Για τους στόχους της ομάδας: «Περιμένουμε καταρχήν να παίξουμε ένα όμορφο και γρήγορο μπάσκετ, μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα θα παλέψει για να είναι εκεί που ήταν και πέρυσι, στην διατήρηση δηλαδή της τρίτης θέσης. Έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ, ένα καινούργιο κύπελλο, πολύ καλό κύπελλο με πολλές και δυνατές ομάδες. Θέλουμε σε αυτή μας την συμμετοχή να τα πάμε πολύ καλά και συζητείτε στην FIBA το final-4 να γίνει στην Θεσσαλονίκη»

Στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά την περσινή χρονιά η στήριξη του ήταν συγκινητική. Είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια σε όλο το πρωτάθλημα, στην κανονική διάρκεια είμαστε πρώτοι και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό».

2 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
thanasis

Καλοί οι στόχοι που θέτει ο Αρβανίτης (δεν ξέρω αν αρέσουν στον Πρίφτη βέβαια, που μόνος του στόχος είναι το “χαμηλά την μπάλα”), αλλά κάνει κάποιο λάθος. Δεν βγήκαμε δυστυχως τρίτοι πέρυσι, αλλά τέταρτοι (χάσαμε την τρίτη έχοντας πλεονέκτημα έδρας!). Την τρίτη θέση έχουμε να τη δούμε πολλά χρόνια, άρα πώς επιθυμεί να τη διατηρήσουμε? Αλλά, ξέχασα δεν έχει σημασία η θέση , τι τρίτοι, τι τέταρτοι? Αλλά για μένα δεν είναι έτσι! Ειδικά όταν από πανω μας τερματίζει η αεκ και ελπίζω περυσι να ήταν η τελευταία φορά που συνέβη αυτό. Βέβαια το σημαντικότερο των δηλώσεων Αρβανίτη για μένα… Περισσότερα »

GeorgeG

Νομίζω ότι οι στόχοι καθορίζονται με τις πράξεις και όχι με τα λόγια. Ο Άρης έχει κάνει, στα χαρτιά τουλάχιστον, πολύ καλές μεταγραφές. Πρέπει να πούμε μπράβο στον Πρίφτη και στην διοίκηση για τις επιλογές της. Η ομάδα φάνηκε στο φιλικό με τους πρωταθλητές Ευρώπης ότι είναι τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πάνω από πέρσι.
Τρίτοι βγήκαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τέταρτοι στα play off.
Τώρα από την μεριά μας πρέπει να βοηθήσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια.