Αρβανίτης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε εισιτήρια για τον τελικό».

Ο Πρόεδρος δε έμεινε μόνο στις δηλώσεις για τον τελικό και τα εισιτήρια , αλλά είπε και πολλά ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ: « Υπήρχε επαφή, ήταν και είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το μπάσκετ του Άρη.  Το θετικό για μας είναι ότι ενώ τόσα χρόνια δεν ήθελε να ακούσει, με την υγεία που βγάζει η ομάδα και τους Έλληνες παίκτες που έχει, μας δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να έρθει. Το πρόβλημά του είναι με την Κίνα και πρέπει σαν καλός επαγγελματίας να τηρήσει το συμβόλαιό του. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αυτήν τη στιγμή. Μου είπε ότι μπορεί να μη γίνει τώρα, μπορεί να γίνει αργότερα. Εγώ θέλησα να δώσουμε λίγο χρόνο στον Παναγιώτη μήπως μέσω της ερώτησης στην Κίνα βρεθεί άκρη, όμως δεν έγινε και αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην πρόσληψη ενός προπονητή να αναλάβει ως το τέλος της σεζόν».

Οπότε επιβεβαιώνετε πως κυνηγάμε Γιαννάκη , απλά πλέον περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν…

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΙΤΣ: «Εννοείται ότι αν δεν ήταν οι δύο ήττες θα προχωρούσαμε όπως ήμασταν. Θέλαμε να βοηθήσουμε ψυχολογικά την ομάδα μετά το δικό μας ματς που χάσαμε στα Τρίκαλα και την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό. Με τον κ. Αγγέλου συζητούσαμε πολλά αλλά ο Μίνιτς δεν ήταν πρότασή του. Ήταν άποψή του, μας είπε και για άλλους 5-6 προπονητές. Τον γνώριζα τον κόουτς, στην προηγούμενη θητεία του είχαμε νεαρούς όπως ο Μπρόζος και ο Μπένας. Δουλεύει με νέους, ξέρει πολύ μπάσκετ και μπορεί να μεταδώσει τα μυστικά του μπάσκετ, έχει δουλέψει με μεγάλους παίκτες και ταίριαζε σ’ αυτήν τη φιλοσοφία. Ξέρει τι σημαίνει Άρης και αυτά μας έκαναν να τον προσλάβουμε».

Μπράβο που μιλάει ειλικρινά και ομολογεί πως δε θα αλλάζαμε τα πράγματα αν δε χάναμε. Αλλά αυτό δείχνει λίγο άσχημο , τουλάχιστον επικοινωνιακά , λίγο πρόχειρο.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99: «Είμαστε όλοι σε αναμονή της απόφασης. Από την πρώτη στιγμή πήγαμε πολύ καλά στην ακροαματική διαδικασία. Πετύχαμε να μην έχουμε κύρια παρέμβαση σε βάρος μας, έχουμε και τη συναίνεση του δημοσίου αλλά και ασφαλιστική ενημερότητα. Το επιχειρηματικό μας πλάνο βασίστηκε σε δεδομένα νούμερα, δεν είχε να κάνει με την πιθανή έλευση επενδυτή και μία ΑΜΚ, βασιστήκαμε στα στάνταρ έσοδά μας. Πιστεύω ότι είναι ένα βιώσιμο πλάνο και η ΚΑΕ μπορεί να τα βγάλει πέρα αν επικυρωθεί η υπαγωγή. Αυτό φάνηκε και από τον περσινό μας ισολογισμό ο οποίος ήταν θετικός. Το ίδιο και φέτος. Πρέπει να είναι θετική η απόφαση αλλά αυτό το αποφασίζει το δικαστήριο».

Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «Υπάρχει ήδη συμφωνία και μας έχει στείλει το ιδιωτικό συμφωνητικό, έχουμε κάνει κάποιες παρατηρήσεις, τις είδε η Τράπεζα, συμφωνεί, περιμένουμε εγγράφως το συμβόλαιο ώστε να ανακοινωθεί. Πιστεύω από βδομάδα θα γίνει η ανακοίνωση συνεργασίας και θα αφορά σε πακέτο συνεργασίας, ενώ το Μάρτιο με τα 100 χρόνια θα βγει και η κάρτα. Θα είναι ένα στάνταρ έσοδο για τον Άρη για πολλά χρόνια.»

Είναι ήδη στο Άρθρο 99 το έσοδο αυτό , αν αναρωτιέστε…

 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: «Όλοι όσοι εμπλεκόμαστε προσπαθούμε να προσελκύσουμε χρηματοδότες – επενδυτές. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Εφόσον επίκειται μέσα σε 10 μέρες μία απόφαση που μειώνει τόσο τα χρέη του Άρη, είναι λογική η αναμονή ενός ενδιαφερόμενου. Μετά την απόφαση για το Άρθρο 99 θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσουμε αναλυτικά για τα χρέη».

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ FIBA: « Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2012 έχοντας 6 απαγορεύσεις. Ο Ματσόν είχε διακανινιστεί αλλά τα 20 από τα 30.000 ευρώ τα δώσαμε εμείς ως διοίκηση. Ματσόν, Πάουνιτς μπήκαν στο Άρθρο 99, έχουμε συμφωνήσει και με τον Μπετς και μένουν άλλες τρεις περιπτώσεις. Παλεύουμε αυτές τις τρεις. Ομάδες πνίγονται με μία απαγόρευση και εμείς είχαμε έξι. Το θέμα του Ντάνστον είναι σε πολύ καλό δρόμο ελπίζω να κλείσει σύντομα. Υπάρχει συζήτηση και με τον Μάιλς και στο τέλος θα δούμε τον Γάιο Σκορδίλη. Δεν υπάρχει επικοινωνία μαζί του. Εμείς κάναμε συγκεκριμένη πρόταση που δεν αλλάζει από πιστωτή σε πιστωτή. Δεν πιστεύω ότι ο Γάιος θα δεχτεί, θα μείνει τελευταίος και θα δούμε τι θα γίνει με το Άρθρο 99».

Τόσο μίσος που έχει ο Σκορδίλης για εμάς , ανυπομονώ να έρθει στον συμπολίτη ( γιατί θα συμβεί κι αυτό )…Εκεί να δεις γλέντια!