Ο θρυλικός Μπομπ ΜακΆντου θα συναντήσει ξανά τον Νίκο Γκάλη! Όχι βεβαίως, δεν θα γίνει στα παρκέ μα στην αίθουσα του Hall Of Fame!

Ο μεγάλος Γκάλης θα μπει στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του μπάσκετ στις 8 Σεπτεμβρίου και την εισαγωγή του θα κάνει ένας από τους αντιπάλους του εκείνα τα χρόνια του Άρη και της Ολίμπια Μιλάνο, ο Μπομπ ΜακΆντου.

Προφανώς και είναι σημειολογική η επιλογή του ΜακΆντου που έχει μπει στο Hall Of Fame από το 2000 και όλοι περιμένουμε με αγωνία και συγκίνηση αυτή την πραγματική συγκινητική και τιμητική βραδιά για τον Γκάλη και φυσικά για το ελληνικό μπάσκετ.

https://www.pressaris.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD/

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως μπήκε στο Hall of Fame ο Γκάλης , το ξέραμε αυτό βέβαια , δεν ξέρω τι τους έπιασε κάποιους και το βγάλανε και breaking χθες.

Sam Vincent

Πραγματικά ,ζητώ από τους νεότερους φίλους του BA να ψάξουν να βρουν τι εστί Μπομπ Μακαντου . Νομίζω πως απ’ όσους τιτάνες του μπάσκετ βρέθηκαν απέναντι από τον Γκάγκστερ ,ο Μακαντου αποτελεί την μέγιστη τιμή στον θρύλο μας .

GeorgeG

Ήμουν στο 1ο παιχνίδι που ήρθε η Τρέισερ Μιλάνου στην Θεσσαλονίκη. Ο Νικ εκείνη τη μέρα, και ίσως όλη η ομάδα, να έκανε το καλύτερό της παιχνίδι.
Προτείνω να το δουν το παιχνίδι όλοι οι νεαροί φίλοι μας.

Jiorgy

Εδώ ήθελα να επισημάνω ότι ο “Θεός” ήταν κ ο πρώτος που κατάλαβε τι σόι λαμόγιο είναι ο πρόεδρας, κ ξέκοψε αμέσως, πριν λερωθεί κ το δικό του όνομα! Γάτα με πέταλα (εκτός από σπάνιος παικταράς!!!)