“Άκουσα με προσοχή το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και πρέπει να πω κάποια πράγματα. Κάποια δεν τα γνωρίζει ή δεν του τα είπαν καλά. Το 2012 με 5,5 εκατομμύρια χρέη αναλάβαμε ως διοίκηση Πρωτοδικείου και τα κατεβάσαμε στα 3.2 που παραδώσαμε στον κ. Λάσκαρη. Όσο για παρουσία της ΚΑΕ στα κοινά του μπάσκετ: Από το 2012 ως το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Είμαι υποχρεωμένος να είμαι πάντα έτοιμος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Όλοι θέλουμε το καλό του ΑΡΗ, δε βλέπω το λόγο να μέμφεστε όποιον ενδιαφέρεται για να βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή. 

Δηλώνω στον πρόεδρο του Α.Σ. στην επόμενη συνέλευση εγώ προσωπικά και η ομάδα που με βοηθά πάντα είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση δυσκολίας, να βοηθήσουμε ώστε να ανταπεξέλθει η ομάδα. Υπάρχουν 10 άτομα ως δ.σ. και ως προσφορά με περιφερειακό ρόλο. Υπάρχει η εμπειρία των προηγούμενων ετών, που λύσαμε 8 μπαν χωρίς λεφτά, χωρίς μεγαλομέτοχο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση εφόσον αδυνατεί να ανταπεξέλθει ο μεγαλομέτοχος. Ο ίδιος λέει ότι μπορεί, όμως πρέπει να μας δώσει κάποιες απαντήσεις. Πρώτο και σημαντικότερο να οριστεί κάποια ημερομηνία για την άρση του μπαν που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Στη συνέλευση της 22ας Ιουλίου να έχουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. 

Ακούσαμε κάποια νούμερα, εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, περιμένουμε τον Α.Σ. Αν όλα είναι καλά, προχωρούμε έτσι. Αν όχι, υπάρχει η λύση που πρότεινα. Όταν ανέλαβε ο κ. Γουλιέλμος υπήρχε μία επιτροπή που έτρεχε την ομάδα. Ωστόσο, είχε ξεκινήσει μία διαδικασία από τον Α.Σ. την οποία ο ίδιος παρέκαμψε. Άρα ανέλαβε την ευθύνη μόνος του. Εγώ δε χρησιμοποίησα ποτέ ως δικαιολογία τα χρέη παρά το ότι δεν ήμουν μεγαλομέτοχος. Ο κ. Γουλιέλμος το έκανε και είναι ένα ατόπημα που δεν πρέπει να ξανακάνει”.

Πηγή: Αρβανίτης: “Αν δεν μπορεί ο κ. Γουλιέλμος, υπάρχει λύση” | AllAboutARIS.com

Υπάρχει λύση , χωρίς λεφτά βέβαια, αλλά τουλάχιστον υπάρχει. Επίσης , 22/7 είναι η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη κι όχι 22/8 που έλεγε πρωινό άρθρο. Καλύτερο αυτό.

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Όλοι θέλουν την καρέκλα για να βοηθήσουν;

einai_trellos_o_italos

Μάλλον έχεις δίκιο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό που γίνεται. Εφόσον υπάρχει ολοκληρη ομάδα που μπορεί να βοηθήσει (δηλαδή να βάλει λεφτά) και εφόσον ο Γουλιέλμος δίνει μετοχές σε οποιονδήποτε βάλει έστω κσι 1 ευρώ, ποιο το πρόβλημα; Μας φοβίζει η πολυμετοχικότητα; Θέλουμε τον ΑΡΗ μόνο “δικό μας”; Εκτιμώ πολύ τον Λευτέρη, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω…

Jose

Δε ξέρω τι δε καταλαβαίνεις.Κανένας δεν εμπιστεύεται το Γουιλι. Κανείς δεν θέλει να δώσει λεφτά στη ΚΑΕ γιατί ο μεγαλομετοχος κι διαχειριστής δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης.

dim

Αρβανίτη μπες μπροστά. Ο κύριος αυγολεμονος δεν μπορεί!

vaggelaris

Λύση χωρίς λεφτά για το μπάν πως γίνεται κε αρβανίτη? Κ κάτι άλλο γιατί δε κάθονται επιτέλους να συνεννοηθουν να σωθεί η ομαδα