Αρβανίτης: άφησε έλλειμμα ο Τζεβελέκης, είμαστε μόνοι μας για το 99.

 

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Αρβανίτη στον “Libero 107,4”:

Αρχικά είπε: “Δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ εφικτά τα σχέδια περί ενιαίου Αρη. Είναι λάθος λογικές, σε μια χώρα που είναι κατεστραμμένη οικονομικά. Δεν μου έχει γίνει επίσημη ενημέρωση, δεν ξέρω τίποτα”.

Για τους αγωνιστικούς στόχους: “Το έχω πει ξανά. Αγωνιστικούς στόχους δεν μπορούμε να θέσουμε. Προέχει η εξυγίανση μέσω 99, να μειώσουμε τα χρέη και αν τα καταφέρουμε με τις λίγες δυνατότητες, που έχουμε, με συνέπεια λόγων, να κάνουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα. Το πού θα φτάσει είναι θέμα προπονητή, χημείας, τύχης, συγκυριών κλπ. Δεν μπορούμε να πούμε στόχο, όπως δεν κάναμε και πέρσι. Στόχος είναι να ηρεμήσει η ομάδα από το χρέη”.

 

Αλήθειες κι ας μην της ακούν κάποιοι…

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε ανταγωνιστική ομάδα όπως είχαμε και πέρσι. Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρουμε (όχι ότι μπορεί και κανένας άλλος, μόνο 2 μπορούν) αλλά μπορούμε να κάνουμε καλή χρονιά. Εγώ πάντως βλέπω καλές κινήσεις μέχρι τώρα.

lawyer

Η πρόταση του Τζεβελέκη περί ενιαίου Αρη είναι απόλυτα σωστή και λογική. Μόνο ετσι θα μπορέσει και η ΚΑΕ να ενταχθεί στο άρθρο 99.
Με την πρόσφατη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη.
Υπάρχει το απαιτούμενο 60,01% των πιστωτών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που συναινούν για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, καθώς υπάρχουν ήδη πολλές συμφωνίες με ιδιώτες πιστωτές, παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, διαφημιστικές εταιρίες, που έχουν λαμβάνειν και έχουν βάλει ήδη τις υπογραφές τους, ενώ έπονται κι άλλοι.
Ισχύει το ίδιο για την ΚΑΕ; Μάλλον όχι.
Ποιές συμφωνίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα και με ποιούς πιστωτές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ;
ΑΓΝΩΣΤΟ….
Θα μπορέσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να τηρεί τις ρυθμίσεις και να πληρώσει τις οφειλές της προς το Δημόσιο σε 90 δόσεις (όπως προβλέπεται από το νόμο);
Θα μπορέσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να τηρεί (οικονομικά με… ζεστό χρήμα) τις υποχρεώσεις της προς τους ιδιώτες πιστωτές;
ΔΥΣΚΟΛΟ αν δεν “τσοντάρει” στην κάθε δόση ο Τζεβελέκης…ο οποίος απ’ότι φαίνεται δεν έχει διάθεση να βάζει …ζεστο χρήμα και να το διαχειρίζονται κάποιοι όπως αυτοί θέλουν…
Με 1.500 φιλάθλους στο Παλαί, δυστυχώς η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βαδίζει ολοταχώς για πτώχευση.