Στη δήλωσή του, ο κ. Αρβανίτης σημείωσε: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ χαιρετίζει την κίνηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ενισχύσει οικονομικά την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μέσω της καταβολής μέρους των εσόδων από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπάρξει μαζική προσέλευση στο Κλεάνθης Βικελίδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ώστε να δοθεί η απαραίτητη χείρα βοηθείας στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας του συλλόγου και μέτοχος της ΚΑΕ, έχει ήδη δρομολογήσει μία σειρά κινήσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και όποιο τμήμα αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μας έχει στο πλευρό του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο από τη μέρα που η νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη».

Πηγή: Αρβανίτης: «Ο ΑΣ θα συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ» | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Για να δούμε τι έχει δρομολογηθεί

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Άντε να δούμε όντως. Ελπίζω να έχουν ταρακουνηθει κάποιοι και να άφησαν τους εγωισμους τους…

JamesForrest

Και εγώ ανυπομονώ να μάθω τι δρομολογήθηκε…
Σε κάθε περίπτωση ο Αρβανίτης είναι σοβαρότερος του Ψηφίδη, οπότε θέλω να πιστεύω ότι η βοήθεια δεν είναι απλά σχήμα λόγου

vaggelaris

Καλά τα λόγια όλων σημασία έχει το αποτέλεσμα. Οπότε περιμενουμε να δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να μη μείνουμε στα λόγια γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

keoma

Προσωπικά έχω βαρεθεί τις φάτσες όλων τους κι ακόμη περισσότερο τις δηλώσεις τους και σίγουρα το οικονομικό δεν είναι το μοναδικό μας πρόβλημα…