Για τα χρήματα που προτάθηκε να παίρνει κάθε ομάδα: “Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παίρνουν 1.850.000 ευρώ συνολικά, ο Προμηθέας και το Περιστέρι παίρνουν από 225.000 ευρώ ο Άρης και οι υπόλοιποι 175.000 ευρώ και οι δύο νεοφώτιστοι από 125.000 ευρώ.

Τα κριτήρια του ΕΣΑΚΕ είναι μόνο η θέση και το ποιος παίζει στην Ευρώπη θέση. Επειδή όμως μιλάμε για τηλεοπτικό συμβόλαιο προσθέσαμε την ιστορία, την τηλεθέαση, τα εισιτήρια.

Εμείς είπαμε ένα μέρος του συμβολαίου να πάει ισόποσα και ένα μέρος ανάλογα με την θέση της κάθε ομάδας.

Πρόκειται για το κρατικό κανάλι, για τα χρήματα τον Αρειανών που είναι πάρα πολλοί. Πρέπει η ΕΡΤ να δει την κατάσταση και να μην αφήσει τον ΕΣΑΚΕ να κάνει ότι θέλει.

Το πήγαμε μέχρι τέλους και ενημερώσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την κοροϊδία”.

Για το αν η ΕΡΤ θα κάνει πίσω μετά την αποχώρηση του Άρη: “Αυτό είναι θέμα της ΕΡΤ, δεν το γνωρίζω. Η ΕΡΤ έκανε μια προσφορά σύμφωνα με αυτά που τους είπαν, ότι θα πάνε όλες οι ομάδες και ο Άρης. Ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα σε τηλεθέαση από όσες ήταν στην ΕΡΤ πέρυσι. Πλέον θα το κρίνουν από μόνοι τους”.

Για την επόμενη μέρα: “Έχουμε δυο δρόμους. Ο ένας είναι να βγούμε στην ελεύθερη αγορά, ο δεύτερος είναι να προχωρήσουμε το Aris TV που το πιστεύουμε πάρα πολύ. Είναι δύσκολο αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε να το φτιάξουμε”.

Για τις αντιδράσεις μετά από όσα έγιναν: “Υπήρχαν οι αντιδράσεις από τον κόσμο του Άρη που μας είπαν όλοι ότι κάναμε το σωστό και το δίκαιο. Υπήρξαν από την άλλη και οι αντιδρπάσεις από τις άλλες ομάδες που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους. Ο Άρης κοιτάει το δίκαιο. Θέλει να πάρει αυτό που δικαιούται”.

Για το αν ο Άρης θα σκεφτόταν να επιστρέψει στην κεντρική διαχείριση: “Έχουμε αποδείξει πάντα ότι είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Πρέπει να υπάρξουν κάποια κριτήρια, κάποιοι όροι που θα ισχύουν για πάντα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μπούμε στην κεντρική διαχείριση, αλλά πρέπει να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Για τα έξοδα του Aris TV: “Έχουμε ήδη χορηγό για το Aris TV. Αν αποφασίσουμε τελικά να το κάνουμε έχουμε ήδη χορηγό που θα αναλάβει ένα πολύ μεγάλο μέρος των εξόδων. Άρα το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων θα πηγαίνει στην ΚΑΕ Άρης. Αν δεν είχαμε χορηγό τότε θα ήταν πιο δύσκολο. Θέλουμε στην συνέχεια το Aris TV να γίνει ένα κανάλι που θα κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Να μεταδίδει αθλήματα του ερασιτέχνη. Να έχουμε το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ, να γίνονται εκπομπές στην συνέχεια. Απευθυνόμαστε σε όλη τη γη. Ο Άρης θα έχει ένα κοινό από όλο τον κόσμο που ο Άρης δεν το είχε”.

Για το θέμα του Αλεξανδρείου: “Στείλαμε συμπληρωματικό buiseness plan. Το έχουν παραλάβει, είναι στην επιτροπή του υπουργείο που το κοιτάζει και έχει γίνει ένα βήμα. Έχουμε ένα μικρό παράπονο καθώς τα βήματα θα πρέπει να είναι πιο γρήγορα”.

Για την εγγυητική: “Έχουμε ένα θέμα με την εγγυητική η οποία προχωράει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουμε ραντεβού με Βεργίνη, Ζάρα, Τσαϊρέλη, Μούρτο. Πιστεύω ότι θα το τελειώσουμε. Έχουμε και ένα ακόμη θέμα με τις κάμερες, μια αντικατάσταση που πρέπει να γίνει. Οι αγώνες όμως είναι κεκλεισμένων των θυρών. Θα χρειαστούν 17.000 ευρώ”.

Πηγή: Αρβανίτης: «Δεν συμμετέχουμε σε αυτήν την κοροϊδία, ο Άρης έχει επιλογές για τηλεοπτικό» – PRESSARIS

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ziozio

Πριν απο λιγο ανεβηκε ενα εμμετικο αρθρο που φερεται κατα του Αρη ,του Καλκαβουρα σε γνωστο αθλητικο σαιτ με τίτλο η ΕΡΤ δινει την ευκαιρια στο μπασκετ να αλλαξει….εκανα το εξης σχολιο “Εσείς κυριε Καλακαβούρα θεωρήστε μπασκετικός δημοσιογράφος ;;;χαχαχα ολοι οι μπασκετικοί δημοσιαγράφοι θα επρεπε να υποστηριζετε το δικαιο αίτημα του Αρη , γιατι εαν δεν υπηρχε ο Αρης ή εαν εξαφανιστει ,θα γράφετε στις μικρές αγγελίες! Ημαρτον!” και μεσα σε ενα λεπτο μου εστειλαν mail οτι με απεκλεισαν!!!!! ΧΑΧΑΧΑ μαγκες ειμαστε μονοι μας εναντιων ΟΛΩΝ …εχουμε να δουμε απειρες σφαγες στο ρημαγμενο κορμι του Αρη μας φετος , χειροτερες και απο τις προηγουμενες χρονιες!