arvanitis890

Για την επικοινωνία με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

“Στην συζήτηση που κάναμε σήμερα το πρωί κατάλαβα πως κινείται και εκείνος προς την συσπείρωση όλων για το καλό του Άρη. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο ως προς αυτό. Δεν έχουμε συζητήσει περί διάδοχης κατάστασης στην ΚΑΕ. Ίσως τις επόμενες ημέρες τον ρωτήσω και μου απαντήσει.

Για την κριτική τον τελευταίο καιρό:

“Δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να λέω κάτι που να αφορά την ομάδα και να είναι ψέματα είτε να θέλω να βλάψω τον Άρη. Ο,τι και να έχει ειπωθεί κατά καιρούς, είμαι υπέρ της ενότητας, υπέρ των λύσεων των τμημάτων. Να έχουν επιτυχία όλα τα τμήματα του Άρη και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Δεν βάζω ποτέ τα προσωπικά μου πρώτα. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε πάντα τον ΑΡΗ πάνω από όλα.

Στρεφόμαστε και πάλι στον κόσμο. Σε εκείνους που πάντα σώζουν την ομάδα. Μακάρι να μην ξαναφτάσουμε σε αυτή την θέση να ζητάμε την αρωγή του κόσμου, για να λύσουμε προβλήματα των τμημάτων”.

Για την ενημέρωση του Ερασιτέχνη από τον κύριο Γουλιέλμο σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ:

“Εννοείται πως πρέπει να ζητήσουμε τα οικονομικά στοιχεία, και θα μας τα δώσουν. Αυτό είναι το σωστό, για την σωστή λειτουργία του Ερασιτέχνη. Έχουμε το 10%, έχουμε τεράστια εμπειρία και δεν πρόκειται να προκαλέσουμε πρόβλημα. Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε και να ενημερωνόμαστε για το που πηγαίνουν τα τμήματα μας.”

Για το ΒΑΝ του Γουίβερ:

“Πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση. Εφόσον γίνει αυτό ο αθλητής είναι υποχρεωμένος να στείλει επιστολή στην FIBA προς άμεση άρση του ΒΑΝ, καθώς θα έχει λάβει το ποσό που απαιτείται. Δεν συζητήσαμε περισσότερο περί αυτού με τον κύριο Γουλιέλμο. ”

Για το Nick Galis Hall:

“Στο μυαλό μας, σχετικά με το Παλέ, έχουμε ξεκινήσει μία διαδικασία, μιας ολοκληρωμένης πρότασης προς το υπουργείο και την ΓΓΑ. Στόχος μας είναι να παραχωρηθεί στον ΑΡΗ το Αλεξάνδρειο. Μόλις ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη η πρόταση θα την παρουσιάσουμε και θα προσπαθήσουμε να αποκατασταθεί η μπασκετική δικαιοσύνη στην πόλη, η οποία μονίμως είναι εναντίον του ΑΡΗ.

Να ξεκαθαρίσω εδώ πως η πρόταση μας δεν έχει σκοπό να επηρεάσει κανέναν από τους συλλόγους που γυμνάζονται επίσης στο Παλέ. Το γήπεδο συντηρείται από τον ΑΡΗ για τόσες δεκαετίες. Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ είναι μια τεράστια ομάδα και μόνο από την προσφορά της στον αθλητισμό και τους φόρους του Αρειανου φορολογούμενο, δικαιούται να έχει ένα γήπεδο δικό της. Δεν είναι παράλογο νομίζω αυτό.”

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Αρβανίτης: «Πάνω από όλα το καλό του Άρη»

Θα τον ρωτήσω; LOL

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
keoma

Τώρα μου μιλάει, τώρα με φιλάει,
τώρα μου λέει πως τρελά με αγαπάει.
Τώρα μ’ αγκαλιάζει, τα άστρα όλα μου τάζει,
τη ζωή μου όλη την αλλάζει, πεθαίνω.

ούτε εγώ δεν ξέρω πως μου ήρθαν αυτοί στίχοι στο μυαλό διαβάζοντας το άρθρο.
εγώ που μεγάλωσα με rory gallagher και deep purple..

ston planiti Ari

Χαχαχα πού το θυμήθηκες το άσμα! Ταιριαστό πολύ