Δεν άκουσα την συνέντευξη του κ.Χριστοφορίδη, την διάβασα στο ίντερνετ. Μια ψηφοφορία έγινε στις 9/9 στο δημοτικό συμβούλιο που γνωμοδοτεί, δεν αποφασίζει. Σε μια γενική τοποθέτηση είπε ότι ψήφισαν όλοι θετικά.

Σε εκείνη την συνεδρίαση και σε πολλές συνεδριάσεις δυστυχώς απουσίαζα. Δεν ψήφισα ούτε ναι, ούτε όχι, ούτε παρόν. Δεν είναι η μοναδική φορά που απουσίαζα.

Η ψήφος μου αν συμμετείχα θα ήταν πάντα αρνητική για το θέμα της Νέας Τούμπας. Το λέω δημόσια και έχει καταγραφεί. Επειδή έγινε ένα σούσουρο στα social media.

Θα έρθουν ξανά τέτοια θέματα και εκεί θα φανεί ποιος ψηφίζει ναι και ποιος ψηφίζει όχι.

Για το αν μπορούσε να μπει για πέντε λεπτά στην τηλεδιάσκεψη για να απαντήσει το «όχι»:

Δεν είχα την δυνατότητα να το κάνω αυτό. Αν την είχα θα το έκανα. Ούτε με ένα e-mail θα μπορούσα να είχα ψηφίσει. Δεν μπορούσα να βρω δέκα λεπτά.

Έτσι κι αλλιώς και να ψήφιζα οι καταστάσεις αυτές κρίνονται κατά πλειοψηφία.

Εγώ για αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα επειδή η παράταξη μου έλεγε ναι.

Πηγή: Αρβανίτης για Νέα Τούμπα: «Θα ψήφιζα όχι, αλλά δεν βρήκα δέκα λεπτά να μπω στην τηλεδιάσκεψη» | | Yellow Radio

LOL

Μετά τον Χρυσοχοίδη που δε διάβασε, έχουμε τον Αρβανίτη που δε βρήκε 10 λεπτά…

Προφανώς και δε με νοιάζει τι θα ψήφιζε, αλλά η δικαιολογία είναι όλα τα λεφτά…

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Σε ένα όργανο όπως το δημοτικό συμβούλιο, το περιφερειακό Συμβούλιο και η Βουλή των Ελλήνων, όταν κάποιο μέλος διαφωνεί με την εισήγηση της παράταξης του , και εφόσον υπάρχει η άνεση της μεγάλης πλειοψηφίας , μια πάγια τακτική είναι να απουσιάζεις από την ψηφοφορία. Με τον τρόπο αυτόν ο σύμβουλος, ούτε ψηφίζει πάρα την θέληση του , ούτε ψηφίζει κόντρα στη παράταξη του… Το πρόβλημα ξεκινάει όταν τα κουκιά (ψηφοι) είναι μετρημένα για να περάσει η πρόταση και τότε ή θα ψηφίσεις πάρα την θέληση σου ή θα έρθεις σε ριξη με την παράταξη σου , πράγμα που μπορεί να επιφέρει διαγραφές, ανεξαρτητοποιήσεις, παραιτήσεις…

Sam Vincent

Όχι, δεν το ήξερα και έχεις δίκιο. Πότε πρόλαβε το θηρίο;

Dom

Και αλήθεια να μην είναι και τρέλα να πουλάει για αυτό το θεμα, πολύ καλά κάνει..

Είμαι σε δίλλημα(#νοτ):δεν ξέρω ποιον να πιστέψω από τους δύο,τον Σουλερ ως τον πιο σκληρό κριτή του εαυτού του η τον Αρβανίτη και τα Δέκα Λεπτά Κήρυγμα;

Καπετάνιε τον Σουλερ πιστεύω.Κρινει σκληρά τον εαυτό του, τον πιάνει κατάθλιψη από την κριτική και τρώει μια μακαρονάδα και 3 γύρους για να ευθυμησει μετά και να ρθει στα ίσα του…

🍝🌮🌮🌮. 😹😹😹😹😹😹😹
Ανθρωπο χορτάτο μην τον φοβάσαι.

😂

Dom

Το γήπεδο τους θα γίνει όποιο κόμμα και αν βρίσκεται στην εξουσία. Άρα δεν έχει και τόσο σημασία με ποια παράταξη είναι αυτός, από τη στιγμή μάλιστα που όλοι μας ξέρουμε ποια είναι η άποψη του για το συγκεκριμένο θέμα. Όσο για το τι πουλάει, επειδή βγαίνει και απαντάει στα μέσα των διπλανών και δεν αφήνει να αιωρούνται οι μπούρδες τους, δε σημαίνει ότι πουλάει αρειανιλικι.

Dom

Δεν είπε μόνο αυτο. Έβγαλε και ανακοίνωση πριν λιγο.