Αρβανίτης για Γκάλη, άρθρο 99, οικονομικό έλεγχο και όλα τα θέματα του Άρη! | PRESSARIS.

 

 

 

 

 

Πολλά κι ενδιαφέροντα είπε ο πρόεδρος στο ραδιόφωνο “ARENA FM”.

Αναλυτικά:

Για τον Γκάλη και μελλοντική του συμμετοχή σε διοίκηση:

“Θέλουμε πρώτα να λύσουμε πρώτα κάτι ζητήματα που υπάρχουν μέσα στην ΚΑΕ, τα οποία όταν λυθούν θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια σοβαρή και σωστή πρόταση στον Νίκο για να μας βοηθήσει”.

Για τα οικονομικά:

«Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε καθημερινά. Προσπαθούμε να μπούμε στο άρθρο 99, πληρώνουμε παλιές οφειλές προς μάνατζερ, προπονητές όπως ο Σούμποτιτς και παίκτες όπως ο Ταπούτος, ο Χατζηβρέττας, ο Ηλιάδης, κ.α.Δεν περιμέναμε να είχαμε τέτοια αντιμετώπιση με τους συνομιλητές μας, καθώς μάλλον είχαν συνηθίσει με τις πρακτικές και τα λεγόμενα των προηγούμενων διοικήσεων. Αλλά πλέον είναι πιο διαλλακτικοί, βλέποντας πως και εμείς είμαστε ειλικρινείς και φερέγγυοι και μας διευκολύνουν περισσότερο».

 

Για τα νέα παιδιά της ομάδας:

«Αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση. Είναι αναλόγως την κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε στο αγωνιστικό τμήμα. Εμείς θέλουμε να στελεχώνουμε την ομάδα με νεαρούς παίκτες και να προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας και γενικώς να υπάρχει οργάνωση στα τμήματα υποδομής. Ο Μούρτος ήταν στο εφηβικό όταν κατέκτησε τον τίτλο, ο Μποχωρίδης μετά από δική μου πρωτοβουλία, υπέγραψε συμβόλαιο, τον Βεζένκοφ επί ένα μήνα 10 ώρες την μέρα, μιλούσα με τον πατέρα του για να τον φέρω από τον Κύπρο! Η ομάδα είχε φέρει τα τελευταία χρόνια 47 παίκτες, γι’ αυτό και βρέθηκε χρεωμένη με 5 εκ. ευρώ.

Είναι μεγάλο κεφάλαιο για εμάς ο Βεζένκοφ, όταν γίνει 18 βέβαια μπορεί να φύγει να πάει όπου θέλει. Αλλά εμείς φροντίζουμε να του δείξουμε και σε αυτόν και στην οικογένεια του πως πρέπει να παραμείνει στον Άρη. Το καταλαβαίνει κι αυτός, αρχίζει και βρίσκει ρόλο μέσα στην ομάδα, το χαίρεται και ο ίδιος. Θέλουμε να τον κρατήσουμε για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον».

Για το μέλλον:

«Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Εάν μπούμε στο άρθρο 99, θα έχουμε πολλές λύσεις σε ζητήματα. Θα πληρώνουμε λιγότερα λεφτά στο κράτος, θα γίνουν κουρέματα και ρυθμίσεις προς τρίτους, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να διευθετήσουμε τις υποθέσεις και να τις αποπληρώσουμε σε βάθος χρόνου.Από ‘κει και πέρα, εμείς προσπαθούμε να προσελκύσουμε πιθανούς επενδυτές, γι αυτό προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το προφίλ μας».

Για το πότε θα ξεκινήσει ο διαχειριστικός έλεγχος:

«Είναι όλα έτοιμα, έχουμε βρει την φόρμουλα για το πώς θα γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος. Θα υπάρχει ορκωτός λογιστής, αλλά θα προσέξουμε για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα. Εμείς ξέρουμε, έχουμε ελέγξει τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων, ότι μπήκε πρόπερσι 2,5 εκ. ευρώ μέσα, πέρσι 1,5 εκ ευρώ, κλπ. Απλώς, θέλουμε να μπούμε και σε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες ώστε να μάθουμε το τι έγινε ακριβώς και από ποιον».