Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης επενδυτικού ομίλου. Αυτή τη στιγμή ο ίδιος πήρε το 41%, θα μας πει μετά αν προχωρήσει τη μεταβίβαση των μετοχές σε κάποια από τις εταιρείες του ή τις κρατήσει ο ίδιος. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Εννοείται ότι θα φέρει κι άλλους στο πλευρό του. Έχει υψηλές γνωριμίες και θα μας βοηθήσουν όλοι να φτάσουμε τον Άρη εκεί που θέλουμε. Θα πάμε βήμα – βήμα”.

Πρόσθεσε πως “πρώτα να εξυγιανθεί η ομάδα και μετά θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε βήμα παραπάνω. Δεν θα πρέπει να έχουμε τάσεις νεοπλουτισμού. Να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Κάναμε πράγματα χωρίς χρήματα τρία χρόνια, είναι ευκαιρία τώρα με την οικονομική βοήθεια να κάνουμε το βήμα παραπάνω…”.

Πηγή: Αρβανίτης: «Δεν πρέπει να έχουμε τάσεις νεοπλουτισμού! Στο χέρι του να πάρει την πλειοψηφία…» | PRESSARIS

Ιδιοκτήτης επενδυτικού ομίλου…my kind of guy 🙂

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Σωστός ο Αρβανίτης, ό,τι και να γίνει πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να μη ξεχάσουμε αυτούς που έβαλαν πλάτη και βοήθησαν όταν δεν υπήρχε τίποτα και μπορεί τώρα να ήμασταν σε κανένα ερασιτεχνικό. Μακάρι να έρθει σημαντική βοήθεια γιατί κακά τα ψέματα αν δεν πέσει και χρήμα δεν θα πας πέρα από ένα σημείο. Μπορείς και με ένα λογικό ποσό να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα, δεν χρειάζονται υπερβολές, κάποια καλά λεφτά και καλές επιλογές.

ammonas

Πολλοί αρειανοί θυμούνται τα final4, τα Κόρατς με τους Τούρκους, το follow του Ραΐσεβιτς, τα κύπελλα των απλήρωτων-περήφανων ομάδων μας.
Δίπλα σε αυτές τις στιγμές πρέπει όλοι να έχουμε ακόμα δύο:
Την στιγμή που μπήκαμε στο άρθρο 99 (οπωσδήποτε!!!!) και την στιγμή της ανακοίνωσης επενδυτή εν καιρώ κρίσης.
Τα τελευταία δύο ξεκάθαρα πιστώνονται στην διοίκηση Αρβανίτη.
Ελπίζω ο νέος επενδυτής να εκτιμήσει την δουλειά των τελευταίων χρόνων, να σεβαστεί το νοικοκύρεμα και να επενδύσει στις ακαδημίες και όχι στις καραβιές των υπερκοστολογημένων παικτών.
Χωρίς υπερβολές και με σύνεση όλα θα γίνουν…
Άγιο είχαμε! ! !

Pippo

+1 αλλά να επενδύσεις στις ακαδημίες και να σου φεύγουν οι παίκτες τζάμπα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.