Αθήνα με τον Χρήστο Γρόλιο, έχουμε συνεχή επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι κυβερνούν. Πολύ σημαντικό είναι το να είναι ο Άρης ενωμένος και να στέλνει τα μηνύματα που πρέπει. Και να είναι δυνατός ο ερασιτέχνης Άρης απέναντι σε καταστάσεις που παραχαρασουν την ιστορία.

Για τους λόγους που βρέθηκαν στην Αθήνα:

Ήταν τέσσερα τα ζητήματα. Η νέα εγγυητική επιστολή, το θέμα του γηπέδου και τα υπόλοιπα αφορούσαν το μπάσκετ και αυτά που είδαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Για το θέμα του Αλεξανδρείου:

Πάει καλά. Η πρόταση που κάναμε ήταν ολοκληρωμένοι και πολύ τίμια. Αλλά πέσαμε πάνω σε αυτήν την Δευτέρα και δεν βγήκε κάτι σημαντικό.

Για την τροπολογία:

Τεράστιο λάθος το οποίο θα το πληρώσει η κυβέρνηση και η Ελληνική κοινωνία. Στην σκέψη ενός νέου ανθρώπου 18 ετών να βλέπει ότι με απειλές και εκβιασμούς αλλάζει ένας νόμος, δεν το πληρώνει η κοινωνία αυτό;

Η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε από τον λαϊκισμό και την ρηχή σκέψη όσων κυβερνούν.

 

Για το ότι πέρασε ο νόμος:

Είναι εν ψυχρό κατάλυση της νομοθεσίας. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό αντίκειται στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Και πως παρεμβαίνει οι κυβέρνηση; Πρέπει να το δουν οι νομικοί. Είναι ντροπή για την χώρα.

Για το μπάσκετ:

Ως Α.Σ. έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση όταν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο κ.Γουλιέλμος είπε ότι δεν μπορώ άλλο και δείτε τι θα κάνετε.

Εννοείται ότι ο Α.Σ. Άρης δεν θα μπορούσε να αφήσει στο έλεος του Θεού αυτό το τμήμα. Έγινε μία διοίκηση πρωτοδικείου, κάναμε ένα συμβούλιο και αναλάβαμε. Παραλάβαμε μια ομάδα με δύο νίκες και χωρίς εγγυητική, μια ομάδα επί της ουσίας στην Α2.

Παλεύουμε μέρα με την μέρα, κάναμε πληρωμές, βγάλαμε ενημερότητα και τηρήσαμε τις ρυθμίσεις.

Η μάχη συνεχίζεται, θα πεθάνουμε εκεί αλλά τον Άρη θα προσπαθήσουμε να τον σώσουμε.

Για το ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις:

Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα μπαν μήπως μπορέσουμε να τα λύσουμε. Είχαμε φτάσει σε ένα καλό σημείο, είχαμε τα χρήματα, αλλά επειδή την εβδομάδα με τον Ιωνικό δεν προλαβαίναμε γραφειοκρατικά να τα λύσουμε προτιμήσαμε να πληρώσουμε τους υπάρχοντες παίκτες και να πάμε έτσι.

Η ομάδα δεν πήγε καλά, ωστόσο δεν τα παρατάμε και έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια για να δώσουμε την μάχη μας.

Για το αν είναι στόχος να λυθεί το μπαν άμεσα:

Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουμε. Ώστε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό να έχουμε βρει έναν ή δύο παίκτες.

Για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση στο μπάσκετ:

Κάτι έχω ακούσει, γίνονται ενέργειες, δεν αφορά μόνο τον Άρη αυτό. Ένα ζήτημα είναι αυτό, ένα άλλο είναι να δούμε κάποια παιχνίδια με περίεργα αποτελέσματα. Η μάχη συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον περιμένουμε δίπλα μας.

Πηγή: Αρβανίτης: “Ψυχρή κατάλυση της νομοθεσίας, θα το πληρώσει η κυβέρνηση-Θα πολεμήσουμε παντού” • Yellow Radio

Η τελευταία παράγραφος είναι το κλου για τη χρονιά μας , είναι κάτι που ακούγεται τον τελευταίο μήνα και το επιβεβαιώνει πλέον και ο Αρβανίτης.

Δεύτερο είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε 1-2 παίκτες σε ένα μήνα ( άρα και τα λεφτά για αυτό ).

Τρίτο , ότι κάναμε πρόταση για το Παλέ ( που πιστεύω πως είναι ένα τεράστιο θέμα και το μεγαλύτερο τροχοπέδη ήταν πως εμείς δεν είχαμε πρόταση ) !

Και τέταρτο , ένα γενικό σχόλιο. Αυτό που έγινε στην μπάλα , πιστεύω πως είναι ότι πιο τραγικό και εξόφθαλμα παράνομο έχει γίνει στα χρόνια που θυμάμαι εγώ.

Πραγματικά , δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω και θα έχει επιπτώσεις , σε κάθε άθλημα , δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο έτσι;

 

48 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ston planiti Ari

Ο αθλητικός νόμος κ η παραβίαση του αρ. 69 παρ.9_12 εν προκειμένω από Παοκ δεν μπορεί να αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Η ποινή της παρ. 12 “αποβάλλεται” με αυτό το απίστευτο έκτρωμα φεύγει κ αντικαθίσταται από αφαιρεση βαθμών κ πρόστιμα. Αναρωτιέμαι αν σκέφτηκαν έστω κ λίγο τις συνέπειες, ποιος είναι ο περιβόητος συμβουλάτορας του πρωθυπουργού που το σκέφτηκε (όπως γραφουν κάποια σάιτ) και ποιο είναι το επιχείρημα πλέον μία εταιρία ή ενας πολίτης να τηρεί νόμους του κράτους.

ston planiti Ari

Δεν τη βλέπω να μακροημερεύει πάντως τη διάταξη….
Ως προς εμάς πιστεύεις night πως μπορεί να βγει κάτι μέσω αναδιάρθρωσης κ η ομάδα να ωφεληθεί?

Mario Mponi

Τι ειναι προτιμοτερο να πεσουμε γιατι μας αξιζε η να μας σωσει η αναδιαρθρωση..?Εμενα παντως κ οι δυο περιπτωσεις μ αφηνουν ξενερωμενο ..

timemaster

Το μεγάλο πρόβλημα πιστεύω είναι πως στην Ευρώπη δεν έχουμε το πλήρες καπιταλιστικό σύστημα ώστε να κάνουμε κλειστή Λίγκα με μόνο σκοπό το κέρδος όπου θα μοιράζεται η πίτα με βάση τη δύναμη. Εμείς έχουμε το κακό του καπιταλισμού στην κουλτούρα μας όπου ο δυνατός κερδίζει κ το κακό των Βαλκανίων ότι δε σκέφτεται πως θα κερδίσει περισσότερα συνολικά αλλά πώς θα κερδίσει περισσότερα από τον εχθρό του.
Εγώ προσωπικά όσο θυμάμαι τον Άρη θυμάμαι κ αυτά τα προβλήματα. Τίποτα δεν άλλαξε κ δε πιστεύω πως θα αλλάξει. Η μόνη διαφορά με το χτες είναι η ποιότητα του μπάσκετ που βλέπαμε.

Ian 73

Αυτό που έγινε στη μπάλα δείχνει πόσο σάπια και ανυποληπτη είναι η χώρα που λέγεται ελλαδα. Επί μέρους υπάρχουν αξιόλογα σύνολα και ενάρετα (με την αρχαίοΕλληνικη έννοια της αρετης)άτομα, η πλειοψηφία όμως είτε συμβιβάζεται με την έννοια της διαφθοράς είτε είναι διεφθαρμένη. Αυτά που συμβαίνουν στην μπάλα είναι απλώς η αντανάκλαση όσων συμβαίνουν σε άλλους σοβαροτερους τομείς.

ston planiti Ari

Ένα από τα εξοργιστικά του θέματος για εμένα είναι η κοινωνική συνοχή που επικαλέστηκαν για να το περάσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Με τεράστια οικονομικά προβλήματα ως χώρα με εθνικά ζητήματα να καίνε, η πτώση του παοκ γιατί παραβίασε το ΝΟΜΟ συγγνώμη αλλά δεν θα επρεπε να απασχολεί αυτή τη δυσμοιρη χωρα. Και η πτώση του Άρη μας επίσης. Άσε στο κάτω κάτω τα δικαιοδοτικά όργανα κ τα δικαστηρια να αποφασίσουν. Υπάρχει διάκριση εξουσιών σε αυτή τη χώρα επιτέλους?

vaggelaris

Δυστυχώς είναι το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν είχε κ δε θα έχει τα κότσια να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Όπου θεωρεί ότι θα χάσει τα πελατακια θα το κάνει. Για αυτό κ την πληρώνουν πάντα τα μικρά ψάρια. Ουσιαστικά για μια ακόμη φορά δικαιώνεις την ανομία. Για να πούμε κ το άλλο όμως όλοι πάντα ζητάνε δικαιοσύνη αρκεί να μην αφορά τους ίδιους. Όσο για τ άλλα που είπε ο αρβανίτης είπε πάλι τα κλασικά ότι μπήκαν σαν ήρωες για να σώσουν την ομάδα που έπρεπε να φτάσει στο αμήν. Επίσης είναι κατάντια να παρακαλάμε ουσιαστικά να γίνει αναδιάρθρωση για να σωθούμε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αγωνιστικά δε δικαιούται να σωθεί. Ας αφήσει κ τις δικαιολογίες για τα περίεργα παιχνίδια. Κάναμε 3 τραγικές ήττες στο παλε κ μια πιο γελοία ήττα από μια εννοείται διαλυμένη ομάδα όπως είναι ιωνικός. Για αυτό αρβανίτη κ λοιποί μη ψάχνεται άλλοθι για αυτό που έρχεται…

gkanton

Το πολιτικό κόστος είναι ένα καλό άλλοθι, που το χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις μόνο εκεί που τους συμφέρει. Δεν υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος όταν έκοβαν μισθούς και συντάξεις. Όταν ψήφιζαν μνημόνια και υποθήκευαν τη χώρα. Δεν υπολογίζουν πολιτικό κόστος που τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους και τα νοσοκομεία γιατρούς. Μπορεί να κόβουν το ρεύμα σε κανέναν άνεργο, αλλά για το κρατικό η περιφέρεια πλήρωνε το ρεύμα. Δηλαδή για να καταλάβω ποιο θα ήταν το πολιτικό κόστος αν υποβιβαζόταν ο ΠΑΟΚ; Τι θα ψήφιζαν οι οπαδοί του; Οι σοβαροί ότι ψήφιζαν πάντα και οι ελεγχόμενοι ότι θέλει το αφεντικό, όπως πάντα. Λεβέντη, Καμμένο, Βελόπουλο, ας πούμε. Ας φτιάξουν νέο κόμμα για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Αν το 2020 με τόσα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα θεωρούμε σοβαρό πρόβλημα για τη Θεσσαλονίκη το αν θα πέσει ο ΠΑΟΚ (και η οποιαδήποτε ομάδα) και όχι πχ το συγκοινωνιακό, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας κι ας μην γκρινιάζουμε που κάθε μέρα ταλαιπωρούμαστε κι η πόλη βρωμάει ή που τα παιδιά μας δουλεύουν 12 ώρες για 500 ευρώ, (αν δεν είναι στην ανεργία)

vaggelaris

Στις περιπτώσεις ειδικά του ολυμπιακου κ του παοκ ισχύει το πολιτικό κόστος. Συνδυάζουν ισχυρούς επιχειρηματίες που έχουν στα χέρια τους ομάδες με στρατούς από πίσω άρα μαριονέτες που με τον τρόπο τους μπορούν να ρίξουν κυβερνήσεις. Άρα μπορεί το ζήτημα εν μέρει να είναι γελοιο αλλά τα φοβουντε όλες οι κυβερνήσεις γιατί έχουν το οπαδικο στοιχείο. Αυτό λείπει στα πιο σοβαρά ζητήματα που ανέφερες γιατί εκεί πρεπει να ενωθεί ο απλός κόσμος που είναι πιο δύσκολο. Εσύ πιστεύεις ότι ένα συλλαλητήριο του ολυμπιακού η του παοκ δε θα έφερνε σε αμηχανία τους κυβερνώντες? Εδώ γίνονται επεισόδια για το παραμικρό πιστεύεις ότι περνούσε κάτι τέτοιο έτσι?

Mario Mponi

Κ εσεις πιστευετε οτι ο Μητσοτακης υπολογιζει τα ψηφαλακια των παοκτσηδων η σκεφτεται πως να μην ερθει σε ρηξη με το κεφαλαιο(Σαββιδης)?
Ο Αρης αν ειχε εναν Ιβαν θα επεφτε ποτε?
Ποσες επενδυσεις εχει ο Ιβαν στην Ελλαδα ?Ποσα ατομα απασχολει?Αυτα λοιπον σκεφτεται ο καθε πρωθυπουργος πρωτα κ μετα το λαουτζικο

spire

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο που δεν πει καποιος. Του gkanton το σχολιο με καλυπτει πληρως.
Μονο μια ερωτηση. Εστω οτι τιμωρειται ο παοκ και τρωει μειον 5. Πρεπει να πουλησει σε αλλον την ξανθη ή εφαγε μια ποινη και τελος για ολα τα επομενα χρονια? Αν παρει το Βολο του χρονου θα εχει αλλη μειωση βαθμων ή επειδη επιβληθηκε μια φορα ολα καλα και τελος?
Και αν ο Χ σαββιδης παει του χρονου και παρει κοψοχρονια 6 ομαδες βολλει θα φανε μειον 5 και ολα καλα και θα εχει ενα πρωταθλημα δικο του?

Ian 73

Το νόημα της υπόθεσης είναι ότι αν είσαι αρκετά ισχυρός για τον Α ή β λογο ,μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Εκ των υστέρων θα γίνει μια ρύθμιση που θα σε καλύψει.

Ian 73

Ναιτ οι περισσότεροι θαμώνες αυτού του μπλογκ θα ήταν αηδιασμένοι αυτή την εντύπωση έχω. Στα ΜΚΔ διαβάζω τα σχόλια και κάποιων Παοκτζηδων που είναι επίσης αηδιασμενοι.Σε ότι αφορά όμως τη μεγάλη εικόνα έχεις δίκιο.Ειμαστε η χώρα που ο καθένας θέλει να γκρεμίσει την παράγκα του άλλου για να στήσει τη δική του.

Κάποιος μπορεί να πει ότι αυτά συμβαίνουν σε όλες τις χώρες .Μέχρι ένα βαθμό ,ναι συμβαίνουν θα απαντούσα. Θα πρόσθετα όμως ότι η έκφραση “υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο” έχει βγει από πραγματική ιστορία.

Ps:Άσχετο αλλά όχι και τόσο:Είμαι κατά της αναδιάρθρωσης στο μπάσκετ. Αν είμαστε μια από τις 2 τελευταίες ομάδες στο πρωτάθλημα πρέπει να πεσουμε.

Dom

Διαφωνώ 100%. Όλες οι ομάδες έχουν καφρους, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου του Άρη δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος του παοκ. Και αυτό είναι κάτι που το βλέπεις στην καθημερινότητά μας. Από μια συζήτηση που θα κάνεις με κάποιον στη δουλειά σου μέχρι το πώς εκφράζονται στα ραδιόφωνα. Και μη πας μακριά. Πιστεύεις ότι αυτό εδώ το σάιτ ή όπως λέγεται τέλος πάντων, που συζητάμε εμείς και με τον τρόπο που αναλύονται απόψεις, θα μπορούσε να είναι παοκτσηδικο; Ούτε για αστείο… Επαναλαμβανω, δε μιλάω για τους καφρους που έχουμε και μεις φυσικά, ούτε για κάποιους σκεπτόμενους ανθρώπους που έχουν κι αυτοί..

Dom

Ο Βενιζέλος δεν θα έκανε καμία ειδική νομοθετική ρύθμιση αν δεν ήταν στη μέση ο παοκ. Έκανε για αυτούς και πήρε η μπάλα και μας. Δηλαδή πιστεύεις ότι αν ήμασταν μόνοι μας σ’ αυτή την υπόθεση θα μας ευνοούσε; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Όσο για τον κόσμο, εμείς απαιτήσαμε να σβηστούν τα χρέη επειδή ξέραμε ότι θα το έκανε σίγουρα για αυτούς. Αν είχαμε μόνο εμείς χρέη και αν δεν είχαν ευνοηθεί άπειρες φορές αυτοί και αντίστοιχα αν δεν είχαμε αδικηθεί τόσες φορές εμείς,,οι περισσότεροι Αρειανοί δεν θα θεωρούσαν καμία υποχρέωση πολιτικού να μας βοηθήσει. Οι δίπλα παρότι χαιδεμενα παιδιά, ζητάνε ή μάλλον απαιτούν όλο και περισσότερα. Αυτή είναι η διαφορά μας..

Dom

Καταρχήν δεν είναι θέμα αν είμαστε ανίκανοι να πιέσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς επειδή ο κόσμος μας δεν είναι κατευθυνομενος, δεν θα γίνουμε ποτέ αγαπημένα παιδιά των πολιτικών. Επίσης, το να απαιτείς να σε μεταχειρίζονται όπως και τους άλλους δεν σε κάνει παράσιτο. Πολύ καλά κάνει ο κόσμος και δε λέει οχι, στις ελάχιστες φορές στην ιστορία μας που έχουμε ευνοηθεί, όταν έχει τραβήξει τα πανδεινα και από τους δίπλα και από τους πολιτικούς. Αυτό σε καμία περίπτωση δε μας κάνει ίσα και όμοια με αυτούς.

Dom

Εγώ δεν είπα αυτό που λες όμως. Η συζήτηση ξεκίνησε για το αν έχουμε διάφορα με τους δίπλα ή είμαστε ίδιο στις αντιδράσεις ι όσον αφορά τα συμφέροντα των ομάδων μας. Όπως σου ανέφερα και σε παραπάνω σχόλιο μου λοιπόν,, αν ήμασταν η μοναδική ομάδα που θα τυχαινε κάποιας ευνοϊκής ρύθμισης, τότε οι περισσότεροι δεν θα το δεχόμασταν. Αντίθετα οι άλλοι θα το απαιτούσαν. Αυτό μας κάνει να διαφέρουμε απ’ αυτούς.

Dom

Ποιο είναι χειρότερο; Το να μην επιθυμεί η πλειοψηφία του κόσμου μιας ομάδας να έχει ευνοϊκή μεταχείριση από τους άλλους που το απαιτούν κιόλας; Γιατί στο αμέσως προηγούμενο σχόλιο μου αυτό ακριβώς είπα.

Dom

Για μένα έχει τεράστια διαφορά το να απαιτεις την εύνοια από έπαρση, αλαζονεία και έλλειψη καλλιέργειας, από το να απαιτείς να μην σε αδικήσουν, από ανάγκη να προσαρμοστείς σε ένα τοξικό περιβάλλον, όπου διαφορετικά δε μπορείς να επιβιώσεις. Η πρώτη περίπτωση αποτελεί και ένα από τα θεμέλια του φασισμού. Η δεύτερη είναι μία άμυνα απέναντι του. Άλλωστε ο εχθρός χτυπιέται πάντα καλύτερα από μέσα..

Nick the Greek

Φίλε spire τα λεφτά κάνουν κουμάντο σε μια χώρα που αναμιγνύει πολιτική, αθλητισμό και εκκλησία.
Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια σάπια χώρα, σάπια μέχρι το μεδούλι, που η διαπλοκή πάει σύννεφο και που ο ίδιος νόμος μπορεί να αλλάζει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης.
Εγώ είμαι αηδιασμενος από αυτούς που μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες και μας πίνουν το αίμα, το θέμα είναι τι μπορούμε να κανουμε για να αλλάξει όλοι αυτό το σιχαμερό σύστημα.

NAOS 80-0

καλό ερώτημα…πρόκειται για ένα διαρκές αδίκημα και όχι στιγμιαίο. Επομένως δεν επιβάλλεται μία ποινή και τελειώσαμε και συνεχίζουμε κανονικά. Δηλ. και στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει κάτι θα υπάρχει παράβαση. Χωρίς να έχω ειδικότερη γνώση της συγκεκριμένης νομοθεσίας, εικάζω ότι σε επόμενο στάδιο η ΕΕΑ θα κρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών παράνομη και άκυρη και ως μη γενόμενη και θα πρέπει να βρεθεί κάποιος μη ανεψιός, ως παρένθετο πρόσωπο.

Bilias6

Παλι οτι να’ναι ελεγε για το μπασκετ. Ειχαμε λεει λεφτα για τα μπαν αλλα τα δωσαμε στους παικτες. Αρα ρε ανθρωπε ΔΕΝ ειχες αρκετα λεφτα. Θελεις να μας τρελανεις?
Επισης ολα αυτα τα τραβαμε γιατι ΑΥΤΟΣ εδωσε την ομαδα σε απατεωνες και δεν υπαρχει ενας δημοσιογραφος να τον ρωτησει για ποιο λογο το εκανε αυτο με ελαφρα την καρδια, χωρις να ψαξει τι καπνο φουμαρει ο φουσκας και μαλιστα απτην στιγμη που καποια ατομα εδω μεσα λενε οτι φαινοταν τι κουμασι ηταν ο λασκος.
Δεν μπορω να καταλαβω πως ακομα εχετε εμπιστοσυνη σ’αυτον τον ανθρωπο.

Bilias6

Και εγω μπορει να την εδινα. Μετα ομως θα ελεγα- πω ρε τι μα…κια εκανα, την καταδικασα την ομαδα- και θα εξαφανιζομουν μονο και μονο απο ντροπη. Δεν θα ερχομουν παλι να στρογγυλοκαθομαι στα επισημα και να το παιζω σωτηρας-πολεμιστης. Εσυ?

Ody

Έχουμε και λέμε (σύμφωνα πάντα με τους προέδρους μας): το 2012 ο Αρβανίτης έσωσε την ομάδα από τα χρέη που είχε δημιουργήσει ο Δαμιανίδης, το 2015 ο Λάσκαρης μας έσωσε από σίγουρη πτώχευση, το 2018 ο Γουλιέλμος μας έσωσε λίγο πριν την καταστροφή και το 2019 ο Αρβανίτης μας ξαναέσωσε από βέβαιη διάλυση.
Η ομάδα χρωστάει παντού και αγωνιστικά έχει πέσει με το ένα πόδι, αλλά όλοι οι παραπάνω δούλεψαν εξαιρετικά και βάλανε εκατομμύρια από την τσέπη τους.
Ή μας δουλεύουν κανονικά ή ο Δαμιανίδης μας έβαλε μέσα καμμιά εικοσαριά εκατομμύρια και οι άνθρωποι πληρώνουν και δεν τελειώνουν.

Sotiris

Τι εννοείς ναιτ γιατί δεν σε πιάνω.

Να προσθέσω κι εγώ κάτι δάνεια που έχω να ανέβει λίγο ακομα;Ψιλοπραματα μωρέ,για να βάλω αέριο στο σπίτι,ένας αφυγραντήρας,κάτι τέτοια ησανε…

timemaster

Βγαίνουν.
Τέλος σεζόν 2017-2018 χρωστάμε 3.
Την σεζόν 2018-2019 δεν πληρώνουμε τίποτα και μπαίνουμε μέσα άλλο ένα εκατομμύριο.
Κ φέτος πληρώνουμε κανονικά την τωρινή ομάδα οπότε το ποσό παραμένει σταθερό.
Ότι φέτος έχουμε πληρωμένους παίχτες κ κράτος δ σημάνει ότι έχουμε και τους τρίτους. Βλέπε ξενοδοχεία, ενοίκια, μετακινήσεις κ.λ.π.

Όπως κ να έχει θα ήθελα να υπήρχε το Σκανδιναβικό μοντέλο διαφάνειας όπου μπορείς να δεις αναλυτικά τα πάντα.

timemaster

Το περσινό ρόστερ είναι πληρωμένο; Εγώ κατάλαβα πως από το φετινό χρωστάμε ένα μήνα.
Προσπαθώντας να παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου λέω πως το ένα εκατομμύριο είναι οι τόκοι ενός έτους ή επειδή δε πληρώσαμε τις πετσοκομενες δόσεις χρωστάμε τώρα το αρχικό ποσό.
Είμαι πλέον σίγουρος πως όπως κάθε κυβέρνηση λέει το καθιερωμένο παραλάβαμε χάος έτσι είναι και οι διοικήσεις μας. Κ εν συνεχεία μεγαλώνουν το χάος κ το ρίχνουν στους προηγούμενους.

Winner

Προσωπικά, ειδικά μάλιστα με όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες, παραμονή στη Basket League με δεκανίκια και αναδιαρθρώσεις, δεν θα ήθελα. Η κατάσταση στο τμήμα είναι “το μη χείρον βέλτιστο”.
Και το χειρότερο θα είναι να τείνουν οι αντίπαλοι, υποτιθέμενη “χείρα βοηθείας” και μετά να λένε επιδεικτικά ότι μας έσωσε το “σύστημα”. Γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, πολιτικοί, λοιπές ομάδες) θα θεωρούνε κιόλας, ότι το μπάσκετ του Άρη τους χρωστάει και χάρη.
Η ομάδα θεωρώ ότι: α) πρέπει να σωθεί αγωνιστικά και όχι με άλλες μεθόδους και β) να προετοιμάζει την επόμενη μέρα, ώστε να μην είμαστε και του χρόνου μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Οι ήδη εμπλεκόμενοι παράγοντες προσπαθούν για το καλύτερο. Αλλά το καλύτερο με αυτές τις συνθήκες, θα είναι κάθε χρόνο να σώζουμε την κατηγορία. Είναι δυνατόν?? Πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση και αυτό γίνεται μόνο με έναν ισχυρό οικονομικά παράγοντα που μπορεί να κατανοήσει ότι ο Άρης είναι “επένδυση” ακόμα κι αν άμεσα δεν κερδίσει χρήματα.

Sotiris

Ή ΑΦΜ… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο

Winner

Προσοχή! Δεν λέω να πέσουμε, λέω ότι ΠΡΕΠΕΙ να σωθούμε αγωνιστικά. Το να βρεθούμε στην ΕΚΑΣΘ είναι το πλέον απευκταίο σενάριο.
Απλά, και επειδή για ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο Άρης δεν είναι σαν όλους τους άλλους, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι οι άλλοι θα φτάσουν στο σημείο να βάλουν εναντίον μας και να λένε ότι η ομάδα μας σώθηκε από το “σύστημα”. Τρεις φορές πέσαμε στο ποδόσφαιρο και εκεί που νομίζουν ότι η ομάδα μας θα διαλυθεί, επιστρέφουμε και γινόμαστε ξανά και ξανά ο “εφιάλτης” τους εντός των γραμμών του γηπέδου.
Τα δεδομένα είναι απλά:
– Οι παράγοντες μας όσο καλές προθέσεις και να έχουν δεν μπορούν να δώσουν οριστικές λύσεις. Αυτό που δεν θα ήθελα είναι φέτος να σωθεί η ομάδα στα χαρτιά, και να υποβιβαστεί την επόμενη ή μεθεπόμενη χρονιά. Γιατί δυστυχώς εκεί οδηγείται, με χαμηλό μπάτζετ και ban (ισχύοντα και πιθανά μελλοντικά).
– Οριστική λύση μπορεί να δοθεί μόνο αν Αρειανοί υψηλού κύρους (π.χ. κ. Μαργ. Σχοινάς αναφέρω ενδεικτικά) πείσουν έναν σοβαρό και ισχυρό οικονομικά παράγοντα ότι αξίζει να ασχοληθεί με το μπάσκετ του Άρη.

vaggelaris

Δεν υπάρχει τέτοιος επιχειρηματίας σοβαρός γιατί δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ. Εκτός αν βρεθεί κάποιος που θέλει να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια όπως ο Σαββίδης. Ακόμη κ ο λιολιος που βάζει λεφτά στον Προμηθέα ακούγεται ότι λιγουρευεται την ΕΟΚ. Όλοι για κάποιο λόγο μπαίνουν δε τα πετάνε έτσι τα λεφτά.