Στο Yellow Radio 101.7 και την εκπομπή “Ερασιτέχνης” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη αλλά και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μπασκετικός Άρης στο οικονομικό κομμάτι:

Έχουν μειωθεί σημαντικά τα νούμερα πιο αναλυτικά θα τα πούμε στην συνέντευξη τύπου αφού λυθεί το θέμα με την αδειοδότηση. Επίσης, να ενημερώσουμε τον κόσμο οτι έχει τελειώσει σχεδόν το θέμα μες την προαδειοδότηση του Άρη και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και από τον ΕΣΑΚΕ.

Θα έπρεπε να είχαμε κλείσει αυτό το θέμα από τις 14 Ιουνίου αλλά για κάποιες λεπτομέρειες μείναμε εκτός, όμως η αδειοδότηση έχει τελειώσει και μόλις ανακοινωθεί θα κάνουμε μια συνέντευξη τύπου που θα πούμε με λεπτομέρειες τα νούμερα σχετικά με τα έσοδα και έξοδα της ομάδας. Είναι γενικά μία καλή κατάσταση, τα χρέη μειώνονται, η ομάδα είναι αξιοπρεπής κάνει καλούτσικες χρονιές για ένα σουτ φέτος χάσαμε την έκτη θέση, θα ήμασταν εμείς τώρα στην θέση του Προμηθέα. Θέλουμε άλλα δύο χρόνια για να είμαστε σε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση και φυσικά εάν πετύχουμε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα χρέη στο δημόσιο θα είμαστε πολύ καλά. Μετά από δύο σεζόν θα έχουμε ηρεμήσει δεν θα έχουμε προβλήματα με ban αλλά αυτό χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά, χρήματα και τρέξιμο για να γίνει.

Πηγή: Αρβανίτης: «Το μπάσκετ, η διαγραφή των χρεών και το νέο γήπεδο»

Για πάρα πολλά θέματα μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ, οπότε αξίζει να διαβάσετε την όλη συνέντευξη.

Ένα ακόμα σημείο της θα ανεβάσω ξεχωριστά, γιατί αξίζει ειδικής αναφοράς.