Απών ο Σανικίτζε

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ δεν ταξίδεψε στο Ρέθυμνο με την αποστολή, αρχηγός της οποίας ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χάρης Παπαγεωργίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει “θέμα” με τον Σανικίτζε και τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, όμως προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα με τον Κολοσσό και ενώ το ματς έμπαινε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε κατέβει στον πάγκο και μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή για τα σφυρίγματα των διαιτητών (πληροφορίες αναφέρουν ότι του ζήτησε να είναι πιο… έντονος), ενώ στο ματς με το Περιστέρι ο Σανικίτζε δεν κάθισε ως συνήθως στην άκρη του πάγκου αλλά στις θέσεις δίπλα από αυτόν.

Πηγή: Απών ο Σανικίτζε | AllAboutARIS.com

Αφού έδινε συστηματα στον Μαρκόπουλο ο Γουλιέλμος , έτσι δε μας έλεγε ο Βλαχόπουλος;;;

Πέρα από αυτό , αν υπάρχει θέμα με αυτόν , μάλλον θα υπάρχει θέμα και με τους 2 παίκτες που έφερε ( πόσο αστεία θα φαίνονται τα …διθυραμβικά άρθρα αν γίνει κάτι τέτοιο ε; ).

7 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
καπετάν Κανένας

Νάιτ,δεν έχω διαβάσει άρθρο ολόκληρο του κίτρινου τύπου.Μονο ότι ανεβαινει εδώ κι απ’αυτά τα…σος που δίνονται.
Έγραψε τέτοια ιστορία ο Βλαχόπουλος;Που;

Jiorgy

Θα φύγει και θα ξαναμπαναριστούμε! 🙂

Pippo

Ο Σανικιτζε έφερνε μία σοβαρότητα, χωρια που ξέρει μπάσκετ και φαινόταν για όποιον τον παρακολουθούσε. Αφού εν πάσει περιπτώσει του έδωσαν ρόλο θα είναι τραγικό να φύγει τώρα.

καπετάν Κανένας

Δεν μπήκε καμμία δόση στην συμφωνία που έκανε μαζί μας;Δεν πληρώθηκε κι αυτός τα μιστά του;
Το ότι έφερε πάντως τα κολληταρια του για τις δύο θέσεις των ξένων,μέχρι στιγμής δεν μας “βγαίνει”.

Jose

Έρχονται, ερχονται έρχονται τα μπαν!!! Δυστυχώς αν δε συμβεί κάτι εξαιρετικό προβλέπω ότι η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα θα έχει σοβαρό πρόβλημα να κατέβει στο πρωτάθλημα.

Dr Nimbelugen

Και πολύ χρόνο δινεις…